Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınlar

kızlar sabah baktım da c kısmının da altı silik gibi hiç öyle gördünüz mü test mi bozuk acaba? çekip atamadım bir de bunları mı paylaşıyorsun diyecek diye:)

günaydınlar

kızlar sabah baktım da c kısmının da altı silik gibi hiç öyle gördünüz mü test mi bozuk acaba? çekip atamadım bir de bunları mı paylaşıyorsun diyecek diye:)
Amaaan kim diyecek sende Kız :) bencede test bozuk gibi her halukarda c belirgin çıkar. madem testlerde böyle sıkıntı oluyor gün aşırı ilişki denesene daha garanti. biz saldık gitti yumurtlama geçtikten sonra bizde tık yok devirip popişi yatıyoz

kocam kızzz kocam diyecekk :))
zaten ilk bu ay denedimm ama düne kadar c normal çıkmıştı dün öyle oldu.. hiç cden daha koyu göremedim bugün son yaparım ben daha çok takip teyit kontrol istedim.. yoksa rutinimiz aynı:))
en güzel yaptığım şeydir arkamı dönüp yatmak yoksa

Ya bende belirtiler başladı ama inanmıyorum bu kadar erken olamaz

aynen bu kadar erken olmaz yaa.. demek istemiyorum klişe fakat psikolojik galiba:)

O zaman baya biliyosun kendini farklari falan. Anam ben hic bilmiyom nasil gelmisim bu gunlere anlamadim
valla kuzum ben yumurtlama geçer geçmez 3-4 gün sonra bi kulak veriyorum kendime eğer başlarsa ağrı sızı şüpheleniyorum yok eğer adete yakın başlarsa adet habercisi diyorum ve oluyorum da

valla kuzum ben yumurtlama geçer geçmez 3-4 gün sonra bi kulak veriyorum kendime eğer başlarsa ağrı sızı şüpheleniyorum yok eğer adete yakın başlarsa adet habercisi diyorum ve oluyorum da
Hadi bakalim bizde bekliyoruz seni.

genelde sağda hissederdim ağrımı bu defa solda da hissettim hala solda hafif bir sancı diyelim öyle bişiy var.. bu 2 taraflı da yumurta oluşmuş çatlamış anlamına mı gelir ki?

genelde sağda hissederdim ağrımı bu defa solda da hissettim hala solda hafif bir sancı diyelim öyle bişiy var.. bu 2 taraflı da yumurta oluşmuş çatlamış anlamına mı gelir ki?
Ola bilir canim, benim 2 gundur sol tarafda az agrilarim oluyordu bu gun ultrason a gittim solda yumurtan var bugune yarina catlar dedi.

Kizlar ya benim sol taraftaki sızlama geçmedi sürekli sızlıyor ara arada değil nie acaba 2 gündür gelmezmi ya hele dün aksam misafirim vardi bi sızladı canım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…