• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesinden sonra ilişki durumu yardım!?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Narenciyecicegim

Gün gelecek yarınlar dünleri unutturacak SABRET🌸
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
626
627
103
Merhaba bayanlar ben bu ay gonol f kullandım cumartesi yumurtalarıma bakıldı 4 yumurtam oluşmuş ve çok güzellermiş. Eşimin işinden dolayı çatlama iğnesini cumartesi gecesi 11de oldum doktorum pazartesi ve çarşamba ilişki diğer haftaya da 2gün ilişki dedi pazartesi günü ilişki oldu ama dün çarşambaydı maalesef olamadı bugün için olacak inşallah ama bu gebeliği etkiler mi benim gibi olan varmı ve böyle hamile kalan varmı lütfen paylaşır mısınız.?

Erkeğin spermi içerde 3 gün yasabiliyor bu yüzden çok bir sorun olacağını sanmam. Siz gönlünüzü ferah tutun ve elinizden geldigince 2 güne bir yapmaya çalışın

Ben sadece klomen kullanmıştım iğne vurulmadim ilk kullandigimda yumurtam 14mmydi küçüktü ama şansıma o ay tuttu.

Şuan Şubat ayında 2. Çocuğumuz için doktora gidicez doktor bu sefer çatlama igneside vuracağını söyledi.. eşimde sperm haraketsizligi var o da zinco kullaniyor

Ben sadece klomen kullanmıştım iğne vurulmadim ilk kullandigimda yumurtam 14mmydi küçüktü ama şansıma o ay tuttu.

Şuan Şubat ayında 2. Çocuğumuz için doktora gidicez doktor bu sefer çatlama igneside vuracağını söyledi.. eşimde sperm haraketsizligi var o da zinco kullaniyor
Zincoyu doktor mı verdi

Zincoyu doktor mı verdi
Evet sağlık ocağındaki doktor verdi 6 ay boyu kullan olmazsa aşılama dedi kocamın üroloji doktoruda aynısını dedi ama kadın doğum doktorum 1 ay sonra aşılama yapabiliriz demişti.. (beklemek yıpratıcı olduğundan büyük ihtimalle aşılamaya geçerim yine olmazsa..)

Evet sağlık ocağındaki doktor verdi 6 ay boyu kullan olmazsa aşılama dedi kocamın üroloji doktoruda aynısını dedi ama kadın doğum doktorum 1 ay sonra aşılama yapabiliriz demişti.. (beklemek yıpratıcı olduğundan büyük ihtimalle aşılamaya geçerim yine olmazsa..)
Hakkınızda hayırlısı olsun benim eşimde de morfoloji 1 ama doktorum engel görmüyor

Banada bugun dr yarın saat 22.00 daha sonra 5 gün daha ilişki önerdi 6 gün boyunca 2 yumurtam var 18 mm ıgne vurundum sabah 10.00 da ne olur bılmıyorum 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Benim şuan ilk denemem 1,5 yıl olacak nerdeyse bize evleneli son 1 aydır düşünüyoruz pko oldugu ıcın dr basvurduk boyle bı tedavı surecı oldu ınsallah ıyı sonuc alırız hepımızde🤲🏻🌸
İnşallah canım benim bizde 1buçuk yıllık evliyiz başından beri istiyoruz Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 😊 🌸

Igne cumartesi
Iliski pazartesi mi su 36 saatlere bu kadar takilmayin arkadaslar ya. 36 saat sonra degil
36 saat icinde maksimum
36 saatte catliyor yumurta. Benim
Hep 20 li saatlerde catladi hissettim ve kontrole gittigimde dogru cikti.
Igneden onceki gun iliski (olsa iyi olur dedigim iliski)
Igne gunu bos
Igneden sonraki gun iliski (en onemlisi bu iliski)
Sonra gun asiri takilin 1-2 sefer daha:)

Burada forumda igneden sonra hic iliskiye girememis
Ama igneden onceki iliskisi ile
Hamile Kalan bile var olacagi varsa oluyor

Back