Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı kan verin istersenizMerhabalar 30 aralıkta vuruldum çatlatma iğnesi. 15 ocakta ise kan Verdim negatif çıktı gebelik testleri de öyle bugun 17 gündeyim sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı benim gibi yaşayanlar oldu mu
2. Önce Verdim ya insan ümitlenmek istiyor ama olmayınca da üzülüyorBı kan verin isterseniz
Haklısın ama iğne etkisi en fazla 14. Gün sıfırlanıyor o yüzden diyorum eğer ki hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız evde gebelik testi ile takip edin bı tık da olsa koyulaşma olursa kan verin kesinlestirin2. Önce Verdim ya insan ümitlenmek istiyor ama olmayınca da üzülüyor
İğneden sonra 13. Gün yani bugün hiç belirti olmasa da kan verdim beta 3.6 çıktı. Bidahaki test için pazartesiyi bekleyeyim diyorum, siz kan sonucunu aldınız mı?Merhabalar 30 aralıkta vuruldum çatlatma iğnesi. 15 ocakta ise kan Verdim negatif çıktı gebelik testleri de öyle bugun 17 gündeyim sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı benim gibi yaşayanlar oldu mu
Benim de 13. Günüm. Umarım gönlümüzce olur her şey. Hiç mü belirtiniz yok?İğneden sonra 13. Gün yani bugün hiç belirti olmasa da kan verdim beta 3.6 çıktı. Bidahaki test için pazartesiyi bekleyeyim diyorum, siz kan sonucunu aldınız mı?
Belirtileriniz nedir ?Merhabalar 30 aralıkta vuruldum çatlatma iğnesi. 15 ocakta ise kan Verdim negatif çıktı gebelik testleri de öyle bugun 17 gündeyim sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı benim gibi yaşayanlar oldu mu
Anlatılan hiç bir belirti yok psikolojik olarak da eklenmediBenim de 13. Günüm. Umarım gönlümüzce olur her şey. Hiç mü belirtiniz yok?
Hımm, hayırlısı olsun inşallahAnlatılan hiç bir belirti yok psikolojik olarak da eklenmedi
Kasiklarmda ara ara ağrı oluyor koku hassasiyeti var şu 2 gündür bel ağrısı uyku halsizlik varBenim de 13. Günüm. Umarım gönlümüzce olur her şey. Hiç mü belirtiniz yok?
İğneden sonra 13. Gün yani bugün hiç belirti olmasa da kan verdim beta 3.6 çıktı. Bidahaki test için pazartesiyi bekleyeyim diyorum, siz kan sonucunu aldınız mı?
tekrarla kuzum 2 gun sonraİğneden sonra 13. Gün yani bugün hiç belirti olmasa da kan verdim beta 3.6 çıktı. Bidahaki test için pazartesiyi bekleyeyim diyorum, siz kan sonucunu aldınız mı?
Bi kaç kişi burda yazmış canım 15. Gun negatifti 17. Gun pozitif falan diye Tabi inşallah sizinde öyle olur Rabbim dek düz versin inşallahMerhabalar bende yeni katıldım benim doktorum bana dediği 3 yumurta var catlatma ignesi vericem ama yarım doz olacaksınız dedi tam doz da ikiz olma şansın fazla dedi bende yarım yaptırdım. benimde çatlatma iğnesi 15.günüm bugün erken gebelik testi yaptın negatif çıktı adetim 2 3 gün var ama bundan sonra Bi değişme olurmu sizce
Bana kalırsa gebelik testlerine güvenme direk kan verMerhabalar bende yeni katıldım benim doktorum bana dediği 3 yumurta var catlatma ignesi vericem ama yarım doz olacaksınız dedi tam doz da ikiz olma şansın fazla dedi bende yarım yaptırdım. benimde çatlatma iğnesi 15.günüm bugün erken gebelik testi yaptın negatif çıktı adetim 2 3 gün var ama bundan sonra Bi değişme olurmu sizce
Amin inşallah pazartesi gününü beklicem artık kan tahlili yaptiricam ama ne belirti var ne biseyBi kaç kişi burda yazmış canım 15. Gun negatifti 17. Gun pozitif falan diye Tabi inşallah sizinde öyle olur Rabbim dek düz versin inşallah