Gebeliğe Hazırlık Çatlama sonrası agrı olurmu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizzz5900

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
694
240
23
23
Kızlar yumurta çatladıktan sonra kasık karın bacak agrısı olurmu yokluyo beni heryerden agrı ama hafif hafif

Kızlar yumurta çatladıktan sonra kasık karın bacak agrısı olurmu yokluyo beni heryerden agrı ama hafif hafif
Bebek tuttuysa catlar catlamaz yumurta bende cok agri du bazisi diyor regliden once belirti vermez diye ama benim hem kasiklarim hem bacaklarim ozelliklede belim felaket agridi, hatta belim icin hastaneye gidicektim randevu icin uygun gun bulamadigimdan kaldi, bu tip durumlar herkeste farkli belirti gosteriyo takip et canin

ben de iki kere oyle bir agri oldu ki iki buklum oldum yatakta kivrandim. inanilmaz siddetliydi. bu boyleyse dogum sancisi nasildir dedim hatta. dr da onayladi catlama agrisi olabilecegini.

Benimde bugün çatladı ilişki oldu agrılar girmeye başladı işte inşallah tutar bu ay Allah’ın izniyle

Gebeliğiniz hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Bel ağrılarını araştırıyorum mesajınızı gördüm.
Benim yumurtlamadan 3-4 gün sonra aşırı bel ağrım oldu, hatta oturduğum yerden kalkamadım belim böyle 2 ye ayrılmış gibi ağrıyordu. Bu ilk defa oluyor, şimdi yumurtlamanın 6. Günü bugün çok keskin ağrımadı, çünkü çok ayakta durmadım bugün yorulmadım ama uzandığım yerde belimde sancı oluyor.
Sizin bel ağrınız nasıl olmuştu? Günlerini ve tarif edebilirmisimiz lütfen

Saolasin canim rabbim sanada nasip etsin inşallah en kisa zamanda canim bel agrim soyleydi seninde yazdigin gibi oturdugum yerden kalkamadim aynen ikiye ayrilmis gibi bide uzerinde sanki kaldiramayacagim bi agirlik warda belim altinda eziliyomus gibi, hatta gece agrisina hani asiri agrirsa nefes almayi bile zorlastirirya oyle agriyla uyandim bacaklarimi zor hareket ettirdim gece kac defa uyanip agridan geri yatamayip oturdum yatakta,seninde yazdigin gibi asa yukari bi hafta surdu ama ben korkudan gene agrir diye iki haffa asiri dikkat ettim esim hicbi is yaptirmadi hafta sonu kendi yapti cogunlukla yatarak gecirdim, bide bebek tutunurken agri olcani bilmiyodylum ben beyin ve sinir cerrahisine randevu alimda belki fizik tedavi felan yazar die dusundum, bide benim normaldede regli oncesi hani milletin karni agridigi gunler karnim hic agrimiz hep belim agrirdi ama bu kat be kat uzerinde bi agri, yani hayatimda boyle agri yasamadim umarim aydinlatici olmustur canim

Çok güzel anlatmışsınız, cevabınız için çok teşekkür ederim ağrıdan yatağa düşmedim ama normal dışı ağrılar yaşadım. İnşallah sonum senin gibi gebelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…