- 1 Ağustos 2014
- 887
- 381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de 2 hafta öncesine dek tek bir çatlak yoktu,2 gün içinde karnımın alt kısmınd ahafiften olmuş,ben de bolbol badem yağı kullanıyordum ama önüne geçilemiyor olacaksa eğer,kim ne deerse desin.
evet halbuki ne kadar seviniyordum çatlağım olmayacak iç karnım genişmiş diye :=DDD
aYRICa biraz ödem var ayaklarımda bacağımda, bu sebeple baldırımda tek tük varis oluşmuş offf,gerçi doğumdan sonra gidermiş.
Benim eşim karnımı görüyor ama çatlak olduğunu anlamadı bile. Ben doğal bir sabun keşfettim,bir yakınım da kullandı hatta,doğum çatlağı için.Doğumdan sonra düzenli kullanacağım, yüzde 80 -90 geçeceğine inanıyorum.
Benim de şimdiye kadar olmadı ama bu olmayacak anlamına gelmiyor imiş . Bende hazırlıklı olayım :)) olsun varsın bize çatlaklar yeter ki bebisimiz iyi olsun :))))
bende aynı durumdayım hiç bişey yoktu ve birden çatladı heryerim ama oglumdan hatıra diyim ne diyimKizlar 33 haftaligim bu zamana kadar catlagim yoktu karnimda okadar dikkat ettim zeytinyagi, badem yagi beslerken dun gece asiri kasinti oldu karnimin altinda allahim deli olucam bisiler yariliyor gibi krem surdum ama bu sabah baktim ki bir suru catlagim olmus allahimm albuki daha dun gunduz bisi yoktu aynada surerim hep bakarim karnim bir gecede bu hale geldi
Istedigi ni sur genede oluyorKizlar 33 haftaligim bu zamana kadar catlagim yoktu karnimda okadar dikkat ettim zeytinyagi, badem yagi beslerken dun gece asiri kasinti oldu karnimin altinda allahim deli olucam bisiler yariliyor gibi krem surdum ama bu sabah baktim ki bir suru catlagim olmus allahimm albuki daha dun gunduz bisi yoktu aynada surerim hep bakarim karnim bir gecede bu hale geldi
korse demişken korse çabuk toparlıyormuş karnı dimi? bende kullanıcam hastaneden çıkar çıkmaz inşallah :)ben de aynı sorunu yaşayanlardanım doğum yapan arkadaşlarım doğumdan hemen sonra korse giyer ve buz masajı yaparsam bir nebze de olsa azalacağını söylediler. doğum sonrasını bekliycez artık inşallah işe yarar.
ben de aynı sorunu yaşayanlardanım doğum yapan arkadaşlarım doğumdan hemen sonra korse giyer ve buz masajı yaparsam bir nebze de olsa azalacağını söylediler. doğum sonrasını bekliycez artık inşallah işe yarar.
korse demişken korse çabuk toparlıyormuş karnı dimi? bende kullanıcam hastaneden çıkar çıkmaz inşallah :)
Kizlar korse gercekten etkili oluyo mu dogum sonrasi? Bende alayim o zaman da hangi tür korse alsam bilmiyorm ki hic anlamam boyle seylerden. Ailemden kaynanamlardan cok uzak yerdeyim esimden baska kimse yok yanimda esimin gorev dolayısıyla, bilgilendiririrseniz cok sevinirim. Bu korseyi nerden alabilirim? Hangi marka vs tercih yapabilirim? Bu tur konularda yavastan arastirma yapiyorum da
Anladim cnm bende ikisinden alayım o zaman her ihtimale karsi :))Benim de yanimda carsiya goturebilecegim kimse yok, kuzenime hep telefondan soruyorum bi sene once dogum yapti. O doktoruyla konustuktan sonra almis korsesini. Sirf beli kaplayam korseler de varmis internette lohusa korsesi diye geciyo. O bacak ve karnini kaplayanlsrdan almis pentiden. Dogumun sezaryen mi normal mi olacagi da onemli bir faktor burda. Ben bir tane lohusa bir tane de normal almayi dusunuyorum. Normali sonra da giyebilme imkanim olur.
tesekkur ederim :)Evet kullananlar baya memnun kalmis ve kuzenim hamilelikte cok kilo almasina hic sarkan bi yani yok korse sayesinde :)