Çatlamayan yumurta ertelenen tüp bebek sinir olan ben = yasmin

BirkadinBirerkekBirmelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
436
545
103
Kayseri
Merhaba arkadaşlar
4 yıllık bir tedaviden sonra gebelik elde edemeyince bu ay tüp bebeğe başlamak üzere doktorumuzla görüştük.Dün adetin 2. Günü doktora gittik. Eşimde problem vardı tedavilere yanıt vermeyince tüp bebeğe karar verdik. Bende hiçbir problem yokken doktor dün daann diye kist oluşmuş tedaviye başlayamayız demez mi...Zaten bu ay ki adeti zor beklemiştim stresten artık ne olacaksa olsun bitsin diye bir ay daha bekle şimdi. Benim durumumda olanlar anlar mutlaka tamam bir ay sonra olsun sağlıkla olsun da o bir ay bir yıl gibi bazen. Yasmin verdi kisti eritmek için şimdi de başlarız ama amaç tüp bebek yapmak değil gebelik elde etmek dedi haklı olarak. Yasmin kullananlar yardımcı olabilir mi önümüzdeki aya kadar erir mi bu yada ekstra ne yapabilirim önümüzdeki ay da sorun çıkmaması için ?

Yasmin hakkinda bir bilgim yok ama sabirli olmanizi tavsiye ederim belki diger ay hamile kalacaksiniz üzmeyin kendinizi.

Annem 10 sene cocuk sahibi olamamis asla cocugunuz olmaz dendigi halde ustelik :)
Insallah cocugunuz olur ve bu günler geride kalir..

4 sene beklemıssın bir ay daha bekle.. sakın ol. Duzgun psıkolojıyle baslamak cok onemlı. Ben de tup bebek anne adayıyım.. hayırlı olsun.. nereye gıdıyorsunuz tedaviye

Kuzum yumurta gelistirici ilaçlar yapıyor kisti bende asilama yaptıracağım zaman yumurtam cok büyümüştü ve fazlaydı doktorum sorun olur asilamayi erteleyelim demişti kiste dönüşmüştü ama yasminle eridi merak etme geçici bir durum.
Rabbim sağlıkla kucağını doldursun InşAllah.

Yasmin le erir inşallah canım. Kist için onu veriyorlar. Tedavi aşamasında olabiliyor böyle şeyler. Yumurta geliştirici ilaçlar sebep olabiliyor kist e.

Doktorun ertelemesi normal. Çok emek ve para sarf ediliyor. En ideal şartlarda transferi yapmak ister doktor.bir pürüz bütün bir tedaviyi sıkıntıya sokabilir.

Bazen ohss filan da olabiliyor tedavilerden dolayı. O durumda da tedaviye gidip, transferi bir dahaki aya erteliyorlar. Hiç kafana takma, ne güzel endişesiz geçecek bir ay daha sana, gez, dolaş, eğlen havalar da Güzelken.

Ben kafaya takmayacağım derken, yumurta toplamadan sonra aramayı bile unutmuşum kaç yumurta çıktı diye:) kendimi işe güce vermiştim, kafadan tamamen silmişim. Zaten yorucu bir süreç. Psikolojiyi sağlam tutmak lazım. İnşallah ilk denemenizde olur, seneye bu zamanda kucağına almış olursun bebişini.

İşin garibi ben yumurta geliştirici falan hiçbirşey kullanmamıştım kendiliğinden oluşmuş geçen ay yoktu mesela pat diye birden kendi kendine oldu öyle olunca tabi moral bozdu biraz beklenmeyen bir durumdu İnşallah söylediğiniz gibi olur hemen erir de başlarız bi kaç ay sonra kızlar ne boş telaş yapmışım diye yazarım size Rabbim hepimizin dileğini versin

Noldu canım sonuç. Ben de senle aynı durumdayım ikiiki aydır erimedi. Bekliyoruz

Noldu canım sonuç. Ben de senle aynı durumdayım ikiiki aydır erimedi. Bekliyoruz
Son yasmini pazar günü içtim bugün lekelenmeler başladı sanırım adet olucam doktorum kanamanın yoğun olduğu 2. Gün gel dedi bakalım ne çıkacak haber veririm size de burdan. Yasmine rağmen mi erimedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…