Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç baktınız mi test yapıpBen dün aşılama oldum 13 gün sonra randevum var günler nasıl geçecek bilmiyorum
test yaptınız mı hiçBen bu ay ilk defa vuruldum. 5 yumurtam vardı ve 15.gün gittiğimde doktor 1 tanesinin 18 mm olduğunu söyledi iğne verdi. O gün vuruldum. 14 15 ve 16. Günleri değerlendirdim. 17. Gün doktora gittiğimde doktor çatlama gerçekleşmiş dedi lakin başka bi nedenle 17.günü değerlendiremedim. Umarım öncesinde değerlendirmiş olmam yeterli gelmiştir. Heyecanla bekliyorum
Yok bugun iğneden sonraki 6.günüm adet gecikmeden test yapmaya cesaret edemem sanırımtest yaptınız mı hiç
Şenimde 10 . Gün o silik çizgi gitmiş çok hafîf bişey vardı sadeceYok bugun iğneden sonraki 6.günüm adet gecikmeden test yapmaya cesaret edemem sanırım
Şuan kaçıncı gündesinizŞenimde 10 . Gün o silik çizgi gitmiş çok hafîf bişey vardı sadece
İğneden sonra 10. Gün bugünŞuan kaçıncı gündesiniz
Yaptım iğne etkisi devam ediyor iğneden sonra 5. Günüm baya çift çizgi halahiç baktınız mi test yapıp
Evet bi 8 9 gün böyle çift çizgi oluyoMerhaba benim de iğneden sonra 4. Günüm bugün. Toplamda 3 adet gelişmiş yumurtam vardı bakalım sonuç ne olacak. Bugün test yaptım iğnenin etkisi hala çok belirgin.
Benim 8. Gün çift çizgiydi şuan 10 oldu çizgi gitmişYaptım iğne etkisi devam ediyor iğneden sonra 5. Günüm baya çift çizgi hala
Gitsin de geri gelsin yaBenim 8. Gün çift çizgiydi şuan 10 oldu çizgi gitmiş
İnşallah ya çok yorucu bir dönem bu inşallah isteyen herkese nasip olsun hayırlı bi şekildeGitsin de geri gelsin ya
Heyecanla bekliyorum gidip geri geldiği günüEvet bi 8 9 gün böyle çift çizgi oluyo
Ya güzel sonuçlansında beklemesi bile güzelHeyecanla bekliyorum gidip geri geldiği günü
Bu iğneden sonra çok kuruluk vardı bende 6 gün sonra falan akıntı gelmeye başladı ama çok değil o da benim normalde de öyle akıntılarım olduğu için garipsemedim
Size herhangi bir fitil verdi mi ben günde 4 tane fitil kullanıyorum o yüzden sürekli beyaz kremimsi akıntım var pek anlayamıyorum hangisi ilaçtan hangisi kendi özel üretimim