Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlama iğne sonrası 5.gün
- Konu Sahibi Fatmatt9
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sadece şişkinlik oldu bende, 12. gün negatifti, 14. gün pozitifi gördüm. Acele etmeyin belirtiler iğnenin etkisi hemen hamilelik belirtisi çıkmaz. İnşallah tutunmuştur bebeğinizMerhaba hanımlar beş gün önce çatlama iğnesi oldum.iki gündür ateş basıyor.Hafif karın ağrılarım var.İnşallah hamileyimdir....
Siz de ne gibi belirtiler oldu benimle paylaşır mısınız
İnşallah kardeşim ya bir yıldır evliyim çok istiyorum..sadece şişkinlik oldu bende, 12. gün negatifti, 14. gün pozitifi gördüm. Acele etmeyin belirtiler iğnenin etkisi hemen hamilelik belirtisi çıkmaz. İnşallah tutunmuştur bebeğiniz
benimde 2. yılın sonunda olmuştu klomenle, şimdi tekrar klomenle hamileyim. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallahİnşallah kardeşim ya bir yıldır evliyim çok istiyorum..
Yaşa maşallah ne kadar güzel kardeşim. Rabbim sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsinbenimde 2. yılın sonunda olmuştu klomenle, şimdi tekrar klomenle hamileyim. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah
Allah razı olsun bacım inşallah inşallahYaşa maşallah ne kadar güzel kardeşim. Rabbim sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Atedime daha 14 gün var acaba gebelik oldumu ki çok mu erken iğneden 5. gün sonrası.Çok zor bir bekleyiş yaKarinda sislik vardi surekli ates basiyordu adet gunu yaklasinca ates basmasi gecmisti bide halsizlik vardi
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Daha erken canim biliyorum beklemek zor sabredecez bende beklemedeyimAtedime daha 14 gün var acaba gebelik oldumu ki çok mu erken iğneden 5. gün sonrası.Çok zor bir bekleyiş ya
Senin kaçııncı gün kardeşimDaha erken canim biliyorum beklemek zor sabredecez bende beklemedeyim
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Adetlerim duzensiz 2-6 kasim arasi bekliyorum bende insallah gelmezSenin kaçııncı gün kardeşim
Hayırlısı inşaallahAdetlerim duzensiz 2-6 kasim arasi bekliyorum bende insallah gelmez
Bekle canm çünkü ben 7.günü yaptım çift çıktı 10. Günü yaptım tek çıktı 16 da kesn çift çizgiyi görmüştümAtedime daha 14 gün var acaba gebelik oldumu ki çok mu erken iğneden 5. gün sonrası.Çok zor bir bekleyiş ya
Bugün 6.gün dayanamadım tek çizgi çıktı...çok üzgünüm yaaa tekrar çift çıkma ihtimali var mıBekle canm çünkü ben 7.günü yaptım çift çıktı 10. Günü yaptım tek çıktı 16 da kesn çift çizgiyi görmüştüm
Meehaba bugün test yaptım tek çizgi çıktı..tekrar çift olma ihtimali var mı iğneden sonra 6.günAllah razı olsun bacım inşallah inşallah
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Canım çok erken daha kendini böyle yıpratma en erken 12. Gün çıkar onda bile çıkmayıp 14. Günden sonra çıkanlar var başka şeylerle meşgul ol tutacagı varsa da stresten tutmazMeehaba bugün test yaptım tek çizgi çıktı..tekrar çift olma ihtimali var mı iğneden sonra 6.gün
İnşaallah kardeşim ya gece gündüz kadınlar kulübündeyim sürekli araştırıyorum...Canım çok erken daha kendini böyle yıpratma en erken 12. Gün çıkar onda bile çıkmayıp 14. Günden sonra çıkanlar var başka şeylerle meşgul ol tutacagı varsa da stresten tutmaz
İnşallah son test pozitif çıkarr.
Çok istiyorum... Dua edelim tüm isteyenlere. inşallah herkes tez vakitte kavuşur bebeklere..
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Amin canım bence burdan bi süre uzaklaş ve belirti aramaİnşaallah kardeşim ya gece gündüz kadınlar kulübündeyim sürekli araştırıyorum...
İnşallah son test pozitif çıkarr.
Çok istiyorum... Dua edelim tüm isteyenlere. inşallah herkes tez vakitte kavuşur bebeklere..
tabiki var çok erken yapmışsınız 14. günü bekleyin.Meehaba bugün test yaptım tek çizgi çıktı..tekrar çift olma ihtimali var mı iğneden sonra 6.gün
Bence de en mantıklısı o görünüyor.İnsan olmluları görünce daha çok ümitvar oluyor,..ama negatif çıkınca hüsran oluyor insanAmin canım bence burdan bi süre uzaklaş ve belirti arama