Merhaba..Aşırı kilo almaya bağlı olarak iç bacaklarda oluşan KIRMIZI ÇATLAKLARIM (önce ALLAH'IN izniyle tabiki)kurtuldum.Bi çok yöntem denedim ve cilt doktorunun bana yazmış olduğu kremi kullandım.Fire verdiğim zamanlarda oldu..Yada çok düzenli kullanmadığım zamanlar ama genel olarak banyolardan sonra günde 1 yada 2 kez sürdüm..2010 Ekim ayının sonlarına doğru başladım..Bu yaz hangi ay olduğunu hatırlamıyorum iç bacaklarda ki çatlaklar tamamen gitti.Bir de uzun yıllar önce oluşmuş (eğer yanlış hatırlamıyorsam) kırmızılaşmadan oluşmuş beyaz çatlaklarım var onlarda işe yarar mı bilmiyorum..
Kremin küçük boyunu almanızı tavsiye etmem..Çok çabuk bitiyor.Büyük boyu çok çok daha iyi ve ekonomik.Yalnız son dönemlerde bu kremi bulmakta çok zorluk çektim.Türkiyeye gelmiyor olabilir.Araştırmak lazım.Gelmiyorsa yurt dışından getirtilebilir..Son olarak şunu belirtmek isterim ki bende işe yaradı fakat herkeste işe yaramayabilir.Onu bilemem ben sadece deneyimimi paylaştım..İnşallah işe yarar kullananlarda..
Açıklaması:
Rilastil Intensive Stretch Mark Krem
Rilastil Çatlak Önleyici Krem
75 ml, 200 ml
Kullanım alanları: Hamilelik boyunca, hamilelik sonrasında ve emzirme döneminde göğüs ucunda oluşabilecek çatlakların önlenmesi ve azaltılmasında, hızlı kilo alış verişleri sonucunda oluşan çatlakların giderilmesinde ergenlik, obezite, genetik faktörlü çatlakları azaltmada ve oluşumunu önlemede, cilt elastisitesini ve gerginliğini arttırmada, fiziksel koşullar (stres) ve kötü hava koşulları (rüzgar, nem, sis vs.) yüzünden cildin çeşitli yerlerinde meydana gelen deri atrofisinde azalmayı sağlamada kullanılır.
Kullanım şekli: Günde 1 veya 2 defa sorunlu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriniz. Çocuk emzirme durumunda emzirmeden önce nemli bir bezle göğüs ucu temizlenir.
Etkisi ve özellikleri: Renklendirici içermez. Doğal rengi beyazdır. Fizyolojik pH 5.8±0.2'dir. Homojen noniyonik emülsiyon.