- Konu Sahibi BirkadinBirerkekBirmelek
-
Kayseri Acıbadem hastanesinde tedavi görüyoruz canım4 sene beklemıssın bir ay daha bekle.. sakın ol. Duzgun psıkolojıyle baslamak cok onemlı. Ben de tup bebek anne adayıyım.. hayırlı olsun.. nereye gıdıyorsunuz tedaviye
Kuzum yumurta gelistirici ilaçlar yapıyor kisti bende asilama yaptıracağım zaman yumurtam cok büyümüştü ve fazlaydı doktorum sorun olur asilamayi erteleyelim demişti kiste dönüşmüştü ama yasminle eridi merak etme geçici bir durum.Merhaba arkadaşlar
4 yıllık bir tedaviden sonra gebelik elde edemeyince bu ay tüp bebeğe başlamak üzere doktorumuzla görüştük.Dün adetin 2. Günü doktora gittik. Eşimde problem vardı tedavilere yanıt vermeyince tüp bebeğe karar verdik. Bende hiçbir problem yokken doktor dün daann diye kist oluşmuş tedaviye başlayamayız demez mi...Zaten bu ay ki adeti zor beklemiştim stresten artık ne olacaksa olsun bitsin diye bir ay daha bekle şimdi. Benim durumumda olanlar anlar mutlaka tamam bir ay sonra olsun sağlıkla olsun da o bir ay bir yıl gibi bazen. Yasmin verdi kisti eritmek için şimdi de başlarız ama amaç tüp bebek yapmak değil gebelik elde etmek dedi haklı olarak. Yasmin kullananlar yardımcı olabilir mi önümüzdeki aya kadar erir mi bu yada ekstra ne yapabilirim önümüzdeki ay da sorun çıkmaması için ?
Çok iyi bir hastanedesin emin ol buna. Kayseriliyim ben en iyisindesin Allah yardımcınız olsun . Birşeyleri beklemek kadar zor hiç birşey yok biliyorum .Kayseri Acıbadem hastanesinde tedavi görüyoruz canım
Çok teşekkür ederim Siz de bu hastanede mi yaptırdınız işlemleri ?Çok iyi bir hastanedesin emin ol buna. Kayseriliyim ben en iyisindesin Allah yardımcınız olsun . Birşeyleri beklemek kadar zor hiç birşey yok biliyorum .
Hayır canım ama o hastanenin iyi olduğuna eminim hiç bir şüphem yok gönlün rahat olsunÇok teşekkür ederim Siz de bu hastanede mi yaptırdınız işlemleri ?
Noldu canım sonuç. Ben de senle aynı durumdayım ikiiki aydır erimedi. BekliyoruzMerhaba arkadaşlar
4 yıllık bir tedaviden sonra gebelik elde edemeyince bu ay tüp bebeğe başlamak üzere doktorumuzla görüştük.Dün adetin 2. Günü doktora gittik. Eşimde problem vardı tedavilere yanıt vermeyince tüp bebeğe karar verdik. Bende hiçbir problem yokken doktor dün daann diye kist oluşmuş tedaviye başlayamayız demez mi...Zaten bu ay ki adeti zor beklemiştim stresten artık ne olacaksa olsun bitsin diye bir ay daha bekle şimdi. Benim durumumda olanlar anlar mutlaka tamam bir ay sonra olsun sağlıkla olsun da o bir ay bir yıl gibi bazen. Yasmin verdi kisti eritmek için şimdi de başlarız ama amaç tüp bebek yapmak değil gebelik elde etmek dedi haklı olarak. Yasmin kullananlar yardımcı olabilir mi önümüzdeki aya kadar erir mi bu yada ekstra ne yapabilirim önümüzdeki ay da sorun çıkmaması için ?
Son yasmini pazar günü içtim bugün lekelenmeler başladı sanırım adet olucam doktorum kanamanın yoğun olduğu 2. Gün gel dedi bakalım ne çıkacak haber veririm size de burdan. Yasmine rağmen mi erimedi ?Noldu canım sonuç. Ben de senle aynı durumdayım ikiiki aydır erimedi. Bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?