• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi hamilelik belirtileri

Bende bu gün vuruldum 1 gün var aramızda hakkımızda hayırlısı olsun inş benim ikinci iğnem senin ilk mi
Benim ilk iğnem progestan ve estrofem kullanıyorum progestan beni mahf etti baş dönmesi uyku yaptı çok hayırlısı olsun inşllah 3 senelik evliyim inşallah ilk te tutar.

4 aralıkta iğnemi vuruldum dua edin tutsun kızlar...
Bende bu gün vuruldum 1 gün var aramızda hakkımızda hayırlısı olsun inş benim ikinci iğnem senin ilk mi
Benim ilk iğnem progestan ve estrofem kullanıyorum progestan beni mahf etti baş dönmesi uyku yaptı çok hayırlısı olsun inşllah 3 senelik evliyim inşallah ilk te tutar.
Kızlar ben de yarın vuracağım bu iğneyi nasıl vurdunuz acıyor mu? Bana da ek olarak progestan ve estrofem yazdı doktor.

Progestan öyle evet geçen ay bende

Kızlar ben de yarın vuracağım bu iğneyi nasıl vurdunuz acıyor mu? Bana da ek olarak progestan ve estrofem yazdı doktor.
Hiç acımıyor göbek deliğinin yan tarafından vurdum kolonyayla sildim elinle böyle vuracağın kısmı sık hafiften vur hiç acımıyor hissetmiyorsun şuan kasık ağrılarım var sol kasık ara da sağ kasık yumurtalıklarımda ağrı oldu ama ishal yaptı bu iğne bana 🙃

Peki progestan ve estrofem e ne zaman başla dedi doktor sana
Ben doktora pazartesi gittim sabah 30 kasım da 4 aralık cuma iğneyi 12 de vur progestan ve estrofem iç dedi estrofem 5 gün sabah akşam kullanıcam progestan 10 gün 1 tane içicem doktorum öyle dedi hayırlısıyla olur

Son düzenleme:
Çatlatma iğnesi ile aynı gün başlıcam canım sen?
Estrofeme bu gün başladım yani iğne olduğum gün fakat kendi doktorumla görüşmem lazım şu an elimde 2 tane ilaç var progestan ve duphaston ikisinin amacı aynı hangisini kullanmam lazım diye ama pazartesi ye kadar beklemem gerek

Hiç acımıyor göbek deliğinin yan tarafından vurdum kolonyayla sildim elinle böyle vuracağın kısmı sık hafiften vur hiç acımıyor hissetmiyorsun şuan kasık ağrılarım var sol kasık ara da sağ kasık yumurtalıklarımda ağrı oldu ama ishal yaptı bu iğne bana 🙃
Youtubedan izledim dediğin gibi eti sıkın diyolar canım başarırım heralde ya 😄 doktor kendin vurabilirsin hiç bişi yok dedi. Etki ediyor demek ki inşallah güzel sonuçlar alırız ya 🥰🙏

Ben doktora pazartesi gittim sabah 30 kasım da ilişki dedi 2 aralıkta ilişki 4 aralık cuma iğneyi 12 de vur progestan ve estrofem iç dedi estrofem 5 gün sabah akşam kullanıcam progestan 10 gün 1 tane içicem doktorum öyle dedi ondan sonra bugün ilişki yarın ilişki ondan sonra 2 günde bir ilişki dedi hayırlısıyla olur
Hayırlı olsun inş bebişin tutunur sana

Youtubedan izledim dediğin gibi eti sıkın diyolar canım başarırım heralde ya 😄 doktor kendin vurabilirsin hiç bişi yok dedi. Etki ediyor demek ki inşallah güzel sonuçlar alırız ya 🥰🙏
Bende baktım YouTube dan kolay 1 sn sürmüyor hissetmiyorsun bebişlerimiz olsun allahım 😍😍👍🏼

Back
X