Merhabalar ben pcos hastasıyım doğru düzgün adet olmuyorum 21 yasindayim toplasan 9 kere adet olmamışımdir. Simdi konuya geliyim. 30 Aralık Cuma günü saat 14.00 da çatlatma iğnesi vuruldum. 31 Aralık saat gece 2 de de ilişkiye girildi. Hersey normaldi ara ara kasiklarmda ve karnımda ağrılar vardı. 6 ocak günü pembemsi akıntı gelmeye başladı önceleri peçeteye gelsede sonradan pedime gelmeye başladı adet gibi çok çok bi akıntı değildi ara ara geliyor az az geliyordu pembesi akıntı kahverengi olmaya başladı ara ara da koyu kahverengi ye döndü sonra pembeye ama hiç kırmızı olmadı. 7 ocak gecesi kan Verdim endiselendim korktum açıkçası ilk defa böyle oluyordu. Kan sonucum 2.57 çıktı. Sonra 10 ocakta birdaha Verdim 0.401 çıktı. Biliyorum erken daha kan ve gebelik testi için. Ama korktum ve endiselendim. Yerleşme kanaması sandım. Ama bilmiyorum adet olmadığı kesindi. Başına gelen varmı kendisinin yada tanıdığın yardımcı olurmusunuz çok yazdım ama kimse yardımcı olmadı. Anlayamadım bugun 14. Gundeyim Kasiklarimda ağrı batma oluyor karnımda da uyku ve yorgunluk var üstümde erken gebelik testi yaptım dün negatif çıktı sonuç pozitif e dönermi yada ben ne yaşıyorum biri bana bunu açıklarmı ? ( ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum )