Çatlaklar Çatlaklarım için uyguladığım yöntem işe yaradı gibi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

daywalkerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
72
0
Arkadaşlar ben bunu doktorumda izlemiştim. Sonra aldım denedim benim çatlaklarım kırmızı yaklaşık 1 yıldır varlar hala kırmızı pembe gibilier. Neyse 3 gün her aksam sürdüm streçledim üstüne tayt giydim 1 saat bekledim... sonra 3.günün sonunda sanki silikleşme gibi oldu sonra üşendim yapmadım ve tenimi o kadar güzel yaptıki.. İşe yaradı gibi deneyin bi...

portakal yağı, kekik yağı, sıvı yağ, tarçın yağı, karabiber yağı

Çatlak giderici doğal maske tarifi / Güzellik ve Bakım / Güzellik ve Bakım / Doktorum.kanald.com.tr

tarifi ayrıntısıyla videoda var En Büyük KK :21:

zaten böyle seylerin devamini getirebilsem ben bi ne catlak kalir ne fazla kilo :KK31::KK31::KK31:

bende aynen öyle.. Ama dersane yaklaşık 25 gün sonra bitiyor bende hemmen yani 2-3 gün öğlene kadar dınlendıkten sonra başlıycam hem diyet hem spor hemde bu karışımaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet aktardan alıp videodaki gibi ölçüsüyle karıştırıp sür bide güzel kokusu varki kırmızı çatlaklarda 2 haftada işe yaramaya başlıyomuş bariz bi şekilde :KK51:

bende 3-4 kere denedim eskiye göre çok daha iyi görünüyorlar fakat dediğin gibi pekde hoş bi kokusu olmadı bende keskin bi kekik kokusu yayılıyor odaya resmen :S

bende 3-4 kere denedim eskiye göre çok daha iyi görünüyorlar fakat dediğin gibi pekde hoş bi kokusu olmadı bende keskin bi kekik kokusu yayılıyor odaya resmen :S

keşke o çatlaklar çıkmadan önlemini alabilseydiikk.. Ben hiç farketmeden çıktılar, bi baktım çıkmışlar.. Güzellik zor zanaatmişş o yüzden kokuyada katlanmamız gereeek :) :KK34: :KK35:

Bunu bende denemeyi planlıyorum
Şimdilik kırmızılar gitse bile bişeydir
Sınavlarım bi bitsinde zaman ayırabileceğim o zaman
Ama sen bizi sonuçlardan haberdar et lütfen

yapmaz bence yaaa ben 3 gün yapmıstım bisey olmadıı :/

Bende başlayayım kısa zamanda
Bugün dışarıda işim vardı ama hangi yağlar olduğunu bilmediğim için alamadım yağları :KK50:
Kırmızı olanlar gitsin o bile yeter
Kırmızılar için 2 hafta,beyazlar için 2 ay demişti sanki

Bugün dışarıda işim vardı ama hangi yağlar olduğunu bilmediğim için alamadım yağları :KK50:

sanırım öyle demişti tam hatırlamıyorum :/
Ben Pervin Bulgak'ın kitabınıda aldım kadın gerçekten şifaa dağıtıyor daha sonra ordan bi kaç kür daha yazarımm :)

merhaba canım bende şimdi video yu izledim. hoşuma gitti bu uygulama. yapları alıp bende başlıycam hemen. Kırmızılar için 2 hafta,beyazlar için 2 ay böyle söyledi. inş sonuç alırız. gerçi benimkiler beyaz en azından görünümünü azaltırım.

X