Kasima kaldim canim ben. Ins kasimda bebis baskadir olacakKızlar ne durumdasınız nasılsınız bakalım benim şafak 13 :) dün internette araştırırken okudum ilikiden 1 hafta sonra kanda gebelik anlaşılabiliyomuş benim bugün 6.günüm ama tabiki kan vermicem. aslında başka şeyler için vermem gerekli ama dayanamayıp hadi bide beta iste hocam derim diye korkuyorum
o yüzden beklicem ama 3 gündür kasık ağrım var ve akıntı eşlik ediyor du bakalım hayırlısı hakkımızda hepimizin
söktü mü canım ya:/ neyse canın sağolsun.. ekim değilse kasıma:)Kasima kaldim canim ben. Ins kasimda bebis baskadir olacak
Sökmedi ama kirmizi rengi. Acik renk ya da kahve degil. O yuzdeen 15 gun sonraki yumurtama hazirlaniyorum simdiden. Takmicam ve olacak. Enerjimi yonlendiriyorumsöktü mü canım ya:/ neyse canın sağolsun.. ekim değilse kasıma:)
Geldimi kkırmızılar canımKasima kaldim canim ben. Ins kasimda bebis baskadir olacak
Amiiiin bende umutluyum bizim topik yavaş yavaş büyüyor valla neredeyse hepimizin batları yyakın hepimizin göbüşü dolmuş olsun çoktankızzz inşallah diyorumm.. bi şekilde burdan gebe haberi alıcaz gibi geliyor... hayırlısı bakalımm :)
Hayırlı zamanda gelsin miniğimHiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var öyle demaa demaa
KAsıklarıma ağrı giriryor diyorum kı içimden off elçin psikolojik psikolojık seyler yapma . Aslında kasık ağrın yok sen var zannedıyorsun falan dıyorumdinlememek lazım kendimizi .. bunu becermeliyiz yoksa ne zaman geçer.. ne o gün gelir
Geldi valla. Karsiladim buyur ettim. Dedim cok kalma daha beklediğim minikler var onlar gelecek.Geldimi kkırmızılar canım
Hayırlı zamanda gelsin miniğim
KAsıklarıma ağrı giriryor diyorum kı içimden off elçin psikolojik psikolojık seyler yapma . Aslında kasık ağrın yok sen var zannedıyorsun falan dıyorum
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbende koydum gitti gelirse gelir başımın üstüne diyorum gelmezse de keyfi bilir, kuzuma sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin.. amin.
Hamilelik kokusu aliyorumBenimde tam tersi akıntı sarı hep bi ıslak hissediyorum gaz var göğüs hassasiyeti var kasık ağrısı var ne ararsan var ablam seç beğeeeennn
Gözün aydın cnm degerlendir bu günleriIste bu
adetimin 15 ci gunu, icimde balon varmis ve her an patliyacakmis gibi hissediyorum.
Iste bu
adetimin 15 ci gunu, icimde balon varmis ve her an patliyacakmis gibi hissediyorum.
tililili tey teyIste bu
Amin kuzum hayırlı sağlıkla sıhhatle gelsinHayırlı zamanda gelsin miniğim
KAsıklarıma ağrı giriryor diyorum kı içimden off elçin psikolojik psikolojık seyler yapma . Aslında kasık ağrın yok sen var zannedıyorsun falan dıyorum
Nazlı çıktı bebiko. inşallah güç olmasın kuzum geç olması sorun değil sağlıkla gelsin yeterGeldi valla. Karsiladim buyur ettim. Dedim cok kalma daha beklediğim minikler var onlar gelecek.
Deli kiz yaaagaz kokusudur o gaz
Gözün aydın cnm degerlendir bu günleri
süperr değerrlendir inşallah Leylacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?