Çatlaklar Çatlaklarla ilgili uyguladığım tedaviler ve etkileri

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

LoVeLy_DeViL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
83
2
Arkadaşlar Lierac ve Contractubex kullandım hiçbir etki göstermedi.Kahve limon karışımı çok hafif bi azalma sağladı ama bu geçiciydi.Yine de kahve limon karışımı cildi güzelleştiriyor ve çatlakları önleyeceğini düşünüyorum.Benim çatlaklarım ergenlikte oluşan türden fakat bembeyaz ve yıllandı.Acnelyse-madecassol-evigen ampul üçlüsü şimdilik iyi gidiyor fakat müthiş bi azalma göstermedi.Bebe yağı da kullanıyorum o da kahve limonla kullanıldığında hafif bi düzelme sağlamıştı.Beyaz çatlaklarda kesin çözüme henğüz rastlamadım rastlayan varsa lütfen yardımcı olsun.

bende çatlaklar ile ilgili tacrübelerimi aktarayım. bu sitedeki tavsiyelere uyarak ilk başta TCA peeling uyguladım. hiç olumlu bir etkisini görmedim. daha sonra dermaroller(2 mm) uygulamaya başladım 5 defa uyguladım.

ilk uygulamada madecassoll sürdüm. daha sonrakilerde argan yağı ve hyaluronic acid serumu kulladım (e bay dan aldım ).
şöyle söyleyim gözle görülür bir düzelme olduğunu ablam söylüyor. ama benim için o kadar büyük bir fark yok.

argan yağını yüzümede sürüyorum. göz çevrsindeki ince kırışıklıklarımı yok etti. o açıdan çok memnunum.

Dermaroller için kesin çözüm diyorlardı o da işe yaramadı demek...Ben Acnelyse ve Madecassol e devam ediyorum olumlu etkisini gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…