- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
Ben ölçüyorum 3 gun 36.6 2 gun 36.4 cikti. Demin pembis akintim basladi adet oluyorum sanirim. Ben anlamadim kac olmali diye cozemiyorumKızlar her sabah yataktan kalkmadan atesimi ölçüyorum
28 eylül 36.2
29 eylül 36.4
30 eylül unutmusum
1 ekim 36.2
2 ekim 35.9
3 ekim 36.4
4 ekim 36.3
5 ekim 36.3
Ates ölçme teorisine göre hangi gün düşüş olursa ozaman catlama oluyormus bakalim adete kadar ölçücem son günler De düşüş olursa adet olucam demekmis
Bende adet sökülürse yarin sabahtan itibaren bakicam. Normal adetle kac yumurta ile kac falan gorucem.Bende bilmiorum cnm o yüzden erken ölçmeye basladim eger adet yaklasinca 35 e düşerse adet olucam demek demekki
Hadi hayirlisi cnm ins adet kanamasi degildir yerlesme kanamasidirBende adet sökülürse yarin sabahtan itibaren bakicam. Normal adetle kac yumurta ile kac falan gorucem.
Valla 14 gun oldu pik yaptiktan sonra. Bu kadar sonra yerlesme sanmam olacaginim olsun adet ne olacak zamani gelmemis demek kiHadi hayirlisi cnm ins adet kanamasi degildir yerlesme kanamasidir
Adete 8 gun kala kan verdim 51 cikmisti.Kan degerin kac cikmisti cnm
Anladim cnm ins benimde çıkar zaman hic gecmiyorAdete 8 gun kala kan verdim 51 cikmisti.
13 üneşurda ne kaldı 14üne 16sına 18ine 20sine
Benım 8 gun kaldı .Kızlar ne durumdasınız nasılsınız bakalım benim şafak 13 :) dün internette araştırırken okudum ilikiden 1 hafta sonra kanda gebelik anlaşılabiliyomuş benim bugün 6.günüm ama tabiki kan vermicem. aslında başka şeyler için vermem gerekli ama dayanamayıp hadi bide beta iste hocam derim diye korkuyorum
o yüzden beklicem ama 3 gündür kasık ağrım var ve akıntı eşlik ediyor du bakalım hayırlısı hakkımızda hepimizin
Kızlar sabah test yaptim 2 gün daha tekrarlicam demiştim acik pembe cikti yarinda yapicam dahada yapmicam birde 3 gündür olan sizlamam sabah uyandigimda gecmisti suan sol kasigim sizlama yerine agri ve dolgunluk hissi veriyo bunlari hep not aliyorum olmazsa gelecek aylarda umudum olmasin diye ay sonuna hepimizin belli olucak ins hepimiz hamile kalmis oluruzCnm benim normal adet döngüme göre 6 ekimde yumurtlama olmasi lazim telefondaki programa göre adetlerim düzenli çünkü ama 1 ve 2 ekimde cift kopkoyu çizgi gördüm degerlendirdim sonraki 2 gün boyunca devam eden sol kasigimda sızlama var hic gitmio devamli sizlama yapio sanki bisi varmis hissi verio netten cok arastirdim sadece yumurtlama döneminde oluyormus bugünde merak ettim tekrar ovulasyon testi yaptim c kadar olmasada baya koyu çıktı
acaba dedim 1 ekimde deilde 6 sinda mi yumurtlama olucak elimde test varken riske atmadan bikac gün daha test yapip duruma bakicam takvime göremi yoksa erkenmi yumurtlama mı oluyor diye
Birde şöyle birşey var 1 ekimde cift cizgi gordugumde uzayan akintim vardi suan akintim da yok kafam oldu bi milyon anlican simdi test yapmayım desem sonra adet olsam busefer keske 6sinda yumurtlama olmusmuydu kuskusuna dusucem o yüzden bu ay gidişatı öğrenmek adina elimdeki testleri kurutucam herhalde
Benimde tam tersi akıntı sarı hep bi ıslak hissediyorum gaz var göğüs hassasiyeti var kasık ağrısı var ne ararsan var ablam seç beğeeeennnBenım 8 gun kaldı .
Akıntım çok çok az var .
Arada kasıklarıma giren ağrı var.
Gögüslerde hassasiyet şimdilik yok .
İçim gaz dolu . Sabahları karnım şiş uyanıyorum ..
Bunu harıcınde bişey yok ..
Tekrarlamaya gerek yok ov testin boşa gitmesin eğer koyuyu görmüşsen bu silik çatladığının anlamıKızlar sabah test yaptim 2 gün daha tekrarlicam demiştim acik pembe cikti yarinda yapicam dahada yapmicam birde 3 gündür olan sizlamam sabah uyandigimda gecmisti suan sol kasigim sizlama yerine agri ve dolgunluk hissi veriyo bunlari hep not aliyorum olmazsa gelecek aylarda umudum olmasin diye ay sonuna hepimizin belli olucak ins hepimiz hamile kalmis oluruz
buna göre 2sinde yumurtlamışın... hadi bakalım inşallahh olur yaaKızlar her sabah yataktan kalkmadan atesimi ölçüyorum
28 eylül 36.2
29 eylül 36.4
30 eylül unutmusum
1 ekim 36.2
2 ekim 35.9
3 ekim 36.4
4 ekim 36.3
5 ekim 36.3
Ates ölçme teorisine göre hangi gün düşüş olursa ozaman catlama oluyormus bakalim adete kadar ölçücem son günler De düşüş olursa adet olucam demekmis
O yüzden umudum yokBenimde tam tersi akıntı sarı hep bi ıslak hissediyorum gaz var göğüs hassasiyeti var kasık ağrısı var ne ararsan var ablam seç beğeeeennn
Hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var öyle demaa demaaO yüzden umudum yok
Neyse zaten ilk denememiz bu
Öteki ay ovulasyonla denerim birde
dinlememek lazım kendimizi .. bunu becermeliyiz yoksa ne zaman geçer.. ne o gün gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?