• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi

Hayallerim1453

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
27
2
16
32
Arkadaşlar ben çatmala iğnesi yaptırmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz daha önce iğneyi vurulan var mı nasıl bı yol izlediniz acaba

Doktora gidiyorsunuz. Yumurta takibi yapıyor . Hap veriyor önce sonra gerek duyarsa iğne de veriyor . Söylediği günlerde ilişkiye giroyosinuz. Doktorunuz karar verir

Merhaba arkadaşlar bana aşılama yapıldı maalesef 13.günde çok ağrılı adetim oldu :KK43: bu konuyu doktoruma bildirdim ve iyi bir tedavi siklusu olduğunu söyledi oda şaşırdı ama olmayıca olmuyor 2.tedavi için 1 ay sonra adet olursan gel dedi napmam gerek devam etmeli miyim ? canım baya sıkıldı.

Merhaba arkadaşlar bana aşılama yapıldı maalesef 13.günde çok ağrılı adetim oldu :KK43: bu konuyu doktoruma bildirdim ve iyi bir tedavi siklusu olduğunu söyledi oda şaşırdı ama olmayıca olmuyor 2.tedavi için 1 ay sonra adet olursan gel dedi napmam gerek devam etmeli miyim ? canım baya sıkıldı.
Adetliyken mi hastaneye gidilmesi lazım

Teşekkürler siz ilaç mı kullandınız iİ

Teşekkürler siz ilaç mı kullandınız iğne mi
evet kuladım ilk başta femara ve gonalf 450 kalem iğne yazdı her gün göbegimden iğne yaptım bu sürecte doktor sık sık çağırıyor yumurtalık takibi için. durumuna göre dozunu arttırıyor istenilen büyüklüğe gelince catlatma iğnesi yapıyor çatlayıncada aşılama için sana gün veriyor.

Adetliyken mi hastaneye gidilmesi lazım
Adetliyken alttan muayne ediyor doktor evet biraz değişik durum ama bebek için yapacak bişey yok ben gittim hormon verdim baktı o gün klomen kullandım şimdide çatlama iğnesi tabi o arada tekrar kontrole gittim iğneyi verdğii progestan estrofem verdi bakalım hayırlı olur inşallah

Adetliyken alttan muayne ediyor doktor evet biraz değişik durum ama bebek için yapacak bişey yok ben gittim hormon verdim baktı o gün klomen kullandım şimdide çatlama iğnesi tabi o arada tekrar kontrole gittim iğneyi verdğii progestan estrofem verdi bakalım hayırlı olur inşallah
İnşaallah hayırlı olur gittim bende ilaç verdi ben polikistik over sendromu varmış

İnşaallah hayırlı olur gittim bende ilaç verdi ben polikistik over sendromu varmış
Evet bende polikistik over var doktora gittim kontrole yumurtam 13mm olmus bakalım şimdi verdiği ilaçları kullanıyorum inşllah olur beslenmene dikkat edeceksin dedi bana ayrıca şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim düşük mü yüksek mi anlayamadım orayı tam ama yumurtlamayı tembelleştiriyor mus bakalım faydası olur inşllah

Evet bende polikistik over var doktora gittim kontrole yumurtam 13mm olmus bakalım şimdi verdiği ilaçları kullanıyorum inşllah olur beslenmene dikkat edeceksin dedi bana ayrıca şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim düşük mü yüksek mi anlayamadım orayı tam ama yumurtlamayı tembelleştiriyor mus bakalım faydası olur inşllah
Bana da diaformin 1000 mg verdi dün gittim ama doktorumdan memnun kaldım çok iyi tüp Bebek uzmanı İstanbul da iseniz tavsiye ederim 😀

Bende ilkte kalamadım hayırlısı olsun acıbadem hastanesi özel de instada takip et favori doktorum o komedi yaa çok sanslı istanbuldakiler 😊😊😊😊

Evet şanslıyız bizde ki şansı rabbim sizede versin 😀 çocugunuz yok mu ilk çocuk mu olacak
İlk bebek daha 3 senedir evliyiz yeni düşünmeye başladık derken bi an da iğne vuruldum falan inşllah olur yaa çok istiyorum artık hayatımızı düzene koyduk bebeğimiz eksik allahım bize bağışlar inşllah

Back
X