Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klomen verdimiMerhaba kızlar. Aralık 25te çatlama iğnesi oldum bugünde adet oldum anlaşılan işe yaramadı pazar günü doktora gidicem tekrar bana ne tedavisi uygular bu sefer yine iğne mi verir yoksa başka bişey mi ?
başka ilaca geçer buyuk ihtimal bende klomen arti igne oldum simdi iliskiye gircm sonra 14gunsonra adetolursam gitcm buyuk ihtimal baska ilaca gecer deneme yanilma olduk doktorların elindeVerdi kullanım sonra iğne vurdu
Evet kesinlikle öyle oldukbaşka ilaca geçer buyuk ihtimal bende klomen arti igne oldum simdi iliskiye gircm sonra 14gunsonra adetolursam gitcm buyuk ihtimal baska ilaca gecer deneme yanilma olduk doktorların elinde
Ben iğne vurulduktan 2 gün sonra başladı kasık ağrılarım adet olana kadar sürdü hep ben olucak heralde bu ay dedim ama adet oldumbende klomen kullandım 5inde iğne vuruldum bugün 5. gün hiçbir belirtim yok
Ben tekrar klomen kullanamam bana çok yan etki yaptıklomeni ilk defa eylül ayında kullandım ve kimyasal gebelik geçirdim ekim ayında.Ondan sonra adet gecikmesi oldu.aralık 21 inde hastalandım.Ve TEkrar klomnene başladım.Bi yanım sevinç dolu bi yanımda yine olmayacak hissi
vücuda cok zarar veriyor sisiiryor vsvs ama doktor ne verirse kullaniyoruzklomeni ilk defa eylül ayında kullandım ve kimyasal gebelik geçirdim ekim ayında.Ondan sonra adet gecikmesi oldu.aralık 21 inde hastalandım.Ve TEkrar klomnene başladım.Bi yanım sevinç dolu bi yanımda yine olmayacak hissi
bende şuanlık hiç bir belirti yok malesefBen iğne vurulduktan 2 gün sonra başladı kasık ağrılarım adet olana kadar sürdü hep ben olucak heralde bu ay dedim ama adet oldum
bende istemiyorum vucudum cok sisti benimde birde zaten yumurtliyorum bunefayda sagladiki sacmaaBen tekrar klomen kullanamam bana çok yan etki yaptı
malesef öylre benim 1 aşılamada olumsuz geçtivücuda cok zarar veriyor sisiiryor vsvs ama doktor ne verirse kullaniyoruz
bende asilama talep edecem ilaçlardan biktim o kadar sisitmki herks hamile saniyormalesef öylre benim 1 aşılamada olumsuz geçti
herks oylediuor ondanda ihtimal duuskmus aman o düşük bu duusk napacaz artik iyice bunalima girdimAşılama olma olasılıgı %1 ihtimal demişti benim doktorum ki öyle de oldu.İnşallah senden olumlu olur
Ben tupbenek isini yaza biraktimbu sefer de olmazsa tüp bebek düşünüyorum artık
bende o şekilde düşünüyorum.bu ay olomazsa 1 ka. ay dinlenip ondan sonra tüp düşünüyorumBen tupbenek isini yaza biraktim
Yaza kadar olmasa tupbbek deneycegim
Suan calisiuorum ben öğretmenimbende o şekilde düşünüyorum.bu ay olomazsa 1 ka. ay dinlenip ondan sonra tüp düşünüyorum