• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğne sonrası 5.gün

Fatmatt9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
138
90
48
25
Merhaba hanımlar beş gün önce çatlama iğnesi oldum.iki gündür ateş basıyor.Hafif karın ağrılarım var.İnşallah hamileyimdir....
Siz de ne gibi belirtiler oldu benimle paylaşır mısınız

Merhaba hanımlar beş gün önce çatlama iğnesi oldum.iki gündür ateş basıyor.Hafif karın ağrılarım var.İnşallah hamileyimdir....
Siz de ne gibi belirtiler oldu benimle paylaşır mısınız
sadece şişkinlik oldu bende, 12. gün negatifti, 14. gün pozitifi gördüm. Acele etmeyin belirtiler iğnenin etkisi hemen hamilelik belirtisi çıkmaz. İnşallah tutunmuştur bebeğiniz 🌸

Karinda sislik vardi surekli ates basiyordu adet gunu yaklasinca ates basmasi gecmisti bide halsizlik vardi

Meehaba bugün test yaptım tek çizgi çıktı..tekrar çift olma ihtimali var mı iğneden sonra 6.gün
Canım çok erken daha kendini böyle yıpratma en erken 12. Gün çıkar onda bile çıkmayıp 14. Günden sonra çıkanlar var başka şeylerle meşgul ol tutacagı varsa da stresten tutmaz

Canım çok erken daha kendini böyle yıpratma en erken 12. Gün çıkar onda bile çıkmayıp 14. Günden sonra çıkanlar var başka şeylerle meşgul ol tutacagı varsa da stresten tutmaz
İnşaallah kardeşim ya gece gündüz kadınlar kulübündeyim sürekli araştırıyorum...
İnşallah son test pozitif çıkarr.
Çok istiyorum... Dua edelim tüm isteyenlere. inşallah herkes tez vakitte kavuşur bebeklere..
😑😑😑😑

İnşaallah kardeşim ya gece gündüz kadınlar kulübündeyim sürekli araştırıyorum...
İnşallah son test pozitif çıkarr.
Çok istiyorum... Dua edelim tüm isteyenlere. inşallah herkes tez vakitte kavuşur bebeklere..
😑😑😑😑
Amin canım bence burdan bi süre uzaklaş ve belirti arama

Back