evet malesef iki gündür benim de var tatlım ben de ne yağlar ne kremler sürdüm amma gel gelelim olacağın önüne geçilmiyor
ah yavrum ya kendi kendine nazar mı ettin naptın olsun napalım allah bebeklerimize sağlık versin gerisi keyfe keder küçük şeyleraynen ogle valla napalim artik yeni goruntumuze alisacagim cok uzuldum aynaya bakinca icim ciz etti albuki okadar puruzdu daha dun sabah dus alirken baktim cok sukur diyordum meger gece patlak vericekmis
ah yavrum ya kendi kendine nazar mı ettin naptın olsun napalım allah bebeklerimize sağlık versin gerisi keyfe keder küçük şeyler
Cok uzuldum soklari yasadim albuki bembeyazdi hicbisi yoktu sukur ediyordum 1 gecede bu hale gelirmi hala kasiniyor ve canimi yakiyorlar
Korkum esim sogumasin benden gerci diyordum ona daha catlagim yok acaba olursa tiksinirmisin yok sen bizim canimizi tasiyorsun olursada olucak bu ben ona bakmiyorum vicudun kilon umrumda degil yeterki sen ol diyordu
sinirlerim allak bullak gecermi dersin dogumdan sonra beyazlarmi yoksa hep kirmizilimi gezicem beyaz tenliyim acayip cirkin duruyor
vişneli turtamm bende çatır çatır çatladım canım senin gibi (alt karından benimki )bir gecede hemde sanırım aynı gün çatladık aynada görünce bende şok oldum... hem badem yağı hem bio oil diye bişey sürüyordum. bugün aktara gidip kakao yağı alcam onuda çok övdüler bana. merak etme çok derin deilse kaybolup giderlermiş. gitmezlersede lazer yaptırırız :) bebeğimiz olcak üzülmeyelim böyle şeyler için
esin ne guzel soylemis can tasiyorsun diye. bol bol z.yagi sur kasinmasini engeller ama çatlagin onune geçecek ve onu tedavi edecek bisey yok maalesef.. annemde de vardi kucukken her sordugumda sen karnimdayken tirnaklarinla çizdin derdi çok uzuluyodum canını yaktim diye. simdi ayni catlaklar bende var ama hic uzulmuyorum karnimdaki melegin hatirasi onlar. her baktikça oglumun buyudugunu hissediyorum
Mustela var,onu kullanabilirsin.
bu saatten sonra ise yarar mi ki?
Bence yarar. En azından olanları geçirmesse bile daha da artmasını önler. Tabi bir de yağları kullanamaya deva etmek lazım. İşte bebe yağı+kakao yapı gibi. Birini sabah diğerini akşam yatmadan sürersen daha iyi olur.
Ne yaparsaniz yapin olacagi varsa olacak demistim :)
Bosver canim takma kafana iyi tarafindan bak nezaman catlaklarini gorsen sana minik melegini hatirlatacak mutlu olacaksin omur boyu :) zaten bir kac ay sonra teninin rengine donuyor cokta belli olmuyoraynen ogle valla cok hakliymissin
Bosver canim takma kafana iyi tarafindan bak nezaman catlaklarini gorsen sana minik melegini hatirlatacak mutlu olacaksin omur boyu :) zaten bir kac ay sonra teninin rengine donuyor cokta belli olmuyor
Canimmm hic uzulme o catlaklar arkadaslarin da dedigi gibi ten rengine donuo zaten. Nasil ki cogumuzun ergenlikten kalma catlaklar popomuzun yanlarinda bacaklarimizda var belli olmuo pek onlar gibi olur. Sen hic skma tatli canini. Bak esinde ne kadar guzel destek sana :))
canım doğumdan sonra lahana yağı diye bi yağ varmış onu önerdiler bana mucizevi bi şekilde çatlakların kayboluyormuş. doğurup denicem ben.