Çatlaklar Çatlaklarımdan kurtuldum..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

elfiida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
38
1
Merhaba..Aşırı kilo almaya bağlı olarak iç bacaklarda oluşan KIRMIZI ÇATLAKLARIM (önce ALLAH'IN izniyle tabiki)kurtuldum.Bi çok yöntem denedim ve cilt doktorunun bana yazmış olduğu kremi kullandım.Fire verdiğim zamanlarda oldu..Yada çok düzenli kullanmadığım zamanlar ama genel olarak banyolardan sonra günde 1 yada 2 kez sürdüm..2010 Ekim ayının sonlarına doğru başladım..Bu yaz hangi ay olduğunu hatırlamıyorum iç bacaklarda ki çatlaklar tamamen gitti.Bir de uzun yıllar önce oluşmuş (eğer yanlış hatırlamıyorsam) kırmızılaşmadan oluşmuş beyaz çatlaklarım var onlarda işe yarar mı bilmiyorum..
Kremin küçük boyunu almanızı tavsiye etmem..Çok çabuk bitiyor.Büyük boyu çok çok daha iyi ve ekonomik.Yalnız son dönemlerde bu kremi bulmakta çok zorluk çektim.Türkiyeye gelmiyor olabilir.Araştırmak lazım.Gelmiyorsa yurt dışından getirtilebilir..Son olarak şunu belirtmek isterim ki bende işe yaradı fakat herkeste işe yaramayabilir.Onu bilemem ben sadece deneyimimi paylaştım..İnşallah işe yarar kullananlarda..

Açıklaması:

Rilastil Intensive Stretch Mark Krem
Rilastil Çatlak Önleyici Krem
75 ml, 200 ml

Kullanım alanları: Hamilelik boyunca, hamilelik sonrasında ve emzirme döneminde göğüs ucunda oluşabilecek çatlakların önlenmesi ve azaltılmasında, hızlı kilo alış verişleri sonucunda oluşan çatlakların giderilmesinde ergenlik, obezite, genetik faktörlü çatlakları azaltmada ve oluşumunu önlemede, cilt elastisitesini ve gerginliğini arttırmada, fiziksel koşullar (stres) ve kötü hava koşulları (rüzgar, nem, sis vs.) yüzünden cildin çeşitli yerlerinde meydana gelen deri atrofisinde azalmayı sağlamada kullanılır.

Kullanım şekli: Günde 1 veya 2 defa sorunlu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriniz. Çocuk emzirme durumunda emzirmeden önce nemli bir bezle göğüs ucu temizlenir.

Etkisi ve özellikleri: Renklendirici içermez. Doğal rengi beyazdır. Fizyolojik pH 5.8±0.2'dir. Homojen noniyonik emülsiyon.

Son düzenleme:
nette baktım bu kreme 60tl fiyatı var çok pahalı 1 sene boyunca kullanmışsın acaba doğrumu...konu sahibi arkadasta bidaha girmemiş acaba reklammı yaptı diye düşündüm...hem lieracta aynı fiyat buna okadar para vericeme lieraca veririm o daha etkili ve daha iyi bi krem eczacı bana en çok işe yarayan krem lierac demişti herkez ondan memnunmuş tabi başa çıkıp her ay almak gerekir bari en az bi 6ay kullanmak gerekir sabırla ama işte işe yaramazsa okadar paralar boşa gider diye korkuyoruz

