İnşallah öyledir canımYapmaz olur muyum
Ama hep negatif tabi. Daha fün akşam yaptım ama bişey çıkmadı. 23 Eylül'de pik oldu. Varsa da belki daha idrara geçmemiştir diye avutuyorum kendimi işte
Vallahi benimde. Ateşin yanından geçsem tutuşurumAllahım karnım o kadar şişki
İçim Gaz dolu
çatlamış olsaydı silik çift çizgi olurdu ki belki de bugün olmuştur.Biri düne biri bu sabaha ait şiddetli ağrım var sağ kasığımda oturup kalkmamı engelleyecek kadar kızlar. 3 saat sıvı almadan yaptım testi 11bucuk civarı ne diyosunuz akşam da yapim mi
Hersabah ateş ölçüyor musun cnmVallahi benimde. Ateşin yanından geçsem tutuşurum
Dün bide wc de bir gaz patlaması yaşadım . Eşim duymuşVallahi benimde. Ateşin yanından geçsem tutuşurum
Geçeli 5gün oluyo canım :) 2.de çatlamış akşam tekrarladım silik çıktıçatlamış olsaydı silik çift çizgi olurdu ki belki de bugün olmuştur.
Hahahaha vallahi ben suyu açtım artık ne kadar duyulduysaDün bide wc de bir gaz patlaması yaşadım . Eşim duymuşRezil kepaze olduk
Namaz kılmak için abdest alıyorum . Namazın ortasında bır gelıyor aman Allahım
Hadi bakalım hayırlısıyla iyi haberler verelimİnşallah öyledir canım
Bende pazartesi yapıcam bakalım
harika hadi hayırlısı olsun Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Ovulasyon testi bebekleri genelde erkek oluyo sağlıkla gelsin de :). Ben de direk gebesiniz diye düşünüyorum çünkü neden? İlk LH kullanmamda hamile kaldım :)Geçeli 5gün oluyo canım :) 2.de çatlamış akşam tekrarladım silik çıktı
Kuzum o testler 5 gün önceye ait yanı ov geçeli 5 gün oluyo ama prova oldu bu gebelik tebriğiharika hadi hayırlısı olsun Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Ovulasyon testi bebekleri genelde erkek oluyo sağlıkla gelsin de :). Ben de direk gebesiniz diye düşünüyorum çünkü neden? İlk LH kullanmamda hamile kaldım :)
Cnm sen dün ovulasyon yaptim dedinya ikinci cizgi nasil ciktiKuzum o testler 5 gün önceye ait yanı ov geçeli 5 gün oluyo ama prova oldu bu gebelik tebriği
Telefonu evde unutmsm arkadastn giriyom akşam eve gidince atarım canımCnm sen dün ovulasyon yaptim dedinya ikinci cizgi nasil cikti
Tamam kuzumTelefonu evde unutmsm arkadastn giriyom akşam eve gidince atarım canım
her anı değerlendireyim ben iyisisonuçta yum.günlerimiz canım .. akıntı normal gibi.. öncesi sonrası oluyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?