Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben klomene kullanıyorum ilacım bu gün bitti doktorum yarın ilişki dedi salı kontrole gidicem sonra çarşamba ilişki dicek perşembe yada cuma iğne vurulcam bu 2. Denemem Kasım ayında böyle olmuştu bendeMerhaba catlatma ignesi öncesinde iliski durumuyla ilgili bilgileri olan var mi
Ben geçen ay klomen kullandım bu ay menopur diye bir igneye gectik sali günü doktora gidicem ama sanki ağrım var bel ve kasıkta o yüzden catlatma yapmadan iliskiye girmenin bir sakıncası olur mu bilemedimBen klomene kullanıyorum ilacım bu gün bitti doktorum yarın ilişki dedi salı kontrole gidicem sonra çarşamba ilişki dicek perşembe yada cuma iğne vurulcam bu 2. Denemem Kasım ayında böyle olmuştu bende
Doktorunuzun dediği gibiyse o zaman sıkıntı yok benim içindeBen klomene kullanıyorum ilacım bu gün bitti doktorum yarın ilişki dedi salı kontrole gidicem sonra çarşamba ilişki dicek perşembe yada cuma iğne vurulcam bu 2. Denemem Kasım ayında böyle olmuştu bende
Doktorum bana geçen ay iğne yapmadan 2 gün öncesinde ilişki söylemişti sizde iğne vurulmadan en az 2 gün önce ilişkiye girin ama. 1 gün önce girmeyin ki 36. Saatte ilişkiye bidaha gireceksiniz ve eski spermler yeni sprermleri öldürmesin diyeDoktorunuzun dediği gibiyse o zaman sıkıntı yok benim içinde
Çok tsk ederim inşallah hayırlı haberler olurDoktorum bana geçen ay iğne yapmadan 2 gün öncesinde ilişki söylemişti sizde iğne vurulmadan en az 2 gün önce ilişkiye girin ama. 1 gün önce girmeyin ki 36. Saatte ilişkiye bidaha gireceksiniz ve eski spermler yeni sprermleri öldürmesin diye
İnş sende salı günü mü kontrole gideceksinÇok tsk ederim inşallah hayırlı haberler olur
Evet cmt günü gittim ama yumurtalar yeteri büyüklüğe ulaşmamış iğneye 3 gün devam et sali günü gel dedi bakalım hayirlisiİnş sende salı günü mü kontrole gideceksin
Aynı gün gidicez ama ben büyük ihtimal perşembe yada cuma vurulurum iğne tabi yumurtalıklarım büyürse inşAllahEvet cmt günü gittim ama yumurtalar yeteri büyüklüğe ulaşmamış iğneye 3 gün devam et sali günü gel dedi bakalım hayirlisi
Ya insallah büyümüştür de gittiğin gün iğneyi yaparlarAynı gün gidicez ama ben büyük ihtimal perşembe yada cuma vurulurum iğne tabi yumurtalıklarım büyürse inşAllah
Sanmıyorum ama bu hafta kesin olur geçen ay adetimin 13. Günü vuruldum bakalım bu ay kaçıncı gün vurucakYa insallah büyümüştür de gittiğin gün iğneyi yaparlar
Ya bu isler o kadar farkli ki gecen ay klomen kullandim yumurtalarda hic sikinti yoktu hemen iğneyi yapti bu ay klomen yerine igne kullanmama ragmen büyümediSanmıyorum ama bu hafta kesin olur geçen ay adetimin 13. Günü vuruldum bakalım bu ay kaçıncı gün vurucak
İnş şimdi büyümüştür geçen ay ben gittim doktor 2 gün sonra gel o zaman istediğimiz boyutta olur dedi 2 gün sonra gitmiştim olmuştu inş senin de olmuşturYa bu isler o kadar farkli ki gecen ay klomen kullandim yumurtalarda hic sikinti yoktu hemen iğneyi yapti bu ay klomen yerine igne kullanmama ragmen büyümedi
Insallah hakkimizda hayirlisi olsunİnş şimdi büyümüştür geçen ay ben gittim doktor 2 gün sonra gel o zaman istediğimiz boyutta olur dedi 2 gün sonra gitmiştim olmuştu inş senin de olmuştur
Çatlatma iğnesinden 1 gün önce ilişki dedi çatlatma iğnesi günü ilişki yok dedi sonraki 2 gün ilişki dediMerhaba catlatma ignesi öncesinde iliski durumuyla ilgili bilgileri olan var mi
Çatlatma iğnesinden 1 gün önce ilişki dedi çatlatma iğnesi günü ilişki yok dedi sonraki 2 gün ilişki dedi
Doktorum banada olur yA çatlatma iğnesinden önce çatlarsa kaçırmayalım yumoşu diye önerdiTsk ederim ben normalde dusunmezdim ama belmde kasigimda bi agri var gibi oldu kendiliginden olurda catlarsa diye kaçırmak istemedim
Sen şuan hangi aşamadasınDoktorum banada olur yA çatlatma iğnesinden önce çatlarsa kaçırmayalım yumoşu diye önerdi![]()