- 5 Aralık 2020
- 372
- 1.101
- 33
- Konu Sahibi Fatmazell74
4 aralıkta iğnemi vuruldum dua edin tutsun kızlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu gün vuruldum 1 gün var aramızda hakkımızda hayırlısı olsun inş benim ikinci iğnem senin ilk mi4 aralıkta iğnemi vuruldum dua edin tutsun kızlar...
Benim ilk iğnem progestan ve estrofem kullanıyorum progestan beni mahf etti baş dönmesi uyku yaptı çok hayırlısı olsun inşllah 3 senelik evliyim inşallah ilk te tutar.Bende bu gün vuruldum 1 gün var aramızda hakkımızda hayırlısı olsun inş benim ikinci iğnem senin ilk mi
Progestan öyle evet geçen ay bende kullandımBenim ilk iğnem progestan ve estrofem kullanıyorum progestan beni mahf etti baş dönmesi uyku yaptı çok hayırlısı olsun inşllah 3 senelik evliyim inşallah ilk te tutar.
4 aralıkta iğnemi vuruldum dua edin tutsun kızlar...
Bende bu gün vuruldum 1 gün var aramızda hakkımızda hayırlısı olsun inş benim ikinci iğnem senin ilk mi
Kızlar ben de yarın vuracağım bu iğneyi nasıl vurdunuz acıyor mu? Bana da ek olarak progestan ve estrofem yazdı doktor.Benim ilk iğnem progestan ve estrofem kullanıyorum progestan beni mahf etti baş dönmesi uyku yaptı çok hayırlısı olsun inşllah 3 senelik evliyim inşallah ilk te tutar.
Hiç acımıyor sinek ısırı kadar bile yok göbekten vuruyorlarKızlar ben de yarın vuracağım bu iğneyi nasıl vurdunuz acıyor mu? Bana da ek olarak progestan ve estrofem yazdı doktor.
Peki progestan ve estrofem e ne zaman başla dedi doktor sanaKızlar ben de yarın vuracağım bu iğneyi nasıl vurdunuz acıyor mu? Bana da ek olarak progestan ve estrofem yazdı doktor.
Progestan öyle evet geçen ay bende
Hiç acımıyor göbek deliğinin yan tarafından vurdum kolonyayla sildim elinle böyle vuracağın kısmı sık hafiften vur hiç acımıyor hissetmiyorsun şuan kasık ağrılarım var sol kasık ara da sağ kasık yumurtalıklarımda ağrı oldu ama ishal yaptı bu iğne banaKızlar ben de yarın vuracağım bu iğneyi nasıl vurdunuz acıyor mu? Bana da ek olarak progestan ve estrofem yazdı doktor.
Kendim vuracağım yarın inşallah becerebilirimHiç acımıyor sinek ısırı kadar bile yok göbekten vuruyorlar
Ben vurmam kendim acımadığını biliyorum ama riske atmak istemem o yüzden vuruldum hemşireye vurdurdumKendim vuracağım yarın inşallah becerebilirim
Çatlatma iğnesi ile aynı gün başlıcam canım sen?Peki progestan ve estrofem e ne zaman başla dedi doktor sana
Yasak olduğu için mecbur canım eşim sağlıkçı ama nöbette olacak o da bakalım bilmiyorum napcamBen vurmam kendim acımadığını biliyorum ama riske atmak istemem o yüzden vuruldum hemşireye vurdurdum
Ben doktora pazartesi gittim sabah 30 kasım da 4 aralık cuma iğneyi 12 de vur progestan ve estrofem iç dedi estrofem 5 gün sabah akşam kullanıcam progestan 10 gün 1 tane içicem doktorum öyle dedi hayırlısıyla olurPeki progestan ve estrofem e ne zaman başla dedi doktor sana
Estrofeme bu gün başladım yani iğne olduğum gün fakat kendi doktorumla görüşmem lazım şu an elimde 2 tane ilaç var progestan ve duphaston ikisinin amacı aynı hangisini kullanmam lazım diye ama pazartesi ye kadar beklemem gerekÇatlatma iğnesi ile aynı gün başlıcam canım sen?
Youtubedan izledim dediğin gibi eti sıkın diyolar canım başarırım heralde ya doktor kendin vurabilirsin hiç bişi yok dedi. Etki ediyor demek ki inşallah güzel sonuçlar alırız yaHiç acımıyor göbek deliğinin yan tarafından vurdum kolonyayla sildim elinle böyle vuracağın kısmı sık hafiften vur hiç acımıyor hissetmiyorsun şuan kasık ağrılarım var sol kasık ara da sağ kasık yumurtalıklarımda ağrı oldu ama ishal yaptı bu iğne bana
Yo bu gün de yasak vardı ama ben gittim hastane işlerinde bi sıkıntı olmuyor sanırımYasak olduğu için mecbur canım eşim sağlıkçı ama nöbette olacak o da bakalım bilmiyorum napcam
Hayırlı olsun inş bebişin tutunur sanaBen doktora pazartesi gittim sabah 30 kasım da ilişki dedi 2 aralıkta ilişki 4 aralık cuma iğneyi 12 de vur progestan ve estrofem iç dedi estrofem 5 gün sabah akşam kullanıcam progestan 10 gün 1 tane içicem doktorum öyle dedi ondan sonra bugün ilişki yarın ilişki ondan sonra 2 günde bir ilişki dedi hayırlısıyla olur
Bende baktım YouTube dan kolay 1 sn sürmüyor hissetmiyorsun bebişlerimiz olsun allahımYoutubedan izledim dediğin gibi eti sıkın diyolar canım başarırım heralde ya doktor kendin vurabilirsin hiç bişi yok dedi. Etki ediyor demek ki inşallah güzel sonuçlar alırız ya
Bende ilk yasaklar başladığında gittim sıkıntı olmuyor randevu saati gösterdikten sonra kontrolüm var dersin bişey demezlerYo bu gün de yasak vardı ama ben gittim hastane işlerinde bi sıkıntı olmuyor sanırım
Aynen öyleBende ilk yasaklar başladığında gittim sıkıntı olmuyor randevu saati gösterdikten sonra kontrolüm var dersin bişey demezler