Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi senın hesaba göre 2sinde çatladı diyelim benimki adetin 14. günü, (prg 4 ü gösteriyor ama), şimdi ben 16sında mı beklemeliyim adetimi prg gibi 18inde mi? 16sı 28. günü gösteriyor bu arada..
benim bat 19 ekim yumurtalama 5 ekim olması gerekirken,ovulasyonla 2 ekimde yumurtaladığım çıktı.Bugün test yaptım tek çizgi. Demek ki 16 ekimde adet olcam . matematik denklemi gibi yeminle:)

şimdi ağrılar geçtiğinde ya da hafiflediğinde mi çatlamış oluyor.. ağrılar olduğunda çatlıyor mu oluyor?
Catlayinca agri oluyor, yunurta eridikce de agrilar devam ediyor azalmaya dogru, agri gucluse demek ki catliyor cat cat )))

benim bat 19 ekim yumurtalama 5 ekim olması gerekirken,ovulasyonla 2 ekimde yumurtaladığım çıktı.Bugün test yaptım tek çizgi. Demek ki 16 ekimde adet olcam . matematik denklemi gibi yeminle:)
Hic sorma bende anlamiyorum onceden aaa gec oldu aaa erken oldu derdim adet icin. Gecen ay ovu testi kullaninca aydim durumu

Hic sorma bende anlamiyorum onceden aaa gec oldu aaa erken oldu derdim adet icin. Gecen ay ovu testi kullaninca aydim durumu
ben de öyle valla. Bilmeyince insan işte :) işin ilginç tarafı, biz düzenli olarak değerlendirirdik bu ay tam yumurtlama dönemimde eşimin iş yoğunluğu nedeniyle ne önceki günü ne sonraki günü değerlendirebildik kısmet işte :)

Kismet gercekten. Kiz 4 gun once iliskisi olup hamile kalan arkadasim var. Tutmaz yumurta daha gelmedi diyo aha hamile. Tabi o can yasayacaksa oluyo. Zaman yavrum valla beklicez

Kismet gercekten. Kiz 4 gun once iliskisi olup hamile kalan arkadasim var. Tutmaz yumurta daha gelmedi diyo aha hamile. Tabi o can yasayacaksa oluyo. Zaman yavrum valla beklicez
amaaan hadi ya Allahım can vermek isteyince oluyo demekki. Yaş 33 valla çocuğumla aramda uçurum olacak .SAĞLIKLI GEBELİK VERSİN rabbim.Valla önce hamile kalmak için dua ederdim.O kadar çok şey okuyorum ki burda şimdi sağlıklı gebelik diliyorum.

Aynen bende artik dogru zamanda saglikli yasayayim ins. Diyorum. Dogru zaman Allah in yazdigi zaman. Benim arkadasimin 10 yasinda cocugu var 27 yasindatim ben. Millet kopmus gitmis biz koseyi donemedik anacim

her şeyin hayırlısı en hayırlı zamanı Rabbim bilir.. bizden daha iyi bilir.

Reactions: H E
benimki silik çıktı dün.. ben daha yapmıcam testi:)

Reactions: H E
Hamilesin belki kuzum, ben hamileliyimi adetime 9 gun kala ogrenmistim, ovu testiyle hamile kalmistim. Sonra bi arkadas burda bana ovu testi yapmami rica etti ve aynen senin gibi koyu cikmisti. Gebelik testi yapsana, hayirlisi insallah.
Cnm daha çok var adetime cift cizgiyi pazar pztsi gördüm 14 eklersem üzerine normalde 20 ekimde oluyorum eger yumurtlama dogru ise 14 yada 15inde adet olucam ins olmamda14 ekimde test yapayim diyorum dayanırsam

Cnm daha çok var adetime cift cizgiyi pazar pztsi gördüm 14 eklersem üzerine normalde 20 ekimde oluyorum eger yumurtlama dogru ise 14 yada 15inde adet olucam ins olmamda14 ekimde test yapayim diyorum dayanırsam
O zaman 10 gun sonra test ede bilirsin, benim cikmisti pik oldugu gunden 10!gun sonra, adete 9 gun kala. Ama ben o zaman erken yumurtlamistim. Insallah guzel haberler verelim bir birimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…