Aynen tekrar sorun olmasindansa oldu mu tam olmasini isterimm o yuzden no problemaaNazlı çıktı bebiko. inşallah güç olmasın kuzum geç olması sorun değil sağlıkla gelsin yeter
Aynen varmıydı belirtiler. ben şimdi lavaboya girdim afedersin oturunca dersin sağ kasığımda bi top içerde eziliyo nasıl ağrı yapıyo ve sarı akıntı var göğüslerimde hafiften hassaslaşmaya başladı bile biraz ağrıyo gibiAynen tekrar sorun olmasindansa oldu mu tam olmasini isterimm o yuzden no problemaa
Ya huzursuzdu rahim ama sanci falan öyle cok olmadi suan hele baya geliyo normal hic agrim yok. Ama bi an üşüme geldi mideme bulanti girdi öğlen de kirmizilari cektim. Bi anda batma ağrı kesildi Allah yardim ediyo heraldeAynen varmıydı belirtiler. ben şimdi lavaboya girdim afedersin oturunca dersin sağ kasığımda bi top içerde eziliyo nasıl ağrı yapıyo ve sarı akıntı var göğüslerimde hafiften hassaslaşmaya başladı bile biraz ağrıyo gibi
benim p tesi adete 10 gün kalmış oluyor kan vercem b12 ölçülecek almışlarken bi kereden beta da isterim varsa var yoksa yokturYa huzursuzdu rahim ama sanci falan öyle cok olmadi suan hele baya geliyo normal hic agrim yok. Ama bi an üşüme geldi mideme bulanti girdi öğlen de kirmizilari cektim. Bi anda batma ağrı kesildi Allah yardim ediyo heralde
Benim göğüslerim ara ara batma oldu dün bile. Sanki ici cekiyi gibi. Beyaz sonra sulu sari akinti geldi. Hic belim agrimaz bele vurdu sanci... hersey degisikti bebis yoktu. Artik anlamiyorum nasil belirtileri takip ederim falan
o zaman adet gecikmesini beklerim sırf beta için gitmiyom canım b12 ölçülmesi lazım iğnenin dozu düşülür belki bi kere almışken beta da iste derim maksat bir daha gitmim varsa çok az da olsa çıkar yoksa da bari kafa olarak rahatlarım gecikme olmadan da test yapmamKiz cok erken değil mi. 5 in alti cikar uzulursun sonra
kan vermisken yoklat evet, sonra da testlere basla canim.o zaman adet gecikmesini beklerim sırf beta için gitmiyom canım b12 ölçülmesi lazım iğnenin dozu düşülür belki bi kere almışken beta da iste derim maksat bir daha gitmim varsa çok az da olsa çıkar yoksa da bari kafa olarak rahatlarım gecikme olmadan da test yapmam
Geçmiş olsun canım nolur nolmaz alternatif tıbba yönel :) o anki ruh halim ne derse öyle yaparım ama bence o ruh halim bana git git ver kanı derKizlar hasta oldum ben, bogazim cok fena, burnum kulagim agriyor simdi de atesim var ilac kullanmak zorunda kaldim,
kan vermisken yoklat evet, sonra da testlere basla canim.
Ruh halinin sesini dinle derimGeçmiş olsun canım nolur nolmaz alternatif tıbba yönel :) o anki ruh halim ne derse öyle yaparım ama bence o ruh halim bana git git ver kanı der
1 hafta sonradan çıkıyosa benim tam zamanım kanıma girme leylaaaaRuh halinin sesini dinle derimbenim de bu gun pik oldu, 1 hafta sonra basliycam testlere
Benim 10 gun sonra cikmisti ovu pik olduktan 10 gun sonra, ama 1 hafta sonrasindan baslamistim yapmaya1 hafta sonradan çıkıyosa benim tam zamanım kanıma girme leylaaaa
hatırla 8 kala çok çok silik çıktı çıkmaz ki ya gidip boşa para vermim bi tane ultra erken gebelik testim var ona da kıymıyomBenim 10 gun sonra cikmisti ovu pik olduktan 10 gun sonra, ama 1 hafta sonrasindan baslamistim yapmaya
hatirliyorum canim, benim de 9 kala cikmisti, biraz da bekle sen, kan vericen zaten. Benim yaptigim erken gebelik testi bile degildihatırla 8 kala çok çok silik çıktı çıkmaz ki ya gidip boşa para vermim bi tane ultra erken gebelik testim var ona da kıymıyom
He bende ucuz testlerden görmüştüm silik çizgiyi beklicem zaten şimdi yapsam hüsran. hatta hüsranı geç çıkması mucize olurhatirliyorum canim, benim de 9 kala cikmisti, biraz da bekle sen, kan vericen zaten. Benim yaptigim erken gebelik testi bile degildi
Vallahi benim 8 gün kala çıkmıştı zaten adetime 4 gün kala 240 çıktı kanda heralde adet günü 1000e yakın bişeydi ölçtürseydim :)Kiz masallah 8 kala 9 kalaben 1 gun geçe flu görmüştüm oncekinde. Bi benimkiler beceremedi erken gozukmeyi ahaha
Demek ben ovu takip etmedim geç yumurta olusmus. Aman oldu bitti hala onu mu konuscam yeni umutlara yelken actim baciiimVallahi benim 8 gün kala çıkmıştı zaten adetime 4 gün kala 240 çıktı kanda heralde adet günü 1000e yakın bişeydi ölçtürseydim :)
Pozitifliğini yerim kızDemek ben ovu takip etmedim geç yumurta olusmus. Aman oldu bitti hala onu mu konuscam yeni umutlara yelken actim baciiim
Yok kapali ya devlet ora acik olur muPozitifliğini yerim kız
ne diycem c.tesi sağlık ocağı açık mı yani bugün bilgin var mı gidipte geri dönmim
Zaten araba yoktu görümceme lazımmış gitmedim tahmin ettim kapalıdır neyse p.tesi gideyim kasık ağrım gitti bel ağrısına dönüştü ama tam gaz akıntı devamYok kapali ya devlet ora acik olur muözeller acik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?