Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınlar

kızlar sabah baktım da c kısmının da altı silik gibi hiç öyle gördünüz mü test mi bozuk acaba? çekip atamadım bir de bunları mı paylaşıyorsun diyecek diye:)

günaydınlar

kızlar sabah baktım da c kısmının da altı silik gibi hiç öyle gördünüz mü test mi bozuk acaba? çekip atamadım bir de bunları mı paylaşıyorsun diyecek diye:)
Amaaan kim diyecek sende Kız :) bencede test bozuk gibi her halukarda c belirgin çıkar. madem testlerde böyle sıkıntı oluyor gün aşırı ilişki denesene daha garanti. biz saldık gitti yumurtlama geçtikten sonra bizde tık yok devirip popişi yatıyoz :D

Amaaan kim diyecek sende Kız :) bencede test bozuk gibi her halukarda c belirgin çıkar. madem testlerde böyle sıkıntı oluyor gün aşırı ilişki denesene daha garanti. biz saldık gitti yumurtlama geçtikten sonra bizde tık yok devirip popişi yatıyoz :KK70:
kocam kızzz kocam diyecekk :))
zaten ilk bu ay denedimm ama düne kadar c normal çıkmıştı dün öyle oldu.. hiç cden daha koyu göremedim bugün son yaparım ben daha çok takip teyit kontrol istedim.. yoksa rutinimiz aynı:))
en güzel yaptığım şeydir arkamı dönüp yatmak yoksa :D :D

kocam kızzz kocam diyecekk :))
zaten ilk bu ay denedimm ama düne kadar c normal çıkmıştı dün öyle oldu.. hiç cden daha koyu göremedim bugün son yaparım ben daha çok takip teyit kontrol istedim.. yoksa rutinimiz aynı:))
en güzel yaptığım şeydir arkamı dönüp yatmak yoksa :KK70: :KK70:
Ya bende belirtiler başladı ama inanmıyorum bu kadar erken olamaz

aynen bu kadar erken olmaz yaa.. demek istemiyorum klişe fakat psikolojik galiba:)

O zaman baya biliyosun kendini farklari falan. Anam ben hic bilmiyom nasil gelmisim bu gunlere anlamadim :KK70:
valla kuzum ben yumurtlama geçer geçmez 3-4 gün sonra bi kulak veriyorum kendime eğer başlarsa ağrı sızı şüpheleniyorum yok eğer adete yakın başlarsa adet habercisi diyorum ve oluyorum da

valla kuzum ben yumurtlama geçer geçmez 3-4 gün sonra bi kulak veriyorum kendime eğer başlarsa ağrı sızı şüpheleniyorum yok eğer adete yakın başlarsa adet habercisi diyorum ve oluyorum da
Hadi bakalim bizde bekliyoruz seni.:halay:

genelde sağda hissederdim ağrımı bu defa solda da hissettim hala solda hafif bir sancı diyelim öyle bişiy var.. bu 2 taraflı da yumurta oluşmuş çatlamış anlamına mı gelir ki?

genelde sağda hissederdim ağrımı bu defa solda da hissettim hala solda hafif bir sancı diyelim öyle bişiy var.. bu 2 taraflı da yumurta oluşmuş çatlamış anlamına mı gelir ki?
Ola bilir canim, benim 2 gundur sol tarafda az agrilarim oluyordu bu gun ultrason a gittim solda yumurtan var bugune yarina catlar dedi.

Kizlar ya benim sol taraftaki sızlama geçmedi sürekli sızlıyor ara arada değil nie acaba 2 gündür gelmezmi ya hele dün aksam misafirim vardi bi sızladı canım gitti

Back