Çatlaklar çatlaklarımla başım dertte :(((

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

temmuz_01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
119
0
merhaba arkadaşlar ,ben 5 yıl içinde yaklaşık 40 kilo kadar verdim ama düzenli diyet ve sporla ,başlangıçta vücudümda hiç sarkma çatlak oluşmadı ,fakat son 8-9 aydır bacak üst bölgemde beyaz beyaz dalgalı çatlaklar belirmeye başladı ,çatlak oluştuktan sonra hiçbir krem veya tedavi tamamen yoketmiyormuş ,zaten mayo ve bikini giymeye yeni yeni başladım malum 105 kilo iken bunlara hasrettim ,daha bu yaz ilk kez giyebildim bu seferde bu çatlaklar başıma bela oldu ,ne gibi yöntemler iyi gelir bilen varsa yardımcı olsun lütfen..

Bende aynı konudan şikayetçiyim lazerle tedavi olanlar varmış ama kesin çözüm vermiyor tabikide önemli olan bir şekilde azaltabilmek..Lazer tedavisini deneyen arkadaşlar varmı birde HÜLYA LEYLA ÇUBUK diye bir kadın duydum kocakarı ilaçları hazırlıyormuş bir çok kişiye yardımcı olduğunu söylüyordu tv programlarında ama giden deneyen arkadaşlar varmı ??? Henüz 22 yaşındayım ama her yerim yırtık dolu bende 40 kilo verdim ve 1 buçuk yılda kilodan kurtuldum birde bu sorun çıktı artık sinirden kafayı yemek üzereyim..

arkadaşlar bendede aynı sorun var bacaklarımda beyaz beyaz çizgiler çok kötü çok araştırma yaptım bu konuyla ilgili sizede söyliyim hernekadar tedavisi yok deselerde bazı ilaçlarla azaldığını biliyorum özellikle bepanthol kremin çok işe yaradığını söylediler geçen gün eczaneden aldım şimdi sabah akşam sürüyorum prospektüsünde çatlaklara vs.. cild sorunlarına iyi geldiği yazıyor zaten. biri bana bu kremle kurtuldugunu soyledı umarım ıse yarar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…