nilcelll Hedef 60 Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 599 673 648 Bursa 9 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nilcelll #1 Çatlama iğnesinde sonra 2 gece ilişki verdi doktorum. Sonrasında hergunmu birliktelik yaşamalıyız,gün asirimi sizce?
Çatlama iğnesinde sonra 2 gece ilişki verdi doktorum. Sonrasında hergunmu birliktelik yaşamalıyız,gün asirimi sizce?
Merifettah Çok tatlı :) Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2016 889 1.449 113 Kocaeli 9 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nilcelll #2 Ben gün aşırı yaptık, ama eşimin işi dolayısı ile doktorum bana ne kadar sık olursa o kadar iyi demişti
Ben gün aşırı yaptık, ama eşimin işi dolayısı ile doktorum bana ne kadar sık olursa o kadar iyi demişti
S Seyyah58 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2020 62 41 3 2 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nilcelll #3 nilcelll .!.: Çatlama iğnesinde sonra 2 gece ilişki verdi doktorum. Sonrasında hergunmu birliktelik yaşamalıyız,gün asirimi sizce? Genişletmek için tıkla... Banada iğne sonrası peş peşe 2 gün beraberlik, sonrasında gün aşırı önerdi. sebebi de kaliteli sperm olması için sanırım
nilcelll .!.: Çatlama iğnesinde sonra 2 gece ilişki verdi doktorum. Sonrasında hergunmu birliktelik yaşamalıyız,gün asirimi sizce? Genişletmek için tıkla... Banada iğne sonrası peş peşe 2 gün beraberlik, sonrasında gün aşırı önerdi. sebebi de kaliteli sperm olması için sanırım