• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ttciel

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
19
8
16
34
Herkese merhaba benim bi sorum olucaktı yardımcı olabilecek olan varmı??? Ben 2 aydır bebek için tedavi görüyorum klomen kullanip ovitrella catlatma ignesi vuruluyor um yumurta mı büyüyor ama catlama olmuyor böyle bi durum yaşayan bebek sahibi olan varmı eğer yumurta catlamassa nasıl bir tedavi uygulanacak bi fikri olan varmı yardımcı olabilirsiniz sevinirim ???

Herkese merhaba benim bi sorum olucaktı yardımcı olabilecek olan varmı??? Ben 2 aydır bebek için tedavi görüyorum klomen kullanip ovitrella catlatma ignesi vuruluyor um yumurta mı büyüyor ama catlama olmuyor böyle bi durum yaşayan bebek sahibi olan varmı eğer yumurta catlamassa nasıl bir tedavi uygulanacak bi fikri olan varmı yardımcı olabilirsiniz sevinirim ???
tup bebek olabilir tahminimce.

Klomen yumurta büyütücü. Eğer yumurtanız çatlamıyorsa yeterince büyümüyor diye biliyorum ben.Daha sonraki adım çatlatma iğnesi.
Bilgim bu yönde.doktorunuz sizi en iyi şekilde yönlendirir.bu arada tek bir doktora bağlı kalmamanızı tavsiye ederim

Bende de catlama problemi var sanirim.ben catlatma ignesiyle hamile kaldm bi kez kalbi durdu sonra kurtaj oldum.ama artk igneyi istemiyorum dogal yoldan catlamayi saglayan bitki bilen varsa yardımci olsun lutfen

Back