• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlama iğnesi

alisya06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
102
2
16
34
Ankara
Arkadaşlar ben sitede yeniyim.Birşey sormak istiyorum umarım yanlış yere konu açmıyorumdur :) Bende polikistik over var.bu ay klomen içtim ve 2 tane yumurtam oldu.çatlatma iğnesi oldum.bugün iğneyi olalı 14.günüm ve eczaneden gebelik testi aldım.negatif çıktı.bazı sitelerde idrar testlerinde hemen çıkmaz diyor.doktorum adetin olmazsa gel bakarız demişti.ayrıca yumurtalarım çatlamış.progesteron testi yaptı doktor.çatlamış yumurtalar dedi.aynı şekilde olanlar varmı ? yardım lütfen.

Son düzenleme:
ne yaptınız merak ettim bende çatlatma iğnesi oldum doktor bana 8. yada 9. gun kan testi yaptır dedi banada cok erken geldı ona bakarken sizi gördum 2 gun once yazmıssın inş. adet olmamışsındır

ne yaptınız merak ettim bende çatlatma iğnesi oldum doktor bana 8. yada 9. gun kan testi yaptır dedi banada cok erken geldı ona bakarken sizi gördum 2 gun once yazmıssın inş. adet olmamışsındır

Bende igne oldum ama hic agri olmadi bu yumurtalarim catlamadi demekmi bi bilginiz varmi

Bende igne oldum ama hic agri olmadi bu yumurtalarim catlamadi demekmi bi bilginiz varmi

ben iğneyi olduktan 24 saat sonra ağrım oldu ama hamile kalmadım kuzenimde iğne oldu hiç ağrısı olmadı ama hamile kaldı bu bünyeden bünyeye değişiyor tatlım ağrı olmasıda olmamasıda normal ama o iğne adı üstünde çatlatma iğnesi çatlama mutlaka oluyor yani :34:

ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım hiç ağrım olmamıştı ama sonuç benim hep negatif hep negatif oldu meğerse tüplerimde bi sorun varmış şimdi en azından sağ düzeldi bakalım bu aydan çok umutluyum ben de inşallah sen de hamiş olursun....

ayın 2sinde tekrar iğne oldum.bu sefer hiç ağrım yok.bakalım beklemeye devam.inşallah olur.:34:

Canm hakkında hayırlısı ilk önce agrı olup olmaması biraZ vücüda bagli
Ama suda var gebelik olusumunda mide yanması ve adet gorecekmiş gibide agrı sancın olabılır
Ilk denemede zaten % 45 tutar kımılerde
En önmli sey stresi azaltmak bnde klomen ve catlatma ignesiyle gebe kaldım
Doktor tawsiyesi
!iğneden 24 saat sonra ilişkiye gir
Gün aşırı özellikle sabah saatleri
İlişkiden. Sonra belinin altına sert bir minder daya ve ayakları duwara uzat 10 15 dk bekle
Banyo sıcak su degılde ılık su vajınaya sıcak su gelmicek soguga yakın bile olsa iiyi yanii
Canm normaldede hamile kalmk istersen bu yöntemleri kullanabılırsınn
Ve gercektn işe yarıyor
Birde eşin doktora gittimi
Bn çocuk yolunda cok yol katettım bilgim baya var sormk istediğin bişi olursa beklerim elimden geleni ysparımm
Bu yazdıklarıma dıkkat et

Bnm eşimin çok sitresli bi işi var
Doktora gıtmişti oda
Doktor eşime kesinlikle strese dayalı sperm kalitesi düşük ve hareketleri zayıf dedi
Eşimde bir ay klomn kullndı
Şükür oldu
Ben k. D doktorumn tawsıyesı üzerine psikologa gittim
Psi doktoru bana bazı kadınlarda hiç bir sorun olmmasına ragman hamile kalamdıklarını ve bunun tamamen strese baglı oldugunu soledı
Acaba hamıle kalıcakmıyım bu ay olmadı artık obur ay her aksam veya gece ödew yaparmış gibi ilişkiye girmenin hamilelige sorun yarattığını söledi
İlişkiye girerken cocuk için degilde ask için o adamı veya kadını istwdigin için ilşkiye girmk gerektigini soledi
Mesela tıpben şöle oluyormuş
Erkek ve kadın sex ister
Hormonlar yükselir ve beyne bilgi gönderir beyin bütün vücudu hazırlar yumurtalar ve spermler hazırola gecer
Kadın ve erkkte olması gereken sıcaklık ateş yükselir artık vücud hazırdır bunu için bi zaman gerekir dedi doktor ama biz çocul sewdasındayken hadi sewişelim ilişkiye girelim diyip giiryosunuz
Yada adamlara fındık fısıtık yedirip hadi kalk diyosunuz diyo ki bunu kimimi yapıyoz:))
Bole olmax dedii
Bana onerdigi taktık şuu
Farzet kdogum doktorum sana desi ki sen bu ay bekleme 5 ay daha hamıle kalamazsın şartla kendini
O zamn beyin baskıdan kurtulck 5 ay sonra hamile kalabılırım ddaha zamanım var boşuna baskı altına girmim dicek
Rahat rahat ilşkiye gir tedavini ol ohh
Ondan sonra süprizzzzzz
Hamiş kalmışımmm
Kızlar yzattım ama anlatmak istedigimi inş anlatabilmişimdit
Ben 8 ay bekledim ama bna 80 sene gibi geldi aynı acıyı bilirim o yusden belkı faydası olur yanı kızmayın uzattım diyee

