• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlamadan kaç gün sonra test yapılır

moonlightx34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
90
9
16
21
Arkadaşlar sanırım çatlama olmuş silik çıktı t çizgisi çatlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım sizce sondakini yeni yaptım

Eklentiler

• 2E746E30-8B36-4636-813F-476435186921.jpeg
    2E746E30-8B36-4636-813F-476435186921.jpeg
    207,7 KB · Görüntüleme: 25
Daha yeni çatladı sanırım silik çıktı çünkü şimdi
Şimdi çatlatma ignesinden sonra 36 saat içinde yumurta catlar zaten igneninde etkisiyle yaptığın testlerde pozitif görürsünüz gün geçtikçe siliklesmeye başlar bu testler negatife dönmediği sürece gebelik olusuyordur ben o şekilde takip ettm 7-8 günden sonra testler yaptım her gün siliklesmeler negatife donmeyince anladım zaten . Çok şükür 19 haftalık olduk darısı başına inşallah cnm stres yapma stres gerçekten çok önemli anne adayları için .

Şimdi çatlatma ignesinden sonra 36 saat içinde yumurta catlar zaten igneninde etkisiyle yaptığın testlerde pozitif görürsünüz gün geçtikçe siliklesmeye başlar bu testler negatife dönmediği sürece gebelik olusuyordur ben o şekilde takip ettm 7-8 günden sonra testler yaptım her gün siliklesmeler negatife donmeyince anladım zaten . Çok şükür 19 haftalık olduk darısı başına inşallah cnm stres yapma stres gerçekten çok önemli anne adayları için .
Ben çatlatma iğnesi kullanmadım

Peki bu negatif mi oluyor ben anlamıyorum fazla

Eklentiler

• IMG_1599.jpeg
    IMG_1599.jpeg
    238,8 KB · Görüntüleme: 20
Back