• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesinden sonra adet oldum

Asyamege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
371
235
53
Merhaba kızlar. Aralık 25te çatlama iğnesi oldum bugünde adet oldum anlaşılan işe yaramadı pazar günü doktora gidicem tekrar bana ne tedavisi uygular bu sefer yine iğne mi verir yoksa başka bişey mi ?

Merhaba kızlar. Aralık 25te çatlama iğnesi oldum bugünde adet oldum anlaşılan işe yaramadı pazar günü doktora gidicem tekrar bana ne tedavisi uygular bu sefer yine iğne mi verir yoksa başka bişey mi ?
klomen verdimi

Verdi kullanım sonra iğne vurdu
başka ilaca geçer buyuk ihtimal bende klomen arti igne oldum simdi iliskiye gircm sonra 14gunsonra adetolursam gitcm buyuk ihtimal baska ilaca gecer deneme yanilma olduk doktorların elinde

bende klomen kullandım 5inde iğne vuruldum bugün 5. gün hiçbir belirtim yok

klomeni ilk defa eylül ayında kullandım ve kimyasal gebelik geçirdim ekim ayında.Ondan sonra adet gecikmesi oldu.aralık 21 inde hastalandım.Ve TEkrar klomnene başladım.Bi yanım sevinç dolu bi yanımda yine olmayacak hissi

klomeni ilk defa eylül ayında kullandım ve kimyasal gebelik geçirdim ekim ayında.Ondan sonra adet gecikmesi oldu.aralık 21 inde hastalandım.Ve TEkrar klomnene başladım.Bi yanım sevinç dolu bi yanımda yine olmayacak hissi
Ben tekrar klomen kullanamam bana çok yan etki yaptı

vücuda cok zarar veriyor sisiiryor vsvs ama doktor ne verirse kullaniyoruz

Aşılama olma olasılıgı %1 ihtimal demişti benim doktorum ki öyle de oldu.İnşallah senden olumlu olur

Back