Son düzenleme:
Ben hep eczaneden aldım.İlk aldığımda 60 tl ye aldım sonrakileri 50 tl.'ye...İndirimli :)...Fakat son aldığımda bulmakta çok zorluk çektim sürekli aldığım eczane çok araştırdı bulamadı.Artık Türkiyeye gelmiyormuş sanırım..Almak isteyen olursa yurt dışından getirtebilir ya da eczanelere sorabilir..En sonunda bi eczaneden büyük boyunu buldum.O zamana kadar hep küçük boyunu kullanmıştım..Ama gerçekten küçük boyunu almak hiç akıllıca değil hemen bitiyor.Büyük boyuda sadece bir kez aldım.Çünkü çatlaklar tamamen yok oldu..İç bacaklarda geniş bir alandaydı çatlaklar.Ama şunu da belirtiyim (beyaz çatlak değil. çatlaklar yeni oluşmuş ve kırmızı çatlak)..Ayrıca reklam olayına gelince ben bu kremin adını bile duymamıştım.Dr yazınca bi süre almadım bile başka şeyler denedim..Ayrıca artık bulmakta çok zorluk çektiğim bi kremin neden reklamını yapayım.Ben kul hakkına çok önem veririm....Bunu da ilk mesajımda belirttim zaten bende işe yaradı ama başka biri kullanır işe yaramaz ben bunu bilemem...dedim..Rabbime hamdolsun ben kurtuldum.
Gözenekler açık olduğu için genelde banyodan sonra elimle masaj yaparak sürdüm.bir de cilt kremi iyice emene kadar kısa bi süre kıyafet giymemekte faydalı olabilir belki...

Son düzenleme:
nette baktım bu kreme 60tl fiyatı var çok pahalı 1 sene boyunca kullanmışsın acaba doğrumu...konu sahibi arkadasta bidaha girmemiş acaba reklammı yaptı diye düşündüm...hem lieracta aynı fiyat buna okadar para vericeme lieraca veririm o daha etkili ve daha iyi bi krem eczacı bana en çok işe yarayan krem lierac demişti herkez ondan memnunmuş tabi başa çıkıp her ay almak gerekir bari en az bi 6ay kullanmak gerekir sabırla ama işte işe yaramazsa okadar paralar boşa gider diye korkuyoruz

1 sene boyunca kullanmışsın acaba doğrumu demişsin ya..Benim hafızam çok kötüdür.O yüzden YAKLAŞIK 1 YIL DEDİM.Ara verdiğim zamanlarda oldu...Ayrıca 07.05.2011 tarihinde bu sitede bir mesaj yazmışım..O mesajdada şöyle demişim.

(Merhaba.Çok kilo aldığım için oluşan kırmızı çatlaklarım da Cilt doktorunun verdiği ve 6 ay kullan dediği Rilastil İntensive Kremi Ekim ayının sonlarına doğru sürmeye başladım ve %70 lik bi azalma oldu.Aynı zamanda 4 ay boyunca spora gittim iç bacaklar sıkılaştı sporunda etkisi olabilir diye düşünüyorum ve bugun 9. rilastil intensive kremimi aldım.Fire verdiğim zamanlarda oldu ve alamadığım zamanlardada evde bulunan kremlerden sürdüm.Ama Rilastil İntensive kremin bende işe yaradığını düşünüyorum.Başkalarında işe yararmı yada beyazlaşmış çatlaklarda ne gibi etkisi olur bilemem ama ben su an hamdolsun çok mutluyum..)

(Ben Rilastil kreme 2010 ekim ayı sonlarında başlamışım bu mesajı da 07.05.2011 de yazmışım..)

Sende yada başka birinde bende ki kadar etkili olur demiyorum diyemem de..Sadece şunu diyorum iç üst bacaktaki kırmızı çatlaklar artık yok...Beyazlarda var ama onlar iç bacakta değil ..Beyaz çatlaklar kırmızı kadar rahatsız etmiyor.

Son düzenleme:
Süre olarak yaklaşık 1 demişim...Ama tam 1 yıl dolmamış.Yaklaşık 6 ayda % 70 lik bir azalma ve ondan sonra da tamamen kayboldu net şu kadar zaman diyemiyorum..

Baya bir zamandır girmemiştim buraya benim kırmızı çatlaklar hala geri dönmedi:)Hamdolsun.Beyaz çatlaklarımda var fakat onlar için bir çözüm varmı bilmiyorum..

X