• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlama iğnesi hakkında bilgi istiyorum

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
733
İstanbul
merhaba kızlar.aranızda catlama iğnesi vurulan var mı?ban salı günü vuruldum..aslında istememiştim klomen kullandım önce sonra igne verdi doktorum.istemiyorum hapla devam edelim dedim ama olmaz dedi,şimdi istemezsen ileride tedavisi daha zor olur dedi.size sorum çatlama iğnesinin bir zararı yada yan etkisi var mı?benim doktor fazla açıklama yapmıyor da.bide çatlama ignesi vurulup ikiz veya üçüz doguranlar varmış:1shok:

Son düzenleme:
hayır hayatım ben çok vuruldum popomun ağrısından başka bir yan etkisi olmadı bende ama çoğul gebelik riski var tabi ama o sanırım iğneden değil de yumurta uyarıcı ilaçlardan oluyor

bende çok oldum canım.bendede yan etki felan olmadı merak etme..............

shoksheker ve özloş sağolun.sizde olmasanız cevapsız kalacaktım:çok üzgünüm:yani korkum şu yüzden,yumurtalıklarımda önemli bir sorun olmadıgını söylüyor ama illada igne diyor.çatlama ignesinin çok gerekmedikçe vurulmamasının daha iyi olacagını duymuştum...işte sagdan soldan bişyler duyup üzülüyoruz napalım:çok üzgünüm:

Bende vurundum.hiçbir yan etkisi olmadi.ikiz üçüz olmasi senin yumurta sayina ve yumurta kalitene bağli.çatlatma iğnesi ile alakali bişi değil o

Bende vurundum.hiçbir yan etkisi olmadi.ikiz üçüz olmasi senin yumurta sayina ve yumurta kalitene bağli.çatlatma iğnesi ile alakali bişi değil o

hmm anladım,ama çok duydum cnm ya..ALLAH verirse karşı çıkmayız tabi napalım..sagol cnm

asiri hormon yüklemek vücutta ters tepebilio arkadaslar. yan etkisi görünmese de cok fazla hormonsal seyler tavsiye etmem. baska yerden felan cikar acisi... hele de hormonlari düzenli olan fakat hemen bebek olsun beklemiyim diyenler beklesinler ama cok hormon kullanmasinlar. düzenli olani da bozabilir soora.

kızlar bende klomen kullanıyorum ilk defa bu ay 4çü günündeyim bakalım doktor bu cumaya gel bakalım dedi işallah ii olur bana klomen ve catlama ignesi hakkında bilgisi olan varsa cewap verebilimi??????

merhaba kızlar.aranızda catlama iğnesi vurulan var mı?ban salı günü vuruldum..aslında istememiştim klomen kullandım önce sonra igne verdi doktorum.istemiyorum hapla devam edelim dedim ama olmaz dedi,şimdi istemezsen ileride tedavisi daha zor olur dedi.size sorum çatlama iğnesinin bir zararı yada yan etkisi var mı?benim doktor fazla açıklama yapmıyor da.bide çatlama ignesi vurulup ikiz veya üçüz doguranlar varmış:1shok:

ben ilk defa igne vurulcam ve sonuc alamamaktan cok korkuyorum. siz rahim filmi çektirdinızmı?

ben ilk defa igne vurulcam ve sonuc alamamaktan cok korkuyorum. siz rahim filmi çektirdinızmı?

canım ben bu konuyu çok önce açtım...çatlama ignesi iki kere oldum ama sonuç alamadım..ve de karşıyım vurulmaya...yumurtalıkları yormaktan başka bişey degil...

evet rahim filmi çekildim canım..sen?

Back