benimde hafiften kızarık ama sanmam ya daha 4 gün oldu yum geçeliAmin insallah tatlimm. Allah gonlune gore versin.
Bende yaptim yarim silik yarim kizarik hic ole oldumu sizde..?
gebelik öğrenen varmış ya bende eğlencesine yaptım zaten çıkmaz ki daha 14 gün var adeteNie yaptin kiz merak ettim
Kız boşa harcamasanagebelik öğrenen varmış ya bende eğlencesine yaptım zaten çıkmaz ki daha 14 gün var adete
yapmicam valla daha :) yazık boşa gidiyor belki adet olursam kullanırımKız boşa harcamasanaaz kala yapalim beraber
Amaaan kim diyecek sende Kız :) bencede test bozuk gibi her halukarda c belirgin çıkar. madem testlerde böyle sıkıntı oluyor gün aşırı ilişki denesene daha garanti. biz saldık gitti yumurtlama geçtikten sonra bizde tık yok devirip popişi yatıyozgünaydınlar
kızlar sabah baktım da c kısmının da altı silik gibi hiç öyle gördünüz mü test mi bozuk acaba? çekip atamadım bir de bunları mı paylaşıyorsun diyecek diye:)
kocam kızzz kocam diyecekk :))Amaaan kim diyecek sende Kız :) bencede test bozuk gibi her halukarda c belirgin çıkar. madem testlerde böyle sıkıntı oluyor gün aşırı ilişki denesene daha garanti. biz saldık gitti yumurtlama geçtikten sonra bizde tık yok devirip popişi yatıyoz
Ya bende belirtiler başladı ama inanmıyorum bu kadar erken olamazkocam kızzz kocam diyecekk :))
zaten ilk bu ay denedimm ama düne kadar c normal çıkmıştı dün öyle oldu.. hiç cden daha koyu göremedim bugün son yaparım ben daha çok takip teyit kontrol istedim.. yoksa rutinimiz aynı:))
en güzel yaptığım şeydir arkamı dönüp yatmak yoksa
He öncedende dediler psiko msiko hamileymişimaynen bu kadar erken olmaz yaa.. demek istemiyorum klişe fakat psikolojik galiba:)
O zaman baya biliyosun kendini farklari falan. Anam ben hic bilmiyom nasil gelmisim bu gunlere anlamadimHe öncedende dediler psiko msiko hamileymişim
valla kuzum ben yumurtlama geçer geçmez 3-4 gün sonra bi kulak veriyorum kendime eğer başlarsa ağrı sızı şüpheleniyorum yok eğer adete yakın başlarsa adet habercisi diyorum ve oluyorum daO zaman baya biliyosun kendini farklari falan. Anam ben hic bilmiyom nasil gelmisim bu gunlere anlamadim
Hadi bakalim bizde bekliyoruz seni.valla kuzum ben yumurtlama geçer geçmez 3-4 gün sonra bi kulak veriyorum kendime eğer başlarsa ağrı sızı şüpheleniyorum yok eğer adete yakın başlarsa adet habercisi diyorum ve oluyorum da
o zaman kendini daha iyi bilirsin tatlımmHe öncedende dediler psiko msiko hamileymişim
ay yok ya ne malum belkide yoktur :)Hadi bakalim bizde bekliyoruz seni.
hayırlısı güzelimo zaman kendini daha iyi bilirsin tatlımm
Ola bilir canim, benim 2 gundur sol tarafda az agrilarim oluyordu bu gun ultrason a gittim solda yumurtan var bugune yarina catlar dedi.genelde sağda hissederdim ağrımı bu defa solda da hissettim hala solda hafif bir sancı diyelim öyle bişiy var.. bu 2 taraflı da yumurta oluşmuş çatlamış anlamına mı gelir ki?
süperr dene o zaman hadi inşallahh:)Ola bilir canim, benim 2 gundur sol tarafda az agrilarim oluyordu bu gun ultrason a gittim solda yumurtan var bugune yarina catlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?