• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi ile hamile kalanlar bakabilir mi ?

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Merhaba kizlar.
Hafif pkoluyum.(sadece ultrasonda polikistik over goruntusu var hormonlar iyi)

Bu ay ilk kez çatlatma ignesi vuruldum .17 haziran da ignemi vuruldum bugun 9.gunum... 6.gunu test yaptim (ilaca bagli olarak tabiki cift cizgi cikti)asil.soruma gelelim;

Benim adet dongum 35 ve civari ... Adetime 6 gun var ara ara bel sirt agrisi varama en belirgin gogus agrisi var birde gogus kenari damarlar cikti sanki... Bana yasadiginiz belirtileri ve kacinci gun test yaptiginizi yazar misiniz..

Merhaba kizlar.
Hafif pkoluyum.(sadece ultrasonda polikistik over goruntusu var hormonlar iyi)

Bu ay ilk kez çatlatma ignesi vuruldum .17 haziran da ignemi vuruldum bugun 9.gunum... 6.gunu test yaptim (ilaca bagli olarak tabiki cift cizgi cikti)asil.soruma gelelim;

Benim adet dongum 35 ve civari ... Adetime 6 gun var ara ara bel sirt agrisi varama en belirgin gogus agrisi var birde gogus kenari damarlar cikti sanki... Bana yasadiginiz belirtileri ve kacinci gun test yaptiginizi yazar misiniz..
ben catlatma igenesi vurulmadim ama vurulupta hamile kalanlar cok . adet ginunden 2 veya 3 gun sonra tahlil yaptirman kesin sonuc verecektir :)

Back
X