Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım karnım o kadar şişki

İçim Gaz dolu

O zaman yumurtan geliyor tam 20 sine kaldi 13 gün. Catlamis bile olabilir mi sızlama falan deyince.
Ovulasyonda ayin 1 ve 2 inde çatladı cnm bilmiorumki yinemi catlioki aklimada gelmedi degil bugün bi test daha yapayim icim rahatlasin

evet evet sen test yap akşam ben de bugün son yapıcam dün tam sonuç alamadım c de yarısı silik gibiydi.

o zaman üşütmek enfeksiyon vs bunları da bi değerlendir istersen..
gebelik testim de gelmek üzeree bol bol aldım da inşallah gerek kalmazz bir dahaki aylar kullanmaya:))
Adetim biter bitmez doktora gittim hormon testi icin hersey temizdi gitmesem bi sorun var diye kendimi yer bitirirdim bakalim ilerleyen zamanlarda agricakmi takip edeyim

Sanırım gece üşütüyorum
Sadece gaz var onun harıcınde başka hiçbir belirti yok .
Akıntı yok , göğüs hassasiyetı yok
Bat ne zaman? Bende de akıntı ve göğüs hassasiyeti hiç yok. Ama aşırı kasık, kasın ağrım var. Kasıklarıma iğne batıyormuş gibi oluyor bir de. Ha tabi adet belirtim de olabilir

Bat ne zaman? Bende de akıntı ve göğüs hassasiyeti hiç yok. Ama aşırı kasık, kasın ağrım var. Kasıklarıma iğne batıyormuş gibi oluyor bir de. Ha tabi adet belirtim de olabilir
13 ekim

Bakyrum herkes şöyle akıntım var böyle akıntım var dıyo Normalde çocuk düşunmezken benımde öyle olurdu . Günde 3 4 iç çamaşırı değiştirirdim . Ama şimdi 2 gündür aynı iç çamaşırlayım en ufak akıntı yok

Sadece sık wc çıkma , sabahları karnım patlıcak gibi oluyor ve GAZ

Daha varmış adetine de. Benim de 8 ekim.
Herkes de aynı belirti olacak değil. Biz kendimizi ona şartlandırıyoruz ama hiç belirti yaşamayan da var.

Kızlar üstteki ayin 2 sinde catladiktan sonra cekilen digerini simdi yaptım disardan yeni geldim enson 1 bucuk saat önce tuvalete gitmistim erkenmi yaptim bilmiorum

Eklentiler

• IMG_20181004_110211_414.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…