Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar
Kasik agrim var sol kasikta devamli. Ama cok rahatsiz edici degil benim hep sagda olurdu...!! sagda kiz solda erkek muhabbeti miydi neydi o konuda ne dusunursunuz?

Selam kizlar
Kasik agrim var sol kasikta devamli. Ama cok rahatsiz edici degil benim hep sagda olurdu...!! sagda kiz solda erkek muhabbeti miydi neydi o konuda ne dusunursunuz?
kesinlikle tesadüf ilkim oğlan sağda attı 2.yine sağda attı erken duyuldu kalp atışı dediler erkektir erken duyulduysa kısmet olmadı cinsiyetini öğrenmek bu sefer olursa eminim yine sağda olcak çünkü herkeste bi taraf daha iyi çalışır ve o taraftan yumurtlar

Bence de onla ilgisi yok da..
O zaman benim bu defa sol iyi calisti mi demek oluyor:))

Zaten araba yoktu görümceme lazımmış gitmedim tahmin ettim kapalıdır neyse p.tesi gideyim kasık ağrım gitti bel ağrısına dönüştü ama tam gaz akıntı devam
Ptesi zaman da ileri hem cikabilir kiz beta da. Hadi ins sonuc yaziyosun bekliyorum

Uyumayın gençlerrrrr hooop uyanın. yardım edin banaaaaaaaa kabızlık başladı ölüyooom

Kizlar benimde sol kasik agrim hala devam ediyor sizlama geçmişti simdide acı var yürürken felan acıyor sonu hayir olur ins

Mercimek çorbasının kokusuna tahammül edemezdim şimdi içiyorum kızlar nasıl canım çekti kendime şaşırıyorum :kk77:
Kizlar benimde sol kasik agrim hala devam ediyor sizlama geçmişti simdide acı var yürürken felan acıyor sonu hayir olur ins
benim hafifledi biraz kuzum beta vercek p.tesi heycan dorukta dırırırırırın
Kuzum hamileliyin de ilk gostericisi kabizlik, aman dikkat et, ilac falan ic yumsaltan, guc verme.
yok be kuzum bence hamile çıkmıycam görürsün bak p tesi kanda belli olur

Hadi hayirlisi cnm güzel haberlerle gel:anne::KK200::KK49:
İnşallah canım ama bence çıkmaz bişey çünkü önceki hamileliğimde yumurtlamadan hemen sonra olan göğüs ağrısıyla anlamıştım şimdilerde öyle çok yok rüzgar değse sızlardı ama bu sefer hiç öyle değil gün boyu fazla hissetmedim şimdi oturunca biraz sızlıyor

İnşallah canım ama bence çıkmaz bişey çünkü önceki hamileliğimde yumurtlamadan hemen sonra olan göğüs ağrısıyla anlamıştım şimdilerde öyle çok yok rüzgar değse sızlardı ama bu sefer hiç öyle değil gün boyu fazla hissetmedim şimdi oturunca biraz sızlıyor
Her hamilelik aynı olmaz cnm hic belli olmaz ben ilk hamileligimde hicbir belirtim yoktu sadece hissetmistim 2 gün önce öğrenmiştim

Her hamilelik aynı olmaz cnm hic belli olmaz ben ilk hamileligimde hicbir belirtim yoktu sadece hissetmistim 2 gün önce öğrenmiştim
Bunda garip duygular içindeyim belirtiler var diyo bi yanım yok psikolojiktir diyo bilmiyorum ya stres oldum aslında kan vermeyi hiç hiç düşünmüyordum ama böyle stres olmaktansa bari vereyim de ne olduğu belli olsun. aslında büyük ihtimal varsa bile çıkmaz çünkü 8 gün kala verdiğimde bile 7 çıkmıştı kafam karmakarışık

Bunda garip duygular içindeyim belirtiler var diyo bi yanım yok psikolojiktir diyo bilmiyorum ya stres oldum aslında kan vermeyi hiç hiç düşünmüyordum ama böyle stres olmaktansa bari vereyim de ne olduğu belli olsun. aslında büyük ihtimal varsa bile çıkmaz çünkü 8 gün kala verdiğimde bile 7 çıkmıştı kafam karmakarışık

Ama cikmasada üzülme sakın cok erken belli olmasi icin

Back