• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi

cansuatal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
72
6
16
27
Mrb arkadaşlar 4aydir çocuk tedavisi görüyorum 1bucuk yıldır evliyim bu ayın 20sinde çatlatma iğnesi yaptık ve 13cu günde adetime de 4gun kala test yaptım 2ci çizgi hafif silik acaba hamilemiyim

Screenshot_2022-02-02-16-54-37-692_com.whatsapp.jpg

Aaa Allah kucagında göstersin inşallah bebek daha yeni olunca böyle hafif çıkıyor inş hamilesindir bence hamilesinde değilsen üzülme diye işte 😅

Aaa Allah kucagında göstersin inşallah bebek daha yeni olunca böyle hafif çıkıyor inş hamilesindir bence hamilesinde değilsen üzülme diye işte 😅
Önceki gebeliğim boş gebelik surecim oldu 6ay ara verdim 4ay tedavi surecim oldu rabbim anne olmak isteyen bütün insanların kucağını boş bırakmaz inşallah bizimde nasip artık emin olamadım danışmak istedim

Evet bugün acilde gece kan verdim bir saat sonra çıktı. İnşallah ya çok teşekkür ederim 🥰🥰❤️ Ama karnım ağrıyo 😔😔
Agrilardan korkma
Kasik agrisiysa eger hic korkma
Adet ve hamilelik belirtileri birbirine benzer 💙bu mubarek gecenin hurmetine insallah guzel ilerler hayirlisiyla kucagina alirsin

Back