Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar son 3 günün testini atıyorum dünki çatlama sanıyordum bugünki en alttaki bilgisi olan yorumlayabilir mi yumurtlama ve çatlama olmuş mu yoksa nedir???
Arkadaşlar son 3 günün testini atıyorum dünki çatlama sanıyordum bugünki en alttaki bilgisi olan yorumlayabilir mi yumurtlama ve çatlama olmuş mu yoksa nedir???Eki Görüntüle 3550501
Arkadaşlar son 3 günün testini atıyorum dünki çatlama sanıyordum bugünki en alttaki bilgisi olan yorumlayabilir mi yumurtlama ve çatlama olmuş mu yoksa nedir???Eki Görüntüle 3550501
Ama aynı saatte ve 2 saat önce sıvı alımını durdurmayı unutma. 2.idrar en doğrusu. İlk idrardan sonra 2 saat su alımını durdurup öyle denemelisin. En kısa zamanda piklenirsin inşallah
Yaa bugün benim dongumun 51. günü ben pazartesi günü kan testi verdim negatif çıktı ben de dün sokturcu kullanmaya başlamıştım bugün test yapayım dedim birini saat beş de diğerini de az önce yaptım böyle çıktı çok sasrdim
Yaa bugün benim dongumun 51. günü ben pazartesi günü kan testi verdim negatif çıktı ben de dün sokturcu kullanmaya başlamıştım bugün test yapayım dedim birini saat beş de diğerini de az önce yaptım böyle çıktı çok sasrdim