ayy o ilaç beni de öyle yapıyor ben içmiyorum 3 defa denedim kürtjdan sonra hep aynı sonuçç kanlı sidikSaah konustugumuz o kanlı sidiği ben yaptım
Eğer hayal görmüyorsam farklı açıdan baktıgımda ikinci çizgiyi gördüm
Ya da haayl görüyorum
Sen yapsana yaa senın varsa kesın çıkar
(aklını karıştırıyorum )
Ay inşallah vardırayy o ilaç beni de öyle yapıyor ben içmiyorum 3 defa denedim kürtjdan sonra hep aynı sonuçç kanlı sidik
sende mi çalışıyorsun bebeğee:) hadi inşallah vardırrr.
Ay inşallah vardır
Evet ilk defa bu ay .
Kanlı sidik dediğim şey .
KAset teste 3 damla parmağından aldıgın kan ve 3 damla idrar karıştırıp koyuyorsun . Daha erken gösterıyormus . Öyle diyolar
bat 13 ekimayy hadi inşallahh ilk denemende tutuyormuşş bat ne zaman?
aaa yok canım duymadım ben onu kana bakmaz yaa idrar testi o :))
ay bende bağırsakları bozduğundan bahsetmiştim:))
yaa çatlamada problem mi var ki hormonal olabilir ama mevsim dönüşü falan...bat 13 ekim
Dün burda okudum bide youtube baktım amann bol test var dıye denedım
Pek ümidimde yok aslındaNormalde şakır şakır olan akıntım bu ay hiç yok
evetyaa çatlamada problem mi var ki hormonal olabilir ama mevsim dönüşü falan...
bende de ovu testi bol gebelik testi kalmadı internetten mi söyledin sende? :)
seni gidi seniievet20 tane almışım
ovu almadım ben bu ay olmazsa öteki ay ovu testıyle yaparım .
Bu ay nerdeyse her gun değerlendirdikKuruttum adamı
Ya cikmadi napcam o zaman nerelere gideeeemSaah konustugumuz o kanlı sidiği ben yaptım
Eğer hayal görmüyorsam farklı açıdan baktıgımda ikinci çizgiyi gördüm
Ya da haayl görüyorum
Sen yapsana yaa senın varsa kesın çıkar
(aklını karıştırıyorum )
Yok yaa ne başı ağrıması ben diyorum yumurtlamam geçti artık yapmaya gerek yok .seni gidi senii
tutar inşallahh
benim çok sıkı çalışmam olamadı yaa bi başım ağrıyor bi enerjim yokhayır o değil de bizim başımızın ağrıması gerekmiyor muydu
Hamilelik testimi bu ? Markası ne30 adet 22,90 diyor fazla mı?
Aynen pembiş pembiş :)Bana da doktor bu ilacı verdı demir eksikliği varmış bende de
Tadı çok güzel demi hele rengi
bende anlayamıyorum. Koyu iki çizgi olursa çatlamış mı demek?yumurtalama zamanı nasıl anlaşılıyor pekisağlıklı olduğunu göstermez yada sağlıksız. sadece çatlayıp çatlamadığını gösterir
yok kuzum yanlış anlamışsın onu kırmızı olan gün gece hadi dedim olmadı sabah da enerjim yok dedim olmadı anlatabildim miBu gun onceki gunlere ragmen daha koyu, yarina pik olir dige umud ediyorum.
can09e kuzum ben bundan onceki ovu denememde pik oldugu gunden itibaren her gun beraber oldum, o gunden sonra da hic yapmadim test ve tutmustu. O zaman pik olunca catliyor zannediyordum onun icin yapmamistim. Megerse catlayinca siliklesiyormus. Sen her ihtimal degerlendir her gun. Ama ayni saatlerde yapin, spermin kalitesi icin. Yani bu gun aksam yapib yarin sabah yapmayin))))
30 tanesı için 23 tl çok iyi fiyat .laboquik gebelik testi evet.
ahaha iyiymişsiniz tepriklerYok yaa ne başı ağrıması ben diyorum yumurtlamam geçti artık yapmaya gerek yok .
aaaa Allahın işine karışılmaz olur olur diyo
Adeti görene kdr peşimi bırakmıcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?