• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri çatlaklarımdan kurtuldumm işte bu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ervaebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
88
1
26
Tokat
3,5 sene önce yaptıgım dogumdan sonra zayıf oldugumdan dolayı karın bölgemde inanılmaz çatlaklar olumuştu metoor çukuru gibi ve mor renktelerdi inanılmaz sinir oluyordum gören sana ne oldu diyordu, eşim ezzanelerde buldugu yüksek fiyatlı bütün kremleri toplayıp eve getirmeye başlamıştı :) ama şimdi hiçbiri yoookk 3,5 hafta önce iki krem duydum va başladım pek emin degildim ama oldu acneylseyi ve medecassol devlet veriyor toplam bana olan maliyeti 4 tl
medecassol sabah
acneylseyı akşam
sakın bulamaç şeklinde sürmeyin çok az kaşıntı olabilir derileriniz soyula bilir benden tavsiye hematan pomat ta kullanın bunlarla birlikte yaklaşık 1 hafta daha kullandıktan sonra bırakıcam

Merhaba,
ben de aynı dertten muzdaribim acaba beyaz yani şeffaf renkteki çatlakları da geçiriyor mu?

kadınlar kulübünde ilk kremi çok övmüşler dayanamadım sipariş verdim 3 kremide toplam 15,75TL .. benimde kilodan kaynaklanan çatlaklarım var tam olarak nasıl uygulamam gerekiyor? acneylse kremi akne ve siyah noktalar içinmiş öyle dedi eczacı yinede sipariş verdim ama bunun çatlakla ilgisi yok sanırım .. medecassol krem deri yeniliyomuş hematan da tahriş kremiymiş ..

acneylseyı akşaları medecassol kremi de gündüzleri 1 er defa kullanıyorsun hematanı da tahişi engellemek için canım
acneylseyi akne tedavisi diyor bende prespektüşünü okudugumda şaşırmıştım ve işe yarayıp yaramamaşı hakkında şüpelerim vardı ta ki bu güne kadar medecassol kremin içerizinde en iyi kırışık açıcı çilt yenileyici kremlerin içindeki bir madde varmış ben çok kurcaladım netten istersen sen de bi araştır ama kullandım ve tavsiye ediyorum

bende kullandım bi dönem bu kremleri 3-4 tüp bitirdim acnelyse çok kötü tahriş yaptı çok kaşındırdı sadece çok hafif göbek bölgemi soydu kaşınmaktan uyuyamıyodum ayrıca lekede bırakmıştı bende dayanamadım bıraktım kullanmayı bacak içimdeki lekede çok uzun zaman sonra geçti sadece madecaasollu kullansak işe yararmıdırki acaba birde aknılox diye bi krem var ergenlikte sivilcelerim için kullanmıştım kaşıntı falan yapmadan çok güzel soyuyodu acnelyse yerine oda kullanılsa olur bence birde sadece göbeğindemi çatlak vardı orayamı sürdün tek nasıl dayandın kaşıntıyo bravo vallahi

bahsettigim kermlerin hepsini birlikte kullanmanı tavsiye ederim kuru bölgeleri medecassol tahriş ediyor gergigi için o yüzden hamatan pomat kullanılıyor ben 3 birlikte kullandım 1 tüp bile daha bitmedi ve şu anda

bende daha önce çok defa yazdım, 3 ay kullandım ama bende fayda etmediler sedef rengiydi benimkiler. popom acayip kızardı ve bıraktıktan sonra kararma yaptı psikolojimi bozmuştu daha çok :)

Arkadaşlar bu kreme benzer bir krem kullandım acnely.. gibi bir şeydi. Doktor vermişti. Onun yüzünde pençelenmiş gibi oldu karın bölgem, daha çok yarıldı. Bende işe yaramamıştı yani. Bence cilt türü çok önemli.

Arkadaşlar bu kreme benzer bir krem kullandım acnely.. gibi bir şeydi. Doktor vermişti. Onun yüzünde pençelenmiş gibi oldu karın bölgem, daha çok yarıldı. Bende işe yaramamıştı yani. Bence cilt türü çok önemli.

bu ürünlerden biri cildi soyup diğeri de tekrar onarmak için kullanılıyor diye biliyorum.Sanırım madecassol onaran,diğeri de soyan.bu nedenle acnelyseye muhtemelen cildin farklı bir tepkime gösterdi ve sende daha olumsuz sonuç doğurdu,geçmiş olsun

Back
X