Çatlama iğnesine rağmen çatlama olmaması?

peraares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
1.518
3.627
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle polikistikover'in askerleriyiz 1,5 yıldır evliyim, hiç korunmadık ama ağrı nedeniyle fazla ilişki de yaşayamadık.
Iki ay önce tedaviye başladık. Ilk ay enfeksiyon tedavisi gördüm. Ikinci ay klomen kullandım, yumurta takibi yapıldı ve ovitrelle iğne yapıldı. Regl olursan gelirsin dedi doktorum, olmazsam zaten gebelik testi yapılacaktı.
3 gün önce koyu bir akıntı geldi ve hala reglim başlayabilmiş değil. Bugün karından usg ile bakıldı folikül çatlamamış 32*31 mm kist olarak duruyor. Bir sonraki regle kadar takip yapmayacak doktorum. Ayrıca stresten çatlama olmayabileceğini söyledi tsh ve prolaktin tahlili istedi.
Gerçekten stresten böyle bir durum olur mu? Bu iğneyi olup, çatlama olmadığı oldu mu sizde de? Tedaviye başlarken hiç kistim yoktu bu arada..
Sevgiler

Hiç cevap gelmemiş bu durumu yaşayan, duyan bilen yok mu
Bu arada hormon tahlilleri normal çıktı prolaktin yükselmemiş.
Bir sonraki ay yumurta kendi kendine büyüdüğü için ilaç kullanmadım. Bu ay yeniden klomen kullandım, çatlama iğnesi kullanılacak mı beklemedeyiz

Çatlamayınca genelde kist oluyormuş kaç yumurtanız vardı hiçmi çatlamadı bende bu ay klomen kullandım 3yumurtam oluşmuş igne yapmadı doktorum ilişkide yasak dedi diger ay tekrar adet olunca gıdıcem inş çatlarda kist falan oluşmaz stres çok etkiliyor ondanda olabilir

Bir yumurta gelişmişti çatlamadı. Bugün 20 ve 24 mm folikul ile tekrar çatlama iğnesi oldum şansa bırakmayıp iki gün sonra tekrar baktıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…