Anket Çatlama iğnesi

Gzllke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
44
10
1
26
Kızlar merhaba çatlatma iğnesi olalı 22.günüm bugün hâlâ adet olmadım aranızda böyle olan var mı siz kaçıncı gün oldunuz

Test yaptınız mı? Negatifse muayene olun belki yumurtanız kistleşmiştir.

Test yaptınız mı? Negatifse muayene olun belki yumurtanız kistleşmiştir.
Evet dün test yaptım evde negatif çıktı iğneyi vurulduktan 10 gün sonra doktor kontrolüne gittim bütün yumurtaların çatlamış dedi yani kist olduğunu sanmıyorum

19. gün adet olmuştum ben. catlatma ignesinden sonra ilac kullandiysaniz ondan kaynakli da gecikme olabilir

19. gün adet olmuştum ben. catlatma ignesinden sonra ilac kullandiysaniz ondan kaynakli da gecikme olabilir
İlaç olarak progestan kullanıyorum ama 100 mg yani gecikme yapmıyor doktor gebelik olursa tutunsun diye vermişti iğneyi 2.kez vuruluyorum ilkinde 21.gün adet oldum ama o zaman kist yapmıştı şuan kist yok ve 22 gün oldu ama evde yaptığım testte negatif çıktı

evet normal tarihe denk gelmisti. progestan benim bildigim kadariyla geciktirir kullanmaya devam ediyorsaniz bundan kaynakli olabilir.
Doktora sordum ben progestan gecikme yapmıyor yani daha doğrusu mg göre değişiyor ben sabah akşam içiyorum toplamda 200 mg içiyorum günde 3 kere içenlerde gecikme yapıyor

Acaba evde yaptığım test yanıltıcı olabilir mi yoksa şimdiye kadar doğru sonuç mu vermiş olur
belki sonradan catlayan bir yumurtan vardir onu bekliyorsundur. 22 gün öncenin sonucu bu güne kalmaz. catlamadan sonra14. günde gebelik testleri doğru sonuc verir.

Merhaba kızlar bu 2. Çatlatma iğnem doktor tutmazsa reglden bir iki gün sonra rahim filmi çekelim dedi
24 haziranda iğnemi vuruldum günlerimi değerlendirdim
9 haziranda tam 15. gün kan verdim 0 çıktı yine tutmadı ve o gün regl olmam gerekiyordu regl olmadım 2 gün gecikti hiç bir regl belirtim vs yok böyle bir şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…