dün değerlendirdik bakalım..Tamam bu gun yarin yapin iste))
Yok canım evde değilim ablamın kuaför dükkanı var buraya geliyorum yardıma ama yinede zaman geçmiyor yoksa bende buraya gel akşam git yemektir çocuğu uyutmaktır derken 2de kendimi anca yatağa atıyorumevdesin galiba... valla bana geçiyor tatlım.. ev iş kuzu koca yetmiyor desem yeridir:))
gez arkadaşlarınla görüş, bi tatil planı olabilir.
valla ben evde oturanlara özeniyorum artık ne yallan söleyim.. :))
teşekkür ederim canımO zaman peşine düş canım geçmiş olsun
Daha çok var cnmsenin bat ne zmndı tatlım?
çocukla mı gidiyorsun ? geçer geçer düşünme öyle daha çabuk geçer bak yıl bitiyor..Yok canım evde değilim ablamın kuaför dükkanı var buraya geliyorum yardıma ama yinede zaman geçmiyor yoksa bende buraya gel akşam git yemektir çocuğu uyutmaktır derken 2de kendimi anca yatağa atıyorum
ne zamandır deniyosun canım?çocukla mı gidiyorsun ? geçer geçer düşünme öyle daha çabuk geçer bak yıl bitiyor..
mayısta doktorla pazarlık yapmıştım 6ay dedi ben o kadar bekleyemem dedim iyi 3 ay dediekim 22de 5 ay bitecek.. zaman çabuk geçiyor..
Cnm ben hic ihtimal vermedim hamile olduguma o ay temizlik yaptim hele öğrenmeden önce bi markete pazara gittim taşıdığım posetler ağırdı bide ramazandi o ay ogluma salıncak aldik gün de 10 kez indir bindir yaptim 4 yasinda ben bunlardan dolayi gelisemedi diye düşünüyorumneden bu kadar çok düşük oluyor ben anlayamıyorum. Hepimizin başına gelecek bişey ama neden artık çok fazla?ne yememeliyiz içmemeliyiz acaba?
yakınmış bizimkiler epeyce.. art arda alırım haberleri inşallahDaha çok var cnm32 gün de 1 oluyorum 20 ekimde olmam lzm
Ay evet çok heyecanliiii ben bu ay erken yumurtladim 15 gün gecince test yapicam duramamki kesinnyakınmış bizimkiler epeyce.. art arda alırım haberleri inşallah
en önce kim haber vercek bakalım:))
o zaman dikkat etmek lazım ne olursa olsun.ne güzel en azından bir evladın var Allah 2.ci de nasip etsin. Bize de tattırsın bu duyguyuCnm ben hic ihtimal vermedim hamile olduguma o ay temizlik yaptim hele öğrenmeden önce bi markete pazara gittim taşıdığım posetler ağırdı bide ramazandi o ay ogluma salıncak aldik gün de 10 kez indir bindir yaptim 4 yasinda ben bunlardan dolayi gelisemedi diye düşünüyorum
son kürtajdan sonra korunma sürecim yeni bitti canım bu ikinci deneme olacak ..ne zamandır deniyosun canım?
Evet cnm allaha şükür 1 oğlum var allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsino zaman dikkat etmek lazım ne olursa olsun.ne güzel en azından bir evladın var Allah 2.ci de nasip etsin. Bize de tattırsın bu duyguyu
amiin canım inşallahho zaman dikkat etmek lazım ne olursa olsun.ne güzel en azından bir evladın var Allah 2.ci de nasip etsin. Bize de tattırsın bu duyguyu
yok bende heyecan şimdilik.. hayırlısı bakalımAy evet çok heyecanliiii ben bu ay erken yumurtladim 15 gün gecince test yapicam duramamki kesinn
orası öyle.çocukla mı gidiyorsun ? geçer geçer düşünme öyle daha çabuk geçer bak yıl bitiyor..
mayısta doktorla pazarlık yapmıştım 6ay dedi ben o kadar bekleyemem dedim iyi 3 ay dediekim 22de 5 ay bitecek.. zaman çabuk geçiyor..
Nie yaptin kiz merak ettimAz önce ov testi yaptım kkzlar
Kizariklik varsa degerlendir cnm cok asiri kirmizi olmadan hamile kalanlarida duymustum benAmin insallah tatlimm. Allah gonlune gore versin.
Bende yaptim yarim silik yarim kizarik hic ole oldumu sizde..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?