Önceki gebeliğim boş gebelik surecim oldu 6ay ara verdim 4ay tedavi surecim oldu rabbim anne olmak isteyen bütün insanların kucağını boş bırakmaz inşallah bizimde nasip artık emin olamadım danışmak istedimAaa Allah kucagında göstersin inşallah bebek daha yeni olunca böyle hafif çıkıyor inş hamilesindir bence hamilesinde değilsen üzülme diye işte
Regl günüm geçsin öyle vereyim dedim reglmide 4gun varHayirli olsun var
Ama yarin kan verin
Kendin bilirsin tabi ama bu catlatma ignesi o yuzden 14. Cu gunde sonuc kesin cikar zatenRegl günüm geçsin öyle vereyim dedim reglmide 4gun var
Kanda cikarmi onu bilmiyodumKendin bilirsin tabi ama bu catlatma ignesi o yuzden 14. Cu gunde sonuc kesin cikar zaten
14. Gunde varsa cikar tabikiKanda cikarmi onu bilmiyodum
Çok teşekkür ederim inşallah bu sefer rabbim bize sağlıklı bı evlat nasip eder insallh14. Gunde varsa cikar tabiki
11. Gunde dahi cikiyor
Benim 13. günüm 48 çıktı normal mi sizce14. Gunde varsa cikar tabiki
11. Gunde dahi cikiyor
Harika onemli olan sayi degil iki kati artmasiBenim 13. günüm 48 çıktı normal mi sizce
Yaaaa hadi inşallah ya içime su serpildiHarika onemli olan sayi degil iki kati artmasi
Iki gun sonra ayni saatte kan verin eger iki kati arttiysa korkmayin hayirli olsun
Ben 20 île ogrenmistimYaaaa hadi inşallah ya içime su serpildi
Evet bugün acilde gece kan verdim bir saat sonra çıktı. İnşallah ya çok teşekkür ederimBen 20 île ogrenmistim
Bugunmu yaptin testi
Insallah kat ve kat artar betan
Agrilardan korkmaEvet bugün acilde gece kan verdim bir saat sonra çıktı. İnşallah ya çok teşekkür ederimAma karnım ağrıyo
Amin inşallah çok çok teşekkür ederimAgrilardan korkma
Kasik agrisiysa eger hic korkma
Adet ve hamilelik belirtileri birbirine benzerbu mubarek gecenin hurmetine insallah guzel ilerler hayirlisiyla kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?