Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasima kaldim canim ben. Ins kasimda bebis baskadir olacak

Reactions: H E
kızzz inşallah diyorumm.. bi şekilde burdan gebe haberi alıcaz gibi geliyor... hayırlısı bakalımm :)

Reactions: H E
söktü mü canım ya:/ neyse canın sağolsun.. ekim değilse kasıma:)
Sökmedi ama kirmizi rengi. Acik renk ya da kahve degil. O yuzdeen 15 gun sonraki yumurtama hazirlaniyorum simdiden. Takmicam ve olacak. Enerjimi yonlendiriyorum

kızzz inşallah diyorumm.. bi şekilde burdan gebe haberi alıcaz gibi geliyor... hayırlısı bakalımm :)
Amiiiin bende umutluyum bizim topik yavaş yavaş büyüyor valla neredeyse hepimizin batları yyakın hepimizin göbüşü dolmuş olsun çoktan

Hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var öyle demaa demaa
Hayırlı zamanda gelsin miniğim
dinlememek lazım kendimizi .. bunu becermeliyiz yoksa ne zaman geçer.. ne o gün gelir
KAsıklarıma ağrı giriryor diyorum kı içimden off elçin psikolojik psikolojık seyler yapma . Aslında kasık ağrın yok sen var zannedıyorsun falan dıyorum

KAsıklarıma ağrı giriryor diyorum kı içimden off elçin psikolojik psikolojık seyler yapma . Aslında kasık ağrın yok sen var zannedıyorsun falan dıyorum
bende koydum gitti gelirse gelir başımın üstüne diyorum gelmezse de keyfi bilir, kuzuma sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin.. amin.

Iste bu

adetimin 15 ci gunu, icimde balon varmis ve her an patliyacakmis gibi hissediyorum.

Eklentiler

• DA96E4F0-6620-4ADF-8468-7ABF52DA3790.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 39

Amin kuzum hayırlı sağlıkla sıhhatle gelsin

Geldi valla. Karsiladim buyur ettim. Dedim cok kalma daha beklediğim minikler var onlar gelecek.
Nazlı çıktı bebiko. inşallah güç olmasın kuzum geç olması sorun değil sağlıkla gelsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…