benim bat 19 ekim yumurtalama 5 ekim olması gerekirken,ovulasyonla 2 ekimde yumurtaladığım çıktı.Bugün test yaptım tek çizgi. Demek ki 16 ekimde adet olcam . matematik denklemi gibi yeminle:)şimdi senın hesaba göre 2sinde çatladı diyelim benimki adetin 14. günü, (prg 4 ü gösteriyor ama), şimdi ben 16sında mı beklemeliyim adetimi prg gibi 18inde mi? 16sı 28. günü gösteriyor bu arada..
Catlayinca agri oluyor, yunurta eridikce de agrilar devam ediyor azalmaya dogru, agri gucluse demek ki catliyor cat cat )))şimdi ağrılar geçtiğinde ya da hafiflediğinde mi çatlamış oluyor.. ağrılar olduğunda çatlıyor mu oluyor?
hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda ya regl olduk diycez ya da hamileyizz
Hic sorma bende anlamiyorum onceden aaa gec oldu aaa erken oldu derdim adet icin. Gecen ay ovu testi kullaninca aydim durumubenim bat 19 ekim yumurtalama 5 ekim olması gerekirken,ovulasyonla 2 ekimde yumurtaladığım çıktı.Bugün test yaptım tek çizgi. Demek ki 16 ekimde adet olcam . matematik denklemi gibi yeminle:)
ben de öyle valla. Bilmeyince insan işte :) işin ilginç tarafı, biz düzenli olarak değerlendirirdik bu ay tam yumurtlama dönemimde eşimin iş yoğunluğu nedeniyle ne önceki günü ne sonraki günü değerlendirebildik kısmet işte :)Hic sorma bende anlamiyorum onceden aaa gec oldu aaa erken oldu derdim adet icin. Gecen ay ovu testi kullaninca aydim durumu
Kismet gercekten. Kiz 4 gun once iliskisi olup hamile kalan arkadasim var. Tutmaz yumurta daha gelmedi diyo aha hamile. Tabi o can yasayacaksa oluyo. Zaman yavrum valla beklicezben de öyle valla. Bilmeyince insan işte :) işin ilginç tarafı, biz düzenli olarak değerlendirirdik bu ay tam yumurtlama dönemimde eşimin iş yoğunluğu nedeniyle ne önceki günü ne sonraki günü değerlendirebildik kısmet işte :)
amaaan hadi ya Allahım can vermek isteyince oluyo demekki. Yaş 33 valla çocuğumla aramda uçurum olacak .SAĞLIKLI GEBELİK VERSİN rabbim.Valla önce hamile kalmak için dua ederdim.O kadar çok şey okuyorum ki burda şimdi sağlıklı gebelik diliyorum.Kismet gercekten. Kiz 4 gun once iliskisi olup hamile kalan arkadasim var. Tutmaz yumurta daha gelmedi diyo aha hamile. Tabi o can yasayacaksa oluyo. Zaman yavrum valla beklicez
Aynen bende artik dogru zamanda saglikli yasayayim ins. Diyorum. Dogru zaman Allah in yazdigi zaman. Benim arkadasimin 10 yasinda cocugu var 27 yasindatim ben. Millet kopmus gitmis biz koseyi donemedik anacimamaaan hadi ya Allahım can vermek isteyince oluyo demekki. Yaş 33 valla çocuğumla aramda uçurum olacak .SAĞLIKLI GEBELİK VERSİN rabbim.Valla önce hamile kalmak için dua ederdim.O kadar çok şey okuyorum ki burda şimdi sağlıklı gebelik diliyorum.
aminn inşallah canım ya hayırlısı bakalım geri sayıma başlayaydık iyiydiinşallah 2.sini deriz
Cnm daha çok var adetime cift cizgiyi pazar pztsi gördüm 14 eklersem üzerine normalde 20 ekimde oluyorum eger yumurtlama dogru ise 14 yada 15inde adet olucam ins olmamdaHamilesin belki kuzum, ben hamileliyimi adetime 9 gun kala ogrenmistim, ovu testiyle hamile kalmistim. Sonra bi arkadas burda bana ovu testi yapmami rica etti ve aynen senin gibi koyu cikmisti. Gebelik testi yapsana, hayirlisi insallah.
Demişurda ne kaldı 14üne 16sına 18ine 20sine
O zaman 10 gun sonra test ede bilirsin, benim cikmisti pik oldugu gunden 10!gun sonra, adete 9 gun kala. Ama ben o zaman erken yumurtlamistim. Insallah guzel haberler verelim bir birimize.Cnm daha çok var adetime cift cizgiyi pazar pztsi gördüm 14 eklersem üzerine normalde 20 ekimde oluyorum eger yumurtlama dogru ise 14 yada 15inde adet olucam ins olmamda14 ekimde test yapayim diyorum dayanırsam
Ay ins cnm ya bakalim hayirlisi ins tutmuşturO zaman 10 gun sonra test ede bilirsin, benim cikmisti pik oldugu gunden 10!gun sonra, adete 9 gun kala. Ama ben o zaman erken yumurtlamistim. Insallah guzel haberler verelim bir birimize.
Kan degerin kac cikmisti cnmO zaman 10 gun sonra test ede bilirsin, benim cikmisti pik oldugu gunden 10!gun sonra, adete 9 gun kala. Ama ben o zaman erken yumurtlamistim. Insallah guzel haberler verelim bir birimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?