Kizlar 33 haftaligim bu zamana kadar catlagim yoktu karnimda okadar dikkat ettim zeytinyagi, badem yagi beslerken dun gece asiri kasinti oldu karnimin altinda allahim deli olucam bisiler yariliyor gibi krem surdum ama bu sabah baktim ki bir suru catlagim olmus allahimm albuki daha dun gunduz bisi yoktu aynada surerim hep bakarim karnim bir gecede bu hale geldi
oluyor canım bunun için kafanı yormayacaksın çünkü bazı bünye yapıyor..
benim hiç olmadı sanıyordum hakkaten karnımın üstünde ve belimde yanlarımda felan yok.. ama doğumdan sonra karnımın altını görmeye başladığımda bi baktım ki karnımın altı çatlamış kırmızı kırmızı.. 3,5 ay oldu rengi ten rengine dönmeye başladı.. yani o haliyle kalmıyor emin ol.. doğumdan sonra muhakkak korse kullan.. bir de bol bol su iç..
bende de çok selülit oldu bacaklarımda.. emzirmeyi bırakınca smoothie diye bir şey çıkmış 8 seansta masaj ve bir şeylerle selülitleri yok edip 14-21 cm incelme sağlıomuş bi tanıdık var güzellik merkezinde.. ondan yaptırcam ben de.. yoksa oturarak çalışan insanım kilo da versem gitmiyor meretler..
canim iyice korktum şiimdi.benim hiç yok bak demişsin bir gecede oldu.ama korkma rengi beyaza donucek dogumdan sonra.ben hic bakim yapmiyorum kilcal damarlanma var 1-2 tane o kadar inşallah olmaz ama emin ol kirmizi kalmayacak tatlimKizlar 33 haftaligim bu zamana kadar catlagim yoktu karnimda okadar dikkat ettim zeytinyagi, badem yagi beslerken dun gece asiri kasinti oldu karnimin altinda allahim deli olucam bisiler yariliyor gibi krem surdum ama bu sabah baktim ki bir suru catlagim olmus allahimm albuki daha dun gunduz bisi yoktu aynada surerim hep bakarim karnim bir gecede bu hale geldi
canim iyice korktum şiimdi.benim hiç yok bak demişsin bir gecede oldu.ama korkma rengi beyaza donucek dogumdan sonra.ben hic bakim yapmiyorum kilcal damarlanma var 1-2 tane o kadar inşallah olmaz ama emin ol kirmizi kalmayacak tatlim
Cok uzuldum soklari yasadim albuki bembeyazdi hicbisi yoktu sukur ediyordum 1 gecede bu hale gelirmi hala kasiniyor ve canimi yakiyorlar
Korkum esim sogumasin benden gerci diyordum ona daha catlagim yok acaba olursa tiksinirmisin yok sen bizim canimizi tasiyorsun olursada olucak bu ben ona bakmiyorum vicudun kilon umrumda degil yeterki sen ol diyordu
sinirlerim allak bullak gecermi dersin dogumdan sonra beyazlarmi yoksa hep kirmizilimi gezicem beyaz tenliyim acayip cirkin duruyor
karnin cokmu buyumuş canim?? bana cok buyuk gelmedi.benim cok buyuk deil gorenler inanmiyo 7 .5 aylik oldugima.bide su cok icmeninde faydasi varmiş catlaklara .ben hergun 2-3litre kadar su iciyorumInsallah canim sorma ya dun gece o yuzden derim yariliyor gibi aciyo kasiniyor kalkip krem surdum bie masaj yaptim gece die aynayla bakmadim ben bebektten saniyordum meger catlamis
napalim alisicam artik goruntuye
sana böyle destek bir eşin varken bunları takıp da canını sıkma gerçekten..
emin ol kırmızılıklar kalmıyor.. hepsi geçecek.. herkeste kalsa kumsallardaki bütün anne olmuş kadınlar öyle gezerdi
karnin cokmu buyumuş canim?? bana cok buyuk gelmedi.benim cok buyuk deil gorenler inanmiyo 7 .5 aylik oldugima.bide su cok icmeninde faydasi varmiş catlaklara .ben hergun 2-3litre kadar su iciyorum
benim karnimda bukadar:) ayran bebeği hareketlendiriyomuş dikkat ettinmi.benim kiz artik dirsek fakan surtuyo malum kuzucuklarimiz buyudukce yerleride daraliyorCanim karnimin boyu bu orada rahat cekiyim diye yatarak cektim ayakta bu
Kadar :)
su ve sulu seyler cok tuketiyorum ayran meyvesuyu felan ama olacagin onune gecilmiyor malesef
benim karnimda bukadar:) ayran bebeği hareketlendiriyomuş dikkat ettinmi.benim kiz artik dirsek fakan surtuyo malum kuzucuklarimiz buyudukce yerleride daraliyor
benim aksine gece yataga bi yattimmi hemen coşuyo bide yemeklerden sonra oynamayi cok seviyoruz :)O dirsegi bende fark ettm :)
ayrani hic dikkat etmedim benim ki ne zaman tatli bisi agzima sursem hemen hareketleniyor bu ara uykulari derinlesti.
Gun icerisinde cok aktifiz aksamlari benle beraber uyuyor :)
benim aksine gece yataga bi yattimmi hemen coşuyo bide yemeklerden sonra oynamayi cok seviyoruz :)
amin canim inşallah.evet ilk bebeğim :) bide 15 ayimda hamile kaldim.resmen titriyorum uzerinde.aman bişi olmasin.Rabbim korusun kuzucuklarimiziDemekki hepsinin simdiden huyu karakteri felan farkli oluyor :)
saglikla sihhatle doguralim da :) zaman az kaldikca heyecan yapiyorum cok ilk olunca birde.
seninde mi ilk?
amin canim inşallah.evet ilk bebeğim :) bide 15 ayimda hamile kaldim.resmen titriyorum uzerinde.aman bişi olmasin.Rabbim korusun kuzucuklarimizi
senin kociş iyi vallahi.benimkine bugun az oynadi acaba bi sorunmu var dedigimde cocuk o nasil ister oyle oynar uyuyodur şimdi diyo benimki resmen öküz:)Bende 12.ayimda kaldim evet asiri hassas oluyorsun esimde ogle dun gece kasilma oldu kalktim yuruyorum hemen uyandi ne oldu bisi mi var desem ki agrim var hemen giyinecek hazirda beklio gunduz surekli ariyor bir sorun yok dimi agrin sizin yok kizim oynuyor mu :)
senin kociş iyi vallahi.benimkine bugun az oynadi acaba bi sorunmu var dedigimde cocuk o nasil ister oyle oynar uyuyodur şimdi diyo benimki resmen öküz:)
ayy canım ya benim de çok kaşınmaya başladı göğüslerimde var zaten karnımda da başlayacak desene. tırnaklarınla kaşımasaydın onun etkisi büyükmüş. olacağı varsa bu yağlar kremler falan işe yaramıyor geçmişler olsun canım.
evet malesef iki gündür benim de var tatlım ben de ne yağlar ne kremler sürdüm amma gel gelelim olacağın önüne geçilmiyorSorma bebegim yok tirnaklamadim ogle akledimin uzerinden kasidim hep cizdirmiyim derken catlamis
seninde kasintin varsa sende dikkat et sendede olucak desene