Adet mi bekliyorsun canim. Usuttuysen o da boyle yapıyorKizlar ya benim sol taraftaki sızlama geçmedi sürekli sızlıyor ara arada değil nie acaba 2 gündür gelmezmi ya hele dün aksam misafirim vardi bi sızladı canım gitti
O zaman yumurtan geliyor tam 20 sine kaldi 13 gün. Catlamis bile olabilir mi sızlama falan deyince.Adetime cok var cnm ayin 20sinde bilmiorumki baska üşütme belirtimde yok ama
geçen ay nasıl olmuştu .Daha mı farklı durum?Kizlar ya benim sol taraftaki sızlama geçmedi sürekli sızlıyor ara arada değil nie acaba 2 gündür gelmezmi ya hele dün aksam misafirim vardi bi sızladı canım gitti
Ovulasyonda ayin 1 ve 2 inde çatladı cnm bilmiorumki yinemi catlioki aklimada gelmedi degil bugün bi test daha yapayim icim rahatlasinO zaman yumurtan geliyor tam 20 sine kaldi 13 gün. Catlamis bile olabilir mi sızlama falan deyince.
Böyle bir sizlama hatirliyorum cnm ama hani hamilelik istersinde ara ara sızlar gecerdi cok az sürerdi ama bu 2 gündür sürekli sızlıyor hic gecmedigeçen ay nasıl olmuştu .Daha mı farklı durum?
o zaman yine çatlıyo olabilir test yap canım.Böyle bir sizlama hatirliyorum cnm ama hani hamilelik istersinde ara ara sızlar gecerdi cok az sürerdi ama bu 2 gündür sürekli sızlıyor hic gecmedi
o zaman üşütmek enfeksiyon vs bunları da bi değerlendir istersen..Akintim yok ama bi deneyim testi
Adetim biter bitmez doktora gittim hormon testi icin hersey temizdi gitmesem bi sorun var diye kendimi yer bitirirdim bakalim ilerleyen zamanlarda agricakmi takip edeyimo zaman üşütmek enfeksiyon vs bunları da bi değerlendir istersen..
gebelik testim de gelmek üzereebol bol aldım da inşallah gerek kalmazz bir dahaki aylar kullanmaya:))
Ah sorma bende öyleyim. Patlamak üzerim neredeyse. Hele o gaz öyle bir geliyor ki kitlenip kalıyorum bazenAllahım karnım o kadar şişki
İçim Gaz dolu
Sanırım gece üşütüyorumAh sorma bende öyleyim. Patlamak üzerim neredeyse. Hele o gaz öyle bir geliyor ki kitlenip kalıyorum bazen
Bat ne zaman? Bende de akıntı ve göğüs hassasiyeti hiç yok. Ama aşırı kasık, kasın ağrım var. Kasıklarıma iğne batıyormuş gibi oluyor bir de. Ha tabi adet belirtim de olabilirSanırım gece üşütüyorum
Sadece gaz var onun harıcınde başka hiçbir belirti yok .
Akıntı yok , göğüs hassasiyetı yok
13 ekimBat ne zaman? Bende de akıntı ve göğüs hassasiyeti hiç yok. Ama aşırı kasık, kasın ağrım var. Kasıklarıma iğne batıyormuş gibi oluyor bir de. Ha tabi adet belirtim de olabilir
Daha varmış adetine de. Benim de 8 ekim.13 ekim
Bakyrum herkes şöyle akıntım var böyle akıntım var dıyoNormalde çocuk düşunmezken benımde öyle olurdu . Günde 3 4 iç çamaşırı değiştirirdim . Ama şimdi 2 gündür aynı iç çamaşırlayım en ufak akıntı yok
Sadece sık wc çıkma , sabahları karnım patlıcak gibi oluyor ve GAZ
Ay senın çok az kalmışDaha varmış adetine de. Benim de 8 ekim.
Herkes de aynı belirti olacak değil. Biz kendimizi ona şartlandırıyoruz ama hiç belirti yaşamayan da var.
Yapmaz olur muyumAy senın çok az kalmış
Hiç test yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?