Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dün test yaptım evde negatif çıktı iğneyi vurulduktan 10 gün sonra doktor kontrolüne gittim bütün yumurtaların çatlamış dedi yani kist olduğunu sanmıyorumTest yaptınız mı? Negatifse muayene olun belki yumurtanız kistleşmiştir.
İlaç olarak progestan kullanıyorum ama 100 mg yani gecikme yapmıyor doktor gebelik olursa tutunsun diye vermişti iğneyi 2.kez vuruluyorum ilkinde 21.gün adet oldum ama o zaman kist yapmıştı şuan kist yok ve 22 gün oldu ama evde yaptığım testte negatif çıktı19. gün adet olmuştum ben. catlatma ignesinden sonra ilac kullandiysaniz ondan kaynakli da gecikme olabilir
19.gün normal adet tarihinize mi denk gelmişti19. gün adet olmuştum ben. catlatma ignesinden sonra ilac kullandiysaniz ondan kaynakli da gecikme olabilir
evet normal tarihe denk gelmisti. progestan benim bildigim kadariyla geciktirir kullanmaya devam ediyorsaniz bundan kaynakli olabilir.19.gün normal adet tarihinize mi denk gelmişti
Doktora sordum ben progestan gecikme yapmıyor yani daha doğrusu mg göre değişiyor ben sabah akşam içiyorum toplamda 200 mg içiyorum günde 3 kere içenlerde gecikme yapıyorevet normal tarihe denk gelmisti. progestan benim bildigim kadariyla geciktirir kullanmaya devam ediyorsaniz bundan kaynakli olabilir.
Acaba evde yaptığım test yanıltıcı olabilir mi yoksa şimdiye kadar doğru sonuç mu vermiş olurevet normal tarihe denk gelmisti. progestan benim bildigim kadariyla geciktirir kullanmaya devam ediyorsaniz bundan kaynakli olabilir.
belki sonradan catlayan bir yumurtan vardir onu bekliyorsundur. 22 gün öncenin sonucu bu güne kalmaz. catlamadan sonra14. günde gebelik testleri doğru sonuc verir.Acaba evde yaptığım test yanıltıcı olabilir mi yoksa şimdiye kadar doğru sonuç mu vermiş olur
Anladım en doğru sonuç yinede kan testi olurbelki sonradan catlayan bir yumurtan vardir onu bekliyorsundur. 22 gün öncenin sonucu bu güne kalmaz. catlamadan sonra14. günde gebelik testleri doğru sonuc verir.