Bu ay 4 kilo verdim bir de Bugun igne vurulalı 11. Günüm. 8. Gece kanda betaya bakıldı 0.4 ama suan kasıkta batmalar hafif bas dönmesi ve egildigimde bel agrısı ve adet olacakmıs gbi hissim var. Adetimde 7 gün sonra. Bu sartlar altında gebe olma ihtimalim varmı. 8. Gün yapılan test sonucu dogrumudur yoksa yanıltabilirmiMerhabalar 2 defa iğne kullandım ama benim yumurta çatlamıyor kist oluyor.Kilo fazlalığı varsa vermeyi deneyin inşallah sonuç güzel olur.
Kesinlikle yanıltır cnm bi iki Gün sonra tekrar yaptirBu ay 4 kilo verdim bir de Bugun igne vurulalı 11. Günüm. 8. Gece kanda betaya bakıldı 0.4 ama suan kasıkta batmalar hafif bas dönmesi ve egildigimde bel agrısı ve adet olacakmıs gbi hissim var. Adetimde 7 gün sonra. Bu sartlar altında gebe olma ihtimalim varmı. 8. Gün yapılan test sonucu dogrumudur yoksa yanıltabilirmi
Yok cnm üzülme o testi coook mu çok erken yapmışsın bebişim olasada belli olmazdiDeger cok düşük diye o kadar umutsuzlandımki canım
Bu gun le kac gun oldu yapalı testİnşallah canım inşallah
Pardon canm yanlış sordum catlatma iğnesi yapalı kac gun olduCanım cumatesi gecesi yapıldı. 3" gün oldu test yapılalı. Adetime 7 gün var
Hmm sabah 12 gün olacak 14 gün tekrar test yaptır cnm11. gündeyim cnm. 8i gece bakıldı
Tmm canım haber edeceğimHmm sabah 12 gün olacak 14 gün tekrar test yaptır cnm
Tmm cnm bekliyorum güzel haberleriniTmm canım haber edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?