• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlama iğnesi

sevda_2073

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
42
0
86
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.sorunum 2 senedir evliyim.1 senedir çocuk istiyoruz.geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve adetime 3 gün kaldı idrar testi yaptım negatif çıktı ama zaman zaman adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum ve belim ağrıyo.acaba bu ayda mı hüsran tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevirim.rabbim herkezin yardımcısı olsun.senağlama

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.sorunum 2 senedir evliyim.1 senedir çocuk istiyoruz.geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve adetime 3 gün kaldı idrar testi yaptım negatif çıktı ama zaman zaman adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum ve belim ağrıyo.acaba bu ayda mı hüsran tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevirim.rabbim herkezin yardımcısı olsun.senağlama

ben de klomen ve çtlatma iğnesi çok kullandım hamile kaldığımda benim de her zamankinden farklı olarak belim ve kasıklarım ağrıyordu hatta kasığıma kıramp giriyodu ara ara adet günü test yapmıştım hem de fortelle ama negatif çıktı aynı gün kanda baktırdım 125 çıktı yani hamileydim hem az az kanama da vardı kesin adet olacağım demiştim ama...yani gebelik adet belirtileri aynı ama gebeliğin başlarında kasıkta sızlama bel ağrısı yoğun oluyo bende öyle olmuştu

ben de klomen ve çtlatma iğnesi çok kullandım hamile kaldığımda benim de her zamankinden farklı olarak belim ve kasıklarım ağrıyordu hatta kasığıma kıramp giriyodu ara ara adet günü test yapmıştım hem de fortelle ama negatif çıktı aynı gün kanda baktırdım 125 çıktı yani hamileydim hem az az kanama da vardı kesin adet olacağım demiştim ama...yani gebelik adet belirtileri aynı ama gebeliğin başlarında kasıkta sızlama bel ağrısı yoğun oluyo bende öyle olmuştu

teşekkür ederim tecrübeni benimle paylaştığın için bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum benim kasığımda ayrı olmuyo bu haftayı nasıl geçiricem bilmiyorum.ben ilk defa klomen ve çatlama iğnesi oldum bir daha kullanıp böyle beklemek çok kasıyo inş.bu ay hamişimdirsenağlama

ya arkadaşlar yarın regl olmam lazım ama tık yok hamişmiyim değilmiyim anlamadım çok acele ediyorum farkındayım ama bunu düşünmekten ve aynı şeyi bir sonraki ay yaşamaktan çok korkuyorum.lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın

Konu içerik nedeni ile ilgili başlığa taşınmıştır.

Lütfe konularımızı ilgili başlıklara açalım..a.s
Kolay gelsin..

arkadaşlar bende ilaç kullanıp ardından iğne ile çatlatılması için dün gece beraber olduk ama bana progesteron diye hap verdi ayrıca benim belimde ve kasığımda hafif hafif ağrı var sizce çatladımı başardıkmı

çatlatma iğnesi olduğum gün karnım ağrıdı özellikle sol yumurtalığımı resmen hissettim 19 mm folikül gelişmişti.4 gün önce çatlatma iğnesi oldum karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor ve şişlik var inşallah hamişimdir Allah isteyen herkese nasib etsin

Acil kızlar dün çatlatma iğnesi oldum gece ilişkiye girdim akşama doğruda karnım ve belim ağrımaya başladı sizce erkenmi girdik ilişkiye bilgilendirirseniz sevinirim 12 saat sonra yani bugünde ateşim var 38 bucük sizce normALMİDİR

slm sana bi şey sormak istiyorum peki mide bulantin falan oldu mu? olduysa ne zaman başladı. benim sorunum çift taraflı eşimin hareketli sayısı düşük bende pkoluyum. 07.04. de çatlama ignesi wurundum şu 2 3 gündür midem bulanıyo mide bulantısı için daha erken deil mi ayın 23 ünde falan adet olmam lazım lütfen benimle aynı durumda olan warsa cwp yazsın lütfennn..... bana umut olun

Back