Bnm eşimin çok sitresli bi işi var
Doktora gıtmişti oda
Doktor eşime kesinlikle strese dayalı sperm kalitesi düşük ve hareketleri zayıf dedi
Eşimde bir ay klomn kullndı
Şükür oldu
Ben k. D doktorumn tawsıyesı üzerine psikologa gittim
Psi doktoru bana bazı kadınlarda hiç bir sorun olmmasına ragman hamile kalamdıklarını ve bunun tamamen strese baglı oldugunu soledı
Acaba hamıle kalıcakmıyım bu ay olmadı artık obur ay her aksam veya gece ödew yaparmış gibi ilişkiye girmenin hamilelige sorun yarattığını söledi
İlişkiye girerken cocuk için degilde ask için o adamı veya kadını istwdigin için ilşkiye girmk gerektigini soledi
Mesela tıpben şöle oluyormuş
Erkek ve kadın sex ister
Hormonlar yükselir ve beyne bilgi gönderir beyin bütün vücudu hazırlar yumurtalar ve spermler hazırola gecer
Kadın ve erkkte olması gereken sıcaklık ateş yükselir artık vücud hazırdır bunu için bi zaman gerekir dedi doktor ama biz çocul sewdasındayken hadi sewişelim ilişkiye girelim diyip giiryosunuz
Yada adamlara fındık fısıtık yedirip hadi kalk diyosunuz diyo ki bunu kimimi yapıyoz:))
Bole olmax dedii
Bana onerdigi taktık şuu
Farzet kdogum doktorum sana desi ki sen bu ay bekleme 5 ay daha hamıle kalamazsın şartla kendini
O zamn beyin baskıdan kurtulck 5 ay sonra hamile kalabılırım ddaha zamanım var boşuna baskı altına girmim dicek
Rahat rahat ilşkiye gir tedavini ol ohh
Ondan sonra süprizzzzzz
Hamiş kalmışımmm
Kızlar yzattım ama anlatmak istedigimi inş anlatabilmişimdit
Ben 8 ay bekledim ama bna 80 sene gibi geldi aynı acıyı bilirim o yusden belkı faydası olur yanı kızmayın uzattım diyee

Canım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Senin dediklerinin hemen hemen hepsini bende yaptım.benim eşiminde işi stresli ama test yaptırdık ve onda hiç bir sıkıntı gözükmedi allaha şükür herşey yolunda.bende adet düzensizliği ve kilo var.bu ay 3. kez klomen ve iğne tedavisi oluyorum.bu ayda olmazsa ilaçlı ulturasyon çekilcekmiş bana.daha önce 1 kez hamile kaldım ve düşük oldu.şuan aynı zamanda progestanda kullanıyorum.yastık falan hepsini yapıyorum bekliyorum.ama evet iğnenin zamanlı olması ister istemez insanı şartlıyor buda büyük sıkıntı oluyor.allah sana ve bebeğine uzun ve sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah.darısıda bize :)

hanımlar selam. ben 2013 haziran ayında önce klomen kullandım ardından ilk çatlatma iğnemi oldum ve hamile kalmadım. sonra temmuzda yine klomen ve iğne oldum ve 12 ağustosta son kez adet oldum. 10 eylülde adet olmayı beklerken hamile olduğumu test çubuğu sonucu öğrenmiş oldum :)... ben aslında ümidimi kesmiştim içimden hep şöyle diyordum, kesin bu olay tüp bebeğe kadar gidecek diye... herkes ümidi kesmeyin diyor ama o an yaşananları bizden başka kimse bilmiyor maalesef... şuan 10 haftalık gebeyim bebeğimin gelişimi gayet iyi Allahım onu beni korusun... inşallah isteyen herkes sağlıklı bebeklere kavuşur :emir_bebek:

hanımlar selam. ben 2013 haziran ayında önce klomen kullandım ardından ilk çatlatma iğnemi oldum ve hamile kalmadım. sonra temmuzda yine klomen ve iğne oldum ve 12 ağustosta son kez adet oldum. 10 eylülde adet olmayı beklerken hamile olduğumu test çubuğu sonucu öğrenmiş oldum :)... ben aslında ümidimi kesmiştim içimden hep şöyle diyordum, kesin bu olay tüp bebeğe kadar gidecek diye... herkes ümidi kesmeyin diyor ama o an yaşananları bizden başka kimse bilmiyor maalesef... şuan 10 haftalık gebeyim bebeğimin gelişimi gayet iyi Allahım onu beni korusun... inşallah isteyen herkes sağlıklı bebeklere kavuşur :emir_bebek:

Amin canım :):nazar:

Back