Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen tekrar sorun olmasindansa oldu mu tam olmasini isterimm o yuzden no problemaa
Aynen varmıydı belirtiler. ben şimdi lavaboya girdim afedersin oturunca dersin sağ kasığımda bi top içerde eziliyo nasıl ağrı yapıyo ve sarı akıntı var göğüslerimde hafiften hassaslaşmaya başladı bile biraz ağrıyo gibi

Aynen varmıydı belirtiler. ben şimdi lavaboya girdim afedersin oturunca dersin sağ kasığımda bi top içerde eziliyo nasıl ağrı yapıyo ve sarı akıntı var göğüslerimde hafiften hassaslaşmaya başladı bile biraz ağrıyo gibi
Ya huzursuzdu rahim ama sanci falan öyle cok olmadi suan hele baya geliyo normal hic agrim yok. Ama bi an üşüme geldi mideme bulanti girdi öğlen de kirmizilari cektim. Bi anda batma ağrı kesildi Allah yardim ediyo heralde

Benim göğüslerim ara ara batma oldu dün bile. Sanki ici cekiyi gibi. Beyaz sonra sulu sari akinti geldi. Hic belim agrimaz bele vurdu sanci... hersey degisikti bebis yoktu. Artik anlamiyorum nasil belirtileri takip ederim falan

Ya huzursuzdu rahim ama sanci falan öyle cok olmadi suan hele baya geliyo normal hic agrim yok. Ama bi an üşüme geldi mideme bulanti girdi öğlen de kirmizilari cektim. Bi anda batma ağrı kesildi Allah yardim ediyo heralde

Benim göğüslerim ara ara batma oldu dün bile. Sanki ici cekiyi gibi. Beyaz sonra sulu sari akinti geldi. Hic belim agrimaz bele vurdu sanci... hersey degisikti bebis yoktu. Artik anlamiyorum nasil belirtileri takip ederim falan
benim p tesi adete 10 gün kalmış oluyor kan vercem b12 ölçülecek almışlarken bi kereden beta da isterim varsa var yoksa yoktur

Kiz cok erken değil mi. 5 in alti cikar uzulursun sonra
o zaman adet gecikmesini beklerim sırf beta için gitmiyom canım b12 ölçülmesi lazım iğnenin dozu düşülür belki bi kere almışken beta da iste derim maksat bir daha gitmim varsa çok az da olsa çıkar yoksa da bari kafa olarak rahatlarım gecikme olmadan da test yapmam

Kizlar hasta oldum ben, bogazim cok fena, burnum kulagim agriyor simdi de atesim var ilac kullanmak zorunda kaldim,
o zaman adet gecikmesini beklerim sırf beta için gitmiyom canım b12 ölçülmesi lazım iğnenin dozu düşülür belki bi kere almışken beta da iste derim maksat bir daha gitmim varsa çok az da olsa çıkar yoksa da bari kafa olarak rahatlarım gecikme olmadan da test yapmam
kan vermisken yoklat evet, sonra da testlere basla canim.

Kizlar hasta oldum ben, bogazim cok fena, burnum kulagim agriyor simdi de atesim var ilac kullanmak zorunda kaldim,

kan vermisken yoklat evet, sonra da testlere basla canim.
Geçmiş olsun canım nolur nolmaz alternatif tıbba yönel :) o anki ruh halim ne derse öyle yaparım ama bence o ruh halim bana git git ver kanı der :D

Geçmiş olsun canım nolur nolmaz alternatif tıbba yönel :) o anki ruh halim ne derse öyle yaparım ama bence o ruh halim bana git git ver kanı der :KK70:
Ruh halinin sesini dinle derim:rapci: benim de bu gun pik oldu, 1 hafta sonra basliycam testlere:KK54:

Benim 10 gun sonra cikmisti ovu pik olduktan 10 gun sonra, ama 1 hafta sonrasindan baslamistim yapmaya:confused:
hatırla 8 kala çok çok silik çıktı çıkmaz ki ya gidip boşa para vermim bi tane ultra erken gebelik testim var ona da kıymıyom :D

hatırla 8 kala çok çok silik çıktı çıkmaz ki ya gidip boşa para vermim bi tane ultra erken gebelik testim var ona da kıymıyom :KK70:
hatirliyorum canim, benim de 9 kala cikmisti, biraz da bekle sen, kan vericen zaten. Benim yaptigim erken gebelik testi bile degildi:KK48:

Kiz masallah 8 kala 9 kala :D ben 1 gun geçe flu görmüştüm oncekinde. Bi benimkiler beceremedi erken gozukmeyi ahaha

hatirliyorum canim, benim de 9 kala cikmisti, biraz da bekle sen, kan vericen zaten. Benim yaptigim erken gebelik testi bile degildi:KK48:
He bende ucuz testlerden görmüştüm silik çizgiyi beklicem zaten şimdi yapsam hüsran. hatta hüsranı geç çıkması mucize olur

Kiz masallah 8 kala 9 kala :KK70: ben 1 gun geçe flu görmüştüm oncekinde. Bi benimkiler beceremedi erken gozukmeyi ahaha
Vallahi benim 8 gün kala çıkmıştı zaten adetime 4 gün kala 240 çıktı kanda heralde adet günü 1000e yakın bişeydi ölçtürseydim :)

Vallahi benim 8 gün kala çıkmıştı zaten adetime 4 gün kala 240 çıktı kanda heralde adet günü 1000e yakın bişeydi ölçtürseydim :)
Demek ben ovu takip etmedim geç yumurta olusmus. Aman oldu bitti hala onu mu konuscam yeni umutlara yelken actim baciiim :halay:

Demek ben ovu takip etmedim geç yumurta olusmus. Aman oldu bitti hala onu mu konuscam yeni umutlara yelken actim baciiim :halay:
Pozitifliğini yerim kız :D
ne diycem c.tesi sağlık ocağı açık mı yani bugün bilgin var mı gidipte geri dönmim

Yok kapali ya devlet ora acik olur mu :KK70: özeller acik olur
Zaten araba yoktu görümceme lazımmış gitmedim tahmin ettim kapalıdır neyse p.tesi gideyim kasık ağrım gitti bel ağrısına dönüştü ama tam gaz akıntı devam

Back