- 15 Kasım 2020
- 27
- 2
- 16
- 32
- Konu Sahibi Hayallerim1453
-
Adetliyken mi hastaneye gidilmesi lazımMerhaba arkadaşlar bana aşılama yapıldı maalesef 13.günde çok ağrılı adetim oldubu konuyu doktoruma bildirdim ve iyi bir tedavi siklusu olduğunu söyledi oda şaşırdı ama olmayıca olmuyor 2.tedavi için 1 ay sonra adet olursan gel dedi napmam gerek devam etmeli miyim ? canım baya sıkıldı.
Adetliyken gidilir miDoktora gidiyorsunuz. Yumurta takibi yapıyor . Hap veriyor önce sonra gerek duyarsa iğne de veriyor . Söylediği günlerde ilişkiye giroyosinuz. Doktorunuz karar verir
Evet 3. ve 4.gün deAdetliyken mi hastaneye gidilmesi lazım
Teşekkürler siz ilaç mı kullandınız iğne miEvet 3. ve 4.gün de
Teşekkürler siz ilaç mı kullandınız iİ
evet kuladım ilk başta femara ve gonalf 450 kalem iğne yazdı her gün göbegimden iğne yaptım bu sürecte doktor sık sık çağırıyor yumurtalık takibi için. durumuna göre dozunu arttırıyor istenilen büyüklüğe gelince catlatma iğnesi yapıyor çatlayıncada aşılama için sana gün veriyor.Teşekkürler siz ilaç mı kullandınız iğne mi
Adetliyken alttan muayne ediyor doktor evet biraz değişik durum ama bebek için yapacak bişey yok ben gittim hormon verdim baktı o gün klomen kullandım şimdide çatlama iğnesi tabi o arada tekrar kontrole gittim iğneyi verdğii progestan estrofem verdi bakalım hayırlı olur inşallahAdetliyken mi hastaneye gidilmesi lazım
İnşaallah hayırlı olur gittim bende ilaç verdi ben polikistik over sendromu varmışAdetliyken alttan muayne ediyor doktor evet biraz değişik durum ama bebek için yapacak bişey yok ben gittim hormon verdim baktı o gün klomen kullandım şimdide çatlama iğnesi tabi o arada tekrar kontrole gittim iğneyi verdğii progestan estrofem verdi bakalım hayırlı olur inşallah
Evet bende polikistik over var doktora gittim kontrole yumurtam 13mm olmus bakalım şimdi verdiği ilaçları kullanıyorum inşllah olur beslenmene dikkat edeceksin dedi bana ayrıca şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim düşük mü yüksek mi anlayamadım orayı tam ama yumurtlamayı tembelleştiriyor mus bakalım faydası olur inşllahİnşaallah hayırlı olur gittim bende ilaç verdi ben polikistik over sendromu varmış
Bana da diaformin 1000 mg verdi dün gittim ama doktorumdan memnun kaldım çok iyi tüp Bebek uzmanı İstanbul da iseniz tavsiye ederimEvet bende polikistik over var doktora gittim kontrole yumurtam 13mm olmus bakalım şimdi verdiği ilaçları kullanıyorum inşllah olur beslenmene dikkat edeceksin dedi bana ayrıca şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim düşük mü yüksek mi anlayamadım orayı tam ama yumurtlamayı tembelleştiriyor mus bakalım faydası olur inşllah
İzmirdeyim ben ama istanbulda dr. Erhan karaalp tek gecerimBana da diaformin 1000 mg verdi dün gittim ama doktorumdan memnun kaldım çok iyi tüp Bebek uzmanı İstanbul da iseniz tavsiye ederim
Eflger olmazsa onada giderim İstanbulda nerde peki benim 1 oğlum var 2.de böyle oldu çok değişik şeyler yaİzmirdeyim ben ama istanbulda dr. Erhan karaalp tek gecerim
Evet şanslıyız bizde ki şansı rabbim sizede versinBende ilkte kalamadım hayırlısı olsun acıbadem hastanesi özel de instada takip et favori doktorum o komedi yaa çok sanslı istanbuldakiler
İlk bebek daha 3 senedir evliyiz yeni düşünmeye başladık derken bi an da iğne vuruldum falan inşllah olur yaa çok istiyorum artık hayatımızı düzene koyduk bebeğimiz eksik allahım bize bağışlar inşllahEvet şanslıyız bizde ki şansı rabbim sizede versinçocugunuz yok mu ilk çocuk mu olacak
Hayırlısi ile Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallahİlk bebek daha 3 senedir evliyiz yeni düşünmeye başladık derken bi an da iğne vuruldum falan inşllah olur yaa çok istiyorum artık hayatımızı düzene koyduk bebeğimiz eksik allahım bize bağışlar inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?