Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama once ilacı içiyorsun 1 hafta sonra gel dyr bakıyor yumurtan var işe iğne veriyor yani otomatikman senın hasta olmana en asagı 20gun olması lazımCanım yettim.. Benim sana tavsiyem. Çatlama iğnesi vurulmadan önce ilişkiye gir. Çatlatma iğnesi vurulunca Dr söylediği saatte de ilişkiye gir.. Ben iğne vuruldum Dr verdiği saatte ilişkiye girdim 4 saat sonra adet oldum. Malesef. O yüzden işini garantiye al
Neden diyor doktor yumurtanın buyuklugune göre catlatma saatine göre diyor sana yumurtan kac santım oluyorArkadaşlar çatlama iğnesinden doktor neden saat verir yani o saat dışında gebelik oluşmaz mı bana saat onda ilişkiye gir dedi bunun sebebi nedir
Ben klomen kullandım 2 tane yumurta gelişti. Biri 16 biri 19 çatlatma iğnesi verdi 4 saat sonra ilişki olacak dedi geceye denk geldi ilişkiye girerken canım çok acıdı. İlişkiye girdik yattım sabah 4 de adet oldum... Ben başıma geleni söylüyorum...Ama once ilacı içiyorsun 1 hafta sonra gel dyr bakıyor yumurtan var işe iğne veriyor yani otomatikman senın hasta olmana en asagı 20gun olması lazım
Yok gülüm sana birşey dedıgım ama imkansız yanı öyle olması belki adetınde atamadığım kanı attın cnm benmde iğnelerden sonra hep cnm acıdı yani böyle olması nedenmıs sordun mu doktırunaBen klomen kullandım 2 tane yumurta gelişti. Biri 16 biri 19 çatlatma iğnesi verdi 4 saat sonra ilişki olacak dedi geceye denk geldi ilişkiye girerken canım çok acıdı. İlişkiye girdik yattım sabah 4 de adet oldum... Ben başıma geleni söylüyorum...
16cok az dusuk ama 19 süper cnm bnm doktoruma göre 17-18den yukasısı süperBen klomen kullandım 2 tane yumurta gelişti. Biri 16 biri 19 çatlatma iğnesi verdi 4 saat sonra ilişki olacak dedi geceye denk geldi ilişkiye girerken canım çok acıdı. İlişkiye girdik yattım sabah 4 de adet oldum... Ben başıma geleni söylüyorum...
Hayır. Ben zaten düzenli oluyorum ve Dr kontrol ü altındaydım. Yumurtalar belkide çatlamıştı biz ilişki yaşamadık Dr söyleyince yaşadık. O zaman cahildim şimdi bilsem bol bol ilişki yaşardım.Yok gülüm sana birşey dedıgım ama imkansız yanı öyle olması belki adetınde atamadığım kanı attın cnm benmde iğnelerden sonra hep cnm acıdı yani böyle olması nedenmıs sordun mu doktıruna
Eskiden cahildim şimdi farklı :) şu kara günleri atlatalımda tekrar dan başlıyacamayı düşünüyorum allahın izni ile..16cok az dusuk ama 19 süper cnm bnm doktoruma göre 17-18den yukasısı süper
Aynen Oyle iğnenin aksamı yada aksam vuruldu isen sabahı ilişki 3 gun yanı benim bildigim bu ama siz neden adet oldugunu Bn hala anlamadımHayır. Ben zaten düzenli oluyorum ve Dr kontrol ü altındaydım. Yumurtalar belkide çatlamıştı biz ilişki yaşamadık Dr söyleyince yaşadık. O zaman cahildim şimdi bilsem bol bol ilişki yaşardım.
Hayırlısı herseyını cnm benm 6.da işe yaramadı bıraktım bende şu felaketten kurtulana kadarEskiden cahildim şimdi farklı :) şu kara günleri atlatalımda tekrar dan başlıyacamayı düşünüyorum allahın izni ile..
Rabbim sonumuzu hayır etsin..Hayırlısı herseyını cnm benm 6.da işe yaramadı bıraktım bende şu felaketten kurtulana kadar
Amin inşallahRabbim sonumuzu hayır etsin..
Rabbim isteğen herkese nasip etsin..36 saat sonra iliski verilir genelde çünkü catlaması o saatleri bulur. Böylece spermle yumurtanın karşılaşması sağlanır. 4 ay klomen kullandım 2 kez iğne olabildim.![]()
Amin. Bu da bizim imtihanimız işte. Senin olayına çok saşırdım ya iğne kaçıncı gün yapılmıştı?Rabbim isteğen herkese nasip etsin..İlk önce bu Covid 19 dan kurtarsın...
Hatırlamıyorum ki üzerinden 5 yıl geçtiAmin. Bu da bizim imtihanimız işte. Senin olayına çok saşırdım ya iğne kaçıncı gün yapılmıştı?![]()