Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmaz olur muyum
Ama hep negatif tabi. Daha fün akşam yaptım ama bişey çıkmadı. 23 Eylül'de pik oldu. Varsa da belki daha idrara geçmemiştir diye avutuyorum kendimi işte
İnşallah öyledir canım

Bende pazartesi yapıcam bakalım

Biri düne biri bu sabaha ait şiddetli ağrım var sağ kasığımda oturup kalkmamı engelleyecek kadar kızlar. 3 saat sıvı almadan yaptım testi 11bucuk civarı ne diyosunuz akşam da yapim mi
çatlamış olsaydı silik çift çizgi olurdu ki belki de bugün olmuştur.

Vallahi benimde. Ateşin yanından geçsem tutuşurum
Dün bide wc de bir gaz patlaması yaşadım . Eşim duymuş Rezil kepaze olduk

Namaz kılmak için abdest alıyorum . Namazın ortasında bır gelıyor aman Allahım

Dün bide wc de bir gaz patlaması yaşadım . Eşim duymuş Rezil kepaze olduk

Namaz kılmak için abdest alıyorum . Namazın ortasında bır gelıyor aman Allahım
Hahahaha vallahi ben suyu açtım artık ne kadar duyulduysa

Reactions: H E
Geçeli 5gün oluyo canım :) 2.de çatlamış akşam tekrarladım silik çıktı
harika hadi hayırlısı olsun Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Ovulasyon testi bebekleri genelde erkek oluyo sağlıkla gelsin de :). Ben de direk gebesiniz diye düşünüyorum çünkü neden? İlk LH kullanmamda hamile kaldım :)

Kizlar test 10dkdan sonra baya koyulasti yeniden mi yumurtlama olucak sizce teste devam ediyimmi yoksa bekleyimmi bosa harcamayim ne diyosunuz

Eklentiler

• IMG_20181004_111330_527.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 26
Off bu test kafami karıştırdı ben her ihtimale karsi degerlendiriyim ama test yapmicam morelim bozuluyor

Kuzum o testler 5 gün önceye ait yanı ov geçeli 5 gün oluyo ama prova oldu bu gebelik tebriği

Merve senin de geç düşüyor heralde LH. bat 20 ekimdi demi, belki tekrar mı yumurtluyorsunn ayy karıştım be ya

kızlar bende ovu testi yaptım 2 ekimde çift çizgi vardı.Ertesi gün silinmişti. Ama şu anda baya baya akıntı oldu. Sabahta yaptım tek çizgiydi. Akşam eve gidince yapayım tekrar ama niye acaba böyle oldu.

sonuçta yum.günlerimiz canım .. akıntı normal gibi.. öncesi sonrası oluyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…