- 4 Ocak 2023
- 90
- 9
- 16
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 günde ben yaptığımda öğrenmiştim senin bugün kaçıncı günün .Arkadaşlar sanırım çatlama olmuş silik çıktı t çizgisi çatlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım sizce sondakini yeni yaptım
Daha yeni çatladı sanırım silik çıktı çünkü şimdi12 günde ben yaptığımda öğrenmiştim senin bugün kaçıncı günün .
Şimdi çatlatma ignesinden sonra 36 saat içinde yumurta catlar zaten igneninde etkisiyle yaptığın testlerde pozitif görürsünüz gün geçtikçe siliklesmeye başlar bu testler negatife dönmediği sürece gebelik olusuyordur ben o şekilde takip ettm 7-8 günden sonra testler yaptım her gün siliklesmeler negatife donmeyince anladım zaten . Çok şükür 19 haftalık olduk darısı başına inşallah cnm stres yapma stres gerçekten çok önemli anne adayları için .Daha yeni çatladı sanırım silik çıktı çünkü şimdi
Ben çatlatma iğnesi kullanmadımŞimdi çatlatma ignesinden sonra 36 saat içinde yumurta catlar zaten igneninde etkisiyle yaptığın testlerde pozitif görürsünüz gün geçtikçe siliklesmeye başlar bu testler negatife dönmediği sürece gebelik olusuyordur ben o şekilde takip ettm 7-8 günden sonra testler yaptım her gün siliklesmeler negatife donmeyince anladım zaten . Çok şükür 19 haftalık olduk darısı başına inşallah cnm stres yapma stres gerçekten çok önemli anne adayları için .
Peki bu negatif mi oluyor ben anlamıyorum fazlaŞimdi çatlatma ignesinden sonra 36 saat içinde yumurta catlar zaten igneninde etkisiyle yaptığın testlerde pozitif görürsünüz gün geçtikçe siliklesmeye başlar bu testler negatife dönmediği sürece gebelik olusuyordur ben o şekilde takip ettm 7-8 günden sonra testler yaptım her gün siliklesmeler negatife donmeyince anladım zaten . Çok şükür 19 haftalık olduk darısı başına inşallah cnm stres yapma stres gerçekten çok önemli anne adayları için .
A pardon catlatmadan yazınca ben direk onu anladımBen çatlatma iğnesi kullanmadım
Bunlardan yola çıkarsam siz 4 ocakta piki görmüşsünüzArkadaşlar sanırım çatlama olmuş silik çıktı t çizgisi çatlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım sizce sondakini yeni yaptım
Arkadaşlar sanırım çatlama olmuş silik çıktı t çizgisi çatlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım sizce sondakini yeni yaptım
Aynen o zamandaBunlardan yola çıkarsam siz 4 ocakta piki görmüşsünüz
Aynen o zamanBunlardan yola çıkarsam siz 4 ocakta piki görmüşsünüz