Çatlaklar Çatlaklarımdan şikayetim var...

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

qzhr

Ya Afüv
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
179
1
Merhabalar;
22 yaşındayım, bekarken alıp verdiğim kilolar yüzünden çok çatlaklarım var. şuan ise evliyim ve kilo aldım 75 kiloyum. çatlaklarım çoğaldı ve belirginleşmaye başladı öneriniz nedir kızlar bunlar giderilebilirmi ?

canım bende o kadar çok şikayetçiyimki bekarım benimde kilo alıp vermekten olduu nefret ediyorum resmen vücudumdan nerde ararsan çatlakkk varr..
bi kaç gündür bebe yağı kullanıyorum aloe veralı olan çatlakları gidermeye yarayan hiç bişey duymadım bugune kadar çok araştırdım ama bu yağın çıkmasını engelledigini duydum kendi sitesinde yararlarında bile yazıyo deniyoruz bakalımm..
ya canım sana bişey sorabilirmiyim evlilikte sorun oluyomu bu sonucta esine güzel görünmek istersin ya o bakımdan soruyorum

canım benim inan sorun oluyor. konumda belirtmiştim, eskiden yani bekarken azdı belli değildi. ama evlendikten sonraki kilo artışına dayanarak söylüyorum, çok belirgin ve genişledi. eşime sordumda ise ilk halin daha qüzeldi demesi beni üzüyor. hamilelikte oluşan çatlaklıkları vazelin kremle yok edildini duymuştum ama tamda emin değilim denemeye karar verdim bakalım. memnun kalırsam sana yazarım.

ayy kızlar insanın yanlız olmadığını bilmek mutlu edio .çatlaaak yaa benmde derdim hemde nişanlıyım ilerde sorun olurmu bilmem bacaklarım çatlakyaa dün gidip eczaneden çatlak kremi aldım yağ falan dendim olmuyo bide krem deniyelim bakalım sonuçları nası olcak ..

hopefulll canım benim sorun etme fazla. evlendiğin zaman eşin olacak bey sennn çatlaklıklarına bakmayacaktır. eğer sana değer veriyor ve senn dış güzelline bakmazsa problem olmayaktır. tam tersine olursada 6 7 8 9 ayından itibaren bunlar neden oluyor bi çözümü yokmu eski halin daha güzel demeye başlayacak. abur cubur yeme yağ denqeni korumazsan bunlar çok fazlaşacak ve belirqinleşmeye başlayacaktır. kızartmalardan uzak dur vazelin kullan. doğumdan sonra oluşan çatlaklıklara vazelin iği geliyomuş die duydum.

ayy tatlım aslında haklsın da insan nebiliyim aklındanda geçmiyo diil acaba ilerde sorun olurmu die hani bide inssn kendini kötü hissedicekmiş gibi gelio hani en güzel şekilde görünmek istiyo insan bayanız ya mükemmellik arıyoruz ama yok öle bişi galiba..

merhaba arkadaşlar bende genetik olan ergenlik dönemi çatlaklarımdan şikayetciyim nasıl gecer bilmiyorum ama lazerle geçtiğini ve daha sonra tekrar göründügünü duymuştum ama araştırmalarıma göre bunu kesin bir çözümü daha çıkmamış

Re-Gen Oil VirüsNedir Virüs?
Re-Gen Oil ciltteki yara izlerinin, çatlakların ve cilt tonu düzensizliğinin iyileşmesini sağlamaya yardımcı olan, özel bir üründür. Gelişmiş formülü, erken cilt yaşlanması ve dehidrasyon (susuzluk) gibi diğer cilt sorunlarına karşıda son derece etkilidir.
İçeriğiVirüs
A Vitamini Virüs Virüs
A Vitamini cildin elastikiyetini, dokusunu ve tonunu iyileştirmeye yardımcı olur.
E Vitamini
Cilt bakımında kullanılan en önemli antioksidanlardan birisidir. E Vitamini cildin nemini artırır, daha yumuşak ve daha esnek yapar. E Vitamini ayrıca sağlıklı cildin yenilenmesine ve bakımına yardımcı olur.
Calendula (Aynısafa Çiçegi Yağı)
Calendula Officinalis genellikle mucizevi bir madde olarak bilinir. Yüzyıllardan beri doğal antioksidan olarak kullanılmaktadır. Cildi aydınlatma ve iyileştirme yeteneğine sahiptir. Hassas cilt tipleri için yatıştırıcı yararları vardır.
Lavander Oil (Lavanta Yağı)
Lavanta yağı, cildi iyileştirici özellikleri ile bilinir ayrıca sakinleştirici olarak ta etkilidir.
Rosemary Oil (Biberiye Yağı)
Biberiye Yağı, cildi canlandırmaya, kan dolaşımın uyarılmasına ve iyileştirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda da cildi rahatlatır.
Chamomile Oil (Papatya Yağı)
Papatya yağı rahatlatıcı bir etkiye sahiptir ve hassas ciltler için uygundur. Cildin doğal sağlığını korumasına yardımcı olur.
PCL Sıvısı
PCL Sıvısı nedir?
Yüksek dağılma kapasitesi ve cildi nemlendirme özelliğine sahiptir. Cildi yumuşak, pürüzsüz ve esnek yapar. Suya dayanıklıdır. Cildin üzerinde hidrofobik (su geçirmeyen) bir katman oluşturarak cildi kurumaya karşı korur. Cildin doğal su buharı geçirgenliğini korur, cildin tıkanmasını engeller. Sıcaklığa bağlı olarak, VirüsViskozite’de (kıvamlılık) çok küçük değişiklikler gösterir. Oksidasyona karşı yüksek oranda dirençlidir.
ALINTIDIR..
watsons da böyle bir şey çarpmıştı gözüme faydası olur mu bilmiyorum ama paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…