Çatlaklar Çatlaklarım ve yırtıklarım lütfen bakın

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
Slm kızlar hamileyim doğumuma 4hafta kaldı ve bacaklarımın halini görünce bittim resmen bacaklarımın üst kısmı full çatlak ve yırtık dolu hatta popom bile öyle karnımda hiç yok ama bacaklarımın üst kısmı dizlerime kadar kıpkırmıı ve mosmor benim durumumda olanlar neler yapıosunuz çok kafama takmaya başladım bebeğim sağ sağlim doğsun onun için değer ama o kadar kötüki bacaklarım etek elbise benim için hayal olacak artık biliorum bunlar hayat boyu geçmicek demi deniZe giremicam mı artık siZlerde varsa bu durumu nasıl aşıyosynuz güneşlenerwk geçermi yada bronzlaştırıcı renk koyulaştırıcı sürsem bana bi yöntem gösterin nolur paikolojim bozuldu

Tatlim gecmiycek onlar ama sen onlarla yasamaya alisacaksin. Bikac yil sonra renkleri azcik beyazlasacak daha az belli edecekler kendilerini ama kalacaklar. Benim karnimda olmustu biraz dogum sonrasi baya pahali bir serum kullandim. Hic bir ise yaramadi... kimseni ki duzelmiyor...

Son düzenleme:
Bununla yaşamaya nasıl alışıcam bilmioyorym gerçekten çok kötü bacaklarım her tarafı aynı elbiseler etwk deniz benim için artık hayal mi olacak bı vaziyette asla bu dediklerimi yapamam görseniz sizde bana hak verirsiniz çok morelim bozuk

Catlak bir daha gecmiyor malesef.
Ama renkleri acilacak, boyutuna bagli olarak bircogu ilerde belli bile olmayacak pek.
Onlari onlemek mumkun ama gecirmek mumkun degil.

Onlemek icin vuducu daimi olarak nemli tutmak gerekiyor. Badem yagi, kakao yagi ve cesitli diger yaglar, kremler bu konuda etkili. Merak eden olursa diye yazdim.

Ben iki hamileliğimdede Lierac çatlak jelini kullanmıştım, ve hiç yırtık veya çatlak oluşmadı.
Sanıyorum aynı markanın çatlak görünümünü azaltıcı bir ürünüdür var, onu kullanabilirsiniz.
Çatlaklar için kayısı ve yapımında çok faydalı olduğunu duymuştum

Enleri çok geniş bildiğiniz yırtk mosmor kıpkırmızı sporla sıkılaşsak yinede görünümü azalmazmı çözüm arıyorum geçmicek biliorum ama solaryuma falan girsem görünüm azalmazmı

Canim ben bekarim dogum yapmadim ama benimde catlaklarim var kalcamarimda. Sanirim kilo alip vermekten oluyo.. Yani onlari kabullendim. Bende havuza hamama falan gitmeye cekiniyorum.. Ama yapcak bisi yok. Beraber yasiyoruz onlarla mecbur kabullenip anlasicaz :)))

Az buz yerimde olsa hiç takmıcamda bacaklarım popom komple öle olumca ister istemez morelim bozulup kafama takıyorum

ben geçenlerde epilasyon için bir yerle görüşmeye gitmiştim kadın bana çatlaklar için de tedavimiz var aklınızda bulunsun demişti. Bende merak edip sordum ne yapıyorsunuz diye. Soyma işlemi dedi. Sende öğrensen böyle bişeyler , yaşadığın yerdee vardır muhakkak ? Ne kadar geçerli birşey bilemicem ama
Bu arada çok şanslısın allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Özel ev yapımı kırmızı kantaron yağı iyi geliyor diye söyleyenler var. Bu aktarlarda satılanlardan değil. Özel evde yapılanlar kırmızı oluyor. Deneyen tanıdığım var. Cildinde ben aldırdı. büyük bir dikişleri vardı. Yüzünde kullandıkça düzeldi. Dikiş izleri bile kalmadı. Yırtıklar içinde kullanılıyormuş ve çok faydalıymış. Bir araştırın isterseniz.

Son düzenleme:

hala kırmızı olması senin için bir şans bence doğumdan hemen sonra lazer yaptır ben bekarım fakat popom ve üst bacağım aynı senin gibi çatlak dolu üzgünüm kremler işe yaramıyor pek özellikle beyaz olduktan sonra yaramıyor.. benimkiler beyazladı artık bnce sen hemen lazere git yada biodermogenesi yaptır çok azalacaktır

ten rengine bağlı olarak güneş yanıkları veya bronzlaşma işe yarayabiliyor yoksa maalesef ben halledemